(Eerste 4 Blogs)

“De Wereld en Bamboe” heeft zijn links tussen haakjes en in een andere kleur.

U zult begrijpen dat wij niet echt alle blogs in dit pakket gaan doen. Het wordt een te grote belasting en het gevaar bestaat dat het chaotisch wordt. Bovendien kan niemand dat op hetzelfde moment bevatten.

Nieuwe berichten in West-Europa. Het smelten van de poolkappen word erger. In deze eeuw word een zeespiegelstijging van 1,50 meter verwacht.

Gollum

Van de film “The lord of de Rings”

In Nederland werkte een professor met 100 helpers een aantal jaren aan een project dat de milieuproblemen op aarde vanaf een hoogte van 800 km onderzoekt. Een astronaut kijkt geïnteresseerd. Er zijn honderden geleerden in de wereld die dit onderzoeken. En de wereld is ook geïnteresseerd. Vraag. Wat kosten al deze onderzoeken. Ondertussen weet iedereen wat aan de hand is. Kan je iets op wetenschappelijke basis vinden om deze problemen op te lossen. Wij hebben het vaak gevraagd, maar opeens word het oorverdovend stil. Het is al tienduizenden jaren bekend. Het zijn de zieke mensen die van de aarde stelen en wij hebben een simpel alternatief.

“De wereld en Bamboe” werkt al jarenlang aan het oplossing van deze problemen. Wetenschap en economie doen ook hun best op hun manier, maar dat is niet ons beste. Het herinnert ons aan het verhaal “The Lord of the Rings”. Daarmee  bedoelen wij, (Gollum), maar wij hopen dat de wereld beter uit de strijd zal komen .

Stelt je voor dat “De Wereld en Bamboe” de wereld weer gezond kan maken voor allemaal. Zou u dan één van de mensen willen zijn om ons de middelen ervoor te geven? Zij is van ons allemaal en moet aan onze nakomelingen worden gegeven. 

______________________________________________________________________________________________

Voordat wij beginnen

 

Woestijn met bamboe

Zoals het kan worden gemaakt. Moet worden gesnoeid.

Opwarming van de aarde 5

Zoals het nu is. 

Wat heeft u liever.

 

 

______________________________________________________________________________________________

 

(profiel)

Bommen los

De bommen werden boven ons huis losgelaten. De stoker en de treinbestuurder vluchten voor hun leven, weg van de trein. Maar je was een kind en zag dit als een spel. Maar oorlog is geen spel.

Het 1ste blog is het profiel. Het begint bij een geboorte en eindigt later. De blogs zijn in 26 talen, maar dit kan op verzoek worden verhoogd.

 

 

 

_______________________________________________                                                                                                                                                                      “De Wereld en Bamboe” ontwaakte.

Bagger-garzweiler.jpg

(Bagger 288)  De wereld ondersteboven

Een observatie. De wereld bestaat uit hebzuchtige mensen die elkaar niet begrijpen. Dit resulteert in minder zuurstof en meer CO2. De aarde werd in 453 miljoen jaar 27 km kleiner in diameter. Zeeën zitten vol met CO2 en dit zal resulteren in zeeën zonder leven. Toch maar CO2 in holtes doen waar olie en gas waren verwijdert. Hoe dwaas kunnen mensen zijn. Commerciële belangen hebben prioriteit, dus geen kans op verbetering. Dat begon toen mensen ontstonden. De echte schepper is de (grote knal). Er zijn honderden miljarden zonnestelsels, maar hopelijk zijn daar geen menselijke rassen.

_______________________________________________

(Bamboelaboratorium)  en energie.

 

Laboratorium voor Bamboevezel Kweek

Laboratorium van “Bambu Nusa Verde” in Yogyakarta. Klimaat gericht en schoner dan een Westers Ziekenhuis.

26 augustus 2017 vaart een Russisch schip via de Noordpool van Noorwegen naar Zuid-Korea zonder (ijsbrekers). Goed voor energiebesparing. Maar niet voor een toename van (broeikaseffect). Miljarden bamboeplanten in woestijnen en energie uit bewegend water kunnen schade aan de aarde en natuur voorkomen en kunnen de poolkappen repareren. Vroeger waren er voldoende regenwouden. De CO2-balans was goed. Bamboe neemt 4 tot 20x de hoeveelheid CO2 uit de atmosfeer op als bomen. Bamboe in woestijnen moet de wereld verbeteren, maar ook de groei van de wereldbevolking moet minder zijn. In China is het ook mogelijk?

Bamboe-energie kan ook. Dit word toegepast op verschillende plaatsen in de wereld. Zonnecellen en windmolens is voor commerciële bedrijven. Geeft horizonvervuiling. Schoepen onder water is beter, niemand lijdt en getijden zijn altijd aanwezig. Of watervallen, water van boven af en snel stromende rivieren. Zo’n rivier is de (Mamberamo rivier). Cruiseschepen moeten uit de buurt van de rivier blijven vanwege het risico van kantelen. Dit zijn grondstoffen die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Zon en wind niet, zoals gezegd commerciële (business). En? in geval van een vermindering van CO2 ook minder windkracht, erosie en stormrampen.

_______________________________________________

(Bamboeplantage)

 

Bamboeplantage

Bamboeplanten moeten 1m en sterk zijn voor zij worden het planten. Dit proces duurt 6 maanden. Zij regelen dan hun eigen antistoffen en leven. Zie het voorbeeld in de (woestijn)

_____________________________

(Wat te doen tegen het broeikaseffect)

Huis van bamboe

Dit huis heeft alle functies voor binnen als buiten de tropen en is bestand tegen aardbevingen.

Een heelal met een paar honderd miljard zonnestelsels en wij mogen in een van deze verblijven. Zij word de aarde genoemd en het was eens een sprookjesparadijs. Wij zijn zieke monsters die proberen de aarde op verschillende manieren te vernietigen. Wij bestelen de aarde met slimme technieken.  De aarde is van ons allemaal. De dieven zijn gemeen. Zij stelen van ons en wij kopen onze eigen spullen terug. Het gaat dus over olie, gas en alle andere grondstoffen. 

Veel mensen zijn geestelijk ziek. Deze ziekte wordt hebzucht genoemd en de kenmerken zijn dat deze mensen nooit tevreden zijn. 

Er zijn vreemde dingen ervaren. Felle lichten en sommige zagen wat leek op vliegende schotels. De slimme mensen noemen deze mensen gek, maar is dat zo? Er zijn Aliens, want met honderden miljarden sterrenstelsels kan het niet zo zijn dat wij de slimste zijn.

Aliens kwamen en gingen. Waren zij gevlucht? Wij weten het niet. Het is zeker dat er iets op aarde moet gebeuren. Sommige mensen een jaarinkomen van meer dan €.8.3 miljoen en de ander sterven van de honger? Geef uw mening !

“De Wereld en Bamboe” kan helpen. Wij zijn bereid om bamboe in woestijnen te planten , totdat CO2)/(zuurstof) in balans is. Gebruik de natuur, getijden genoemd. Deze leveren energie, aangevuld met bamboe-energie. Betaal dit alles met wat van ons is gestolen.

 

By | 2017-10-29T13:49:31+01:00 oktober 29th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe