Australië

Met Beethovens 5th Symphony gebracht met (bamboeinstrumenten) vergeet je al je zorgen.

Het openingsmotief van Beethovens vijfde symfonie werd in de (Tweede Wereldoorlog) op zenders van de (BBC) als herkenningsmelodie gebruikt. In (morsecode) (“••• —” ofwel: “kort-kort-kort-lang”) wordt hiermee de letter “V” gesymboliseerd, het (V-teken (‘victory’) stond symbool voor overwinning en vrede) en was in 1941 onder velen als zodanig bekend. De symfonie is ook het muzikale thema van The Longest Day, een Amerikaanse oorlogsfilm uit 1962 over de (landing in Normandië).


http://de-wereld-en-bamboe.nl/wp-content/uploads/2018/05/de-woestijn-van-toppen-westelijk-australië-26394989.jpg

De woestijn van toppen. West Australië. De natuur word niet geschonden tijdens het planten. Er is voldoende ruimte om op andere plaatsen te planten.

Zuurstoftekort

Sunset Desert Beauty

De woestijnen in Australië zijn prachtig. Zij hoeven hun schoonheid niet te verliezen wanneer zij meer zuurstof in de wereld brengen

Jaarlijks sterven 10 miljoen mensen aan het inademen van vervuilde lucht veroorzaakt door verbranden van fossielen brandstoffen. Maar deze brandstoffen hebben wel duizenden miljarden dollars opgeleverd voor de rijken der aarde. Veel geestelijken, waaronder Ayatollah Khomeini,  geestelijk leider van Iran, verdiende 800 miljard USD aan olie en gas. Maar anderen werden ook rijk van grondstoffen,  olie en gas. In het verleden zijn miljarden mensen gestorven en niemand vraagt aan de wereldbevolking of dit graven en boren is toegestaan. Niemand uit eigen kring stierf, alleen mensen die zij schaamteloos hun onderdanen noemen. De meesten van hen zijn corrupt tot op het bot.

Zijn rijken gelukkiger?

Gandhi

Gandhi blijft leven

Ik voel mij jong ondanks enkele gebreken. Maar sinds en voor WO² heb ik veel leuke maar ook vreemde dingen meegemaakt. Over vliegende schotels. Aliëns ook, maar zij zijn bang voor terreur. Zij zijn weer gevlucht. Er zijn meer dan 200.000 miljard sterrenstelsels en mogelijk meerdere heelals? Meer dan 30 keer mensen op aarde en dan geen ander leven? Kom op! Universiteit was er niet voor ons,wij konden alleen een beroep leren. Maar een beroep uit te oefenen met hersens vereist veel meer en je kunt eerlijk blijven. Met eerlijkheid heb ik veel dingen voor je ontdekt en Gandhi zei dat.  “Als je de wereld wilt veranderen, wees dan zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”.

Hoe maken we de woestijn vruchtbaar?

Houd de bamboe2

De dikst gemeten bamboe is 39 cm dik. Deze CEO, met de hoogste Belgische Koninklijke medaille werkt met ons samen

Fossiele brandstoffen veroorzaken CO², maken de bodem arm. 135.000 km² nieuw woestijnland vind elk jaar plaats. Dat rijke land kan “De Wereld en Bamboe” teruggeven door bamboeplanten te (maken). Zo veel als nodig is om woestijnen terug naar normaal evenwicht te brengen. Natuurlijk vragen wij iets terug. Bijvoorbeeld, dat mensen geen oorlog voeren en elkaar gelijk behandelen. Dit zorgt voor CO²- balans en schone zuurstof.

                                                                                                                Minder rampen en energie uit water

TidalStream_Tidal_Farm.

Er zijn honderden manieren van energie onder water. Voor langzaam stromend water is er de onderwatervlieger. En toch 100 keer de kracht van boven water.

Wij willen ervoor zorgen dat alle energie in de wereld is gebaseerd op bewegend water. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht. Omdat de Maan en de Zon geen vrije dagen hebben is er altijd beweging in water. Om iets onder water te maken wat energie opwekt is 15 keer minder materiaal nodig. Dus ook 15 keer goedkoper. Onderzoek heeft aangetoond dat zonder enig verschil onder water 100 keer meer energie met alles word ontwikkeld. Alles kan van bamboe worden gemaakt, met uitzondering van het elektrische gedeelte. Bamboe heeft 17% meer trekkracht dan staal. Moet het nog steeds goedkoper zijn? Maandag 30 april 2018 was er geen zon of wind in Nederland. Kunnen wij nog duidelijker zijn? Ja, dat is mogelijk kan. 4,57 miljard jaar geleden is de aarde ontstaan en hebben wij getijden van de maan en de zon gekregen. Een schandelijke belediging als wij zouden zeggen:” Houd je energie”.

Waar wil je wonen

Leefklimaat

Als de aarde volledig woestijn is, zal deze mogelijk verbranden.

Voor mensen die dit niet begrijpen willen wij een eenvoudige vraag stellen. Waar wil je wonen als alles woestijn is. Of heb je net als velen het domme antwoord dat je  niet meer leeft. Dan vragen wij: leef je? Superrijken en regeringen zijn meestal domme en grote leugenaars. Soms denken we dat al deze mensen zijn opgeleid in Mongolië. Zij gedragen zich goed en vermenigvuldigen hun rijkdom. Wij hebben een andere mening. Veel is te vinden op internet onder (www.de wereld en bamboe.nl). Soms is het met onze kennis al verbetert.

Om de wereld beter te kunnen dienen, vragen wij LinkedIn om ons te deblokkeren. Zij denken dat wij te veel contact zoeken met wereldbewoners. Niettemin kunnen mensen die een warm hart hebben voor de wereld en degenen die ook iets voor de wereld willen doen zich gewoon bij ons voegen.

Als je geïnteresseerd bent in de wereld, ga dan naar het volgende (blog)               

 

By | 2018-05-15T23:33:34+01:00 mei 15th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe