11.000 Producten gemaakt van Bamboe  (energie)

Bamboebrug bij Wonosobo_1930

Bamboe tuibrug in Wonosobo Midden Java 1930

Wij hebben geen telling bijgehouden, maar wij zeggen onmiddellijk, waarschijnlijk meer. Is ook niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat je je de eigen grondstoffen maakt en niets anders nodig hebt buiten dingen zoals geleidend van koper voor elektriciteit. Binnenkort zal hiervoor een oplossing beschikbaar zijn.

Er zijn zoveel belangrijke factoren waarom bamboe erg belangrijke is. Voor de industrie is het dat de treksterkte van bamboe 17% groter is dan die van staal. Je zult alle anderen ontdekken wanneer je ermee werkt of het gebruikt.

Een belangrijk aspect is dat grondstoffen in de grond kunnen blijven. Alles wat je uit de aarde haalt maakt holle ruimten. De aarde zal herstellen en iedereen begrijpt dat de aarde dan gaat bewegen. Dit geeft aardbevingen en tsunami’s. Als ook tektonische platen ook deelnemen, dan zullen rampen plaatsvinden als op (26/12/2004). Maar zelfs zonder deze tektonische platen. Deze vloedgolven gingen gepaard met watersnelheden van meer dan 900km/h.

Mensen nemen elk risico om rijk te worden

Astroide.

De aarde wordt bedreigd door duizenden onbekende planetoïden

Astronomen hebben 1786 planetoïden geïdentificeerd die mogelijk een bedreiging kunnen vormen, omdat ze binnen een straal van 7,5 miljoen km van de aarde komen. Zij hebben een doorsnede van meer dan 140 meter. Dezelfde planetoïde, groot, klein en stof die de aarde heeft gemaakt.

Zij weten waar de meeste planetoïden met een diameter van meer dan 1 kilometer zich bevinden. Volgens wetenschappers zijn er nog steeds 300.000 ruimterotsen groter dan 40 meter die we nog nooit hebben gezien.

Daarom heeft NASA nu een 7-stappenplan ontwikkeld om planetoïden eerder te ontdekken, om hun baan nauwkeuriger te bepalen en te voorkomen dat ze botsen met onze planeet.

Als NASA in staat is om een planetoïde te sturen, zal het in de toekomst ook mogelijk moet zijn hen zo te sturen dat zij op een veilige plaats kunnen landen. Het lijkt dan ook mogelijk om op de compositie te anticiperen.  

Bij tekort aan grondstoffen.

Als NASA in staat is om een planetoïde te sturen, zal het in de toekomst ook mogelijk moeten zijn hen zo te sturen dat zij op een veilige plaats kunnen landen. Het lijkt dan ook mogelijk om op de compositie te anticiperen.

Wat hebben we.

De mogelijkheden om blogs voor bamboe te presenteren zijn zo groot dat het niet mogelijk is een juiste keuze te maken. We kunnen zeggen dat de wereld veel schoner zal worden. Het is waar dat wat je ook bedenkt, als je bamboe niet langer gebruikt, het als compost naar de natuur zal terugkeren. De wereld is de laatste 543 miljard jaar 27 km kleiner geworden in diameter. Dit komt deels door erosie en sedimentatie. Vanuit Technisch oogpunt zal de aarde zelfs opnieuw groter moeten worden.

(B) Bijna alles kan van bamboe worden gemaakt

Bamboe fiets.

Fietsen van bamboe zijn erg sterk en biologisch afbreekbaar.

Muziek 2

Angklung muziekinstrumenten zijn Indonesisch gemaakt van bamboe

Er gaat geen week voorbij zonder een innoverende toepassing die gebruik maakt van de voordelen van bamboe. Parket, design serviezen, stoelen en T-shirts: bamboe siert de schappen in de hipste biologische winkels. De hele economie is al onder de invloed van bamboe. Zelfs de technologie-industrie heeft bamboe ontdekt. Een zeer goede ontwikkeling !

 

(P) Papier van bamboe

bamboe1_papier

Stop gebruik van papier, gemaakt van tropisch regenwoud

Afbeelding van papier

Honderden dingen kunnen van papier worden gemaakt.

Elk jaar worden er wereldwijd miljoenen bomen gekapt voor de productie van papier. Volgens het WNF betreft dit 1 op de 3 bomen binnen de commerciële houtkap. Slechts een beperkt deel daarvan komt uit duurzaam beheerde bossen. Dit terwijl er betere alternatieven zijn dan papier gemaakt van bomen.

 

(V) Voor altijd bamboekleding.

Kleding België

Bamboo België | Fina Vanbuel. heeft elk kledingstuk. Wanneer niet dan ontwerpt zij voor u.

(Bamboetextiel) wordt gewoon gebracht als kleding, omdat wij vinden dat kleding in de eerste plaats aan alle eisen moet voldoen, anders word het door te weinig mensen gekocht en heeft het milieu te weinig invloed. Maar het mooie van bamboe is dat het van zichzelf ecologisch is. Meestal zonder label, dat wel. Dat label is ook niet nodig, bamboe is (duurzaam) van zichzelf en dat is wat telt.

(M) Medicijnen van Bamboe

Dieren

Ademhalingssysteem van (dieren)

Bamboe is een grassoort, die uit meer dan 1.500 verschillende soorten bestaat. Dat is goed, want het bestaat al veel langer dan mensen. Deze plant waarvan er sommige een genezende effect hebben, wordt nog steeds door veel mensen geboycot. Desondanks worden behalve medicijnen er nog meer dan 11.000 andere dingen van gemaakt. Geboycot door de macht van sommige mensen uit de farmaceutische industrie, maar ook andere disciplines, omdat zij hun macht gebruiken door hanteren van absurd hoge prijzen. Prijzen voor de medicijnen die zij aanrekenen aan de klant. Maar ook door expres medicijnen te vervangen, terwijl zij een noodzaak zijn voor de consument.

(A) Alleen bamboetextiel.

Kleding Belgie 9

Zelfs bij incontinentie is bamboekleding een ideale oplossing.

Super Comfortabel, ultra zacht en sterk, geurvrij, snel drogend, zodat transpiratie goed doorlatend, antiallergisch en… veel minder belastend voor het milieu dan katoen. Bamboe is de allerbeste stof en is ook nog eens volledig duurzaam. Bamboe is het beste materiaal voor alle kleding en textiel.

Hoe ziet je leven en toekomst eruit?

Wij vragen ons af. Bent u ook zo’n persoon, die iedereen gewoon volgt? Of maak je eigen keuzes. Fossiele brandstoffen belemmeren de ademhaling. Volgt je ons nog steeds wat wij schrijven? Wilt u helpen in de strijd voor overvloedige energie uit bewegend water? Laten ons de aarde teruggeven aan de aarde. Alles kan van bamboe worden gemaakt, als wij ons ook openstellen voor nieuwe technologie.

 

 

 

 

 

 

 

 

By | 2018-04-12T14:44:30+01:00 april 12th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe