Atmosfeer

dweb

Logo van “De Wereld en bamboe” Motto: Sterk en Gezond

Je zou denken dat het beter zou worden met de wereld nu sommige mensen wakker worden en zich ijverig duiken op windmolens en zonnepanelen. De techniek gaat echter door, het is allang bekend dat energie uit getijden onder water er altijd is. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht. Dit en anderen factoren zorgen er voor dat de energieopbrengst 100 keer groter is. Regeringen en bedrijfsleven gebruiken echter een complexe formule, die zegt: “Windmolens en zonnepanelen moeten komen, want dat is goed voor de economie”, dat is een win-winsituatie. Zij weten ook dat onderwaterbouwkosten 15 keer goedkoper zijn en dat getijden in de natuur vrij zijn en altijd werken. Waarom? U verdient iets minder, kunt er toch goed mee leven en ook gezonder zijn. Ook blijven jaarlijks 10 miljoen mensen leven. Nu gaan zij dood omdat er geen zuurstof voor hen is. En wat vind je van de dieren en schade die je toebrengt aan de natuur?

Bagger 288

bagger 288

Ongelofelijk en waanzin ten top. Hij heeft een toevoerkabel van 120 km om de machine van energie te voorzien. Hij steelt zelf energie van de aarde en waar haalt hij zijn energie vandaan?

Een van ’s werelds zwaarste voertuigen was in gebruik in de bruinkoolmijn van Garzweiler. Er zijn nog verschillende anderen.

De afmetingen van graafbak-machine 288 zijn indrukwekkend: 225 meter lang, 96 meter hoog, een schepwiel van 18 emmers met een diameter van 22 meter. Het wiel wordt aangedreven door vier 840 kW-motoren. Het totale aandrijfvermogen van de emmers van 3.360 kW komt overeen man 30 compacte auto’s. Dikke kabels leveren 30.000 volt stroom aan de “288”, die over meer dan 120 kilometer bekabeling beschikt. 240.000 m²

Zorgen over CO²

CO2 in de atmosfeer

Olie en gas uit de bodem halen veroorzaakt CO2 wanneer dit tot ontbranding komt.

Maar hoe haal je dan de CO² uit de atmosfeer, want dat zijn de zorgen op aarde. Niet alleen met een duurzame wereld, want het schadelijke gas wat CO² (koolstofdioxide) heet blijft. We kunnen het er over eens zijn dat dit zuurstof zou moeten zijn.  

 

 

Aanvullende uitleg

Bamboewortels 1

Bamboewortels minimaliseren erosie tot een minimum en houden de stammen onwrikbaar op hun plaats. Een boom er naast? Mogelijk. Bamboewortels beschermen ook de bomen en samen nemen zij CO2 op. Bamboe 4

Een extra uitleg lijkt niet nodig, maar. BAMBOE, met hetzelfde volume, krijgt vier keer de hoeveelheid CO² uit de atmosfeer haalt dan bomen en andere vegetatie. Je moet beginnen in de savanne. Richting woestijn krijgt dan de bodem door de sterke wortels een vaste structuur. Dus je wint het land terug. Op dit moment zijn de woestijnen in de wereld elk jaar 130.000 km² groter. Dat betekent dat over een paar honderd jaar de hele wereld uit woestijn zal bestaan. Als je dat wilt leef je alleen voor jezelf en denk je niet aan je kinderen en alles wat daarna komt. Als je dat niet wilt moet je “De Wereld en Bamboe” en de bedrijven die met ons samenwerken de kans geven de wereld weer gezond te maken.

Bamboe in de woestijn

Bamboeoptimaal

Dit is nog steeds een utopie in woestijnen. Maar u heeft onze garantie dat structuur kan worden gebracht. Dan en deze bamboes verdienen het, deze mogelijkheid.

Alles dat op de grond groeit heeft wortels die naar beneden groeien. Alleen bamboe heeft wortels welke horizontaal groeien. Bij woestijnstormen waait alle vegetatie weg en vanwege zijn wortels blijft de bamboe op zijn plaats. Daarom ook is het goed dat bamboe uit de savanne de woestijnen vermindert.

Bamboe is een plant die 4 keer meer CO² uit de atmosfeer haalt met hetzelfde volume dan elke andere boom- of plantengroei. .Ze brengen 35% meer zuurstof in de wereld. Dat zal zeker helpen, omdat nu sterven elk jaar 7 miljoen mensen omdat zij deze zuurstof niet hebben.

Woestijnen zijn nu 41% van het vaste oppervlak van de aarde. Als gevolg van misbruik van het land word jaarlijks 130.000 km² toegevoegd. Het word (tijd) dat hier iets aan word gedaan. Met de terugkeer naar het formaat zoals zou moeten zijn, wordt het klimaat in de wereld hersteld. Tropische regenwouden welke de longen van de aarde waren, kunnen herstellen, deels doordat bamboe multifunctioneel is en kwaliteit heeft. Er moet voor worden gezorgd dar boeren de bossen niet verbranden. De atmosfeer kan CO² weer terugnemen van de Oceanen. Als gevolg hiervan kan koraal dat het regenwoud van de oceanen is zich herstellen en zich verder ontwikkelen. Koralen hebben ook de functie de kusten te beschermen.

Iedereen is verrast

Kleding Belgie 9

Zelfs bij incontinentie is bamboekleding een ideale oplossing.

Bamboe met zijn duizenden eigenschappen kan de wereld zoveel mooier maken. Wist je bijvoorbeeld dat land, dat vergiftigd is door pesticide en verkeerde meststoffen vruchtbaar worden gemaakt met bamboe? 300 jaar geleden maakte men tuibruggen over snelstromende rivieren vanwege haar kracht. In 2003 maakte men 1.500 producten van. Nu al ongeveer 11.000. Voorbeelden staan in de site en doen zij geen dienst meer, dan worden zij compost. Zo krijgt de wereld die in 435 miljard jaar 27 km in diameter kleiner is geworden weer zijn normale formaat.

We willen geen ramp zoals 30.000 jaar geleden. Daarom evenwicht tussen (zuurstof en CO²).

 

By | 2018-12-08T12:49:29+01:00 december 8th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe