Bamboe beschermt het regenwoud

4,56 miljard jaar geleden ontstond de (aarde). Bamboe kwam toen de aarde wakker werd. Mensen waren er nog niet. Bamboe samen met het tropisch regenwoud heeft een prachtige aarde gecreëerd en beschermd.

Het probleem: klimaatverandering.

De aarde heeft altijd warmere en koudere periodes gekend. De situatie waarin we nu leven is echter anders. Wij mensen zijn in staat om (klimaatverandering) aanzienlijk te beïnvloeden door op grote schaal fossiele brandstoffen te verbranden.

Onbegrijpelijk, krachten in de atmosfeer zijn helemaal niets vergeleken met wat er onderwater gebeurt en vooral met een (onderwatervlieger). De dichtheid van water is 832 keer groter dan die van lucht en water bevat ook 832 keer meer kracht en energie bij dezelfde stroomsnelheid. Gelukkig stroomt water vrijwel nooit bij stormsnelheden, maar zelfs ‘langzaam’ stromend water heeft een enorm vermogen. Dus (fossiele brandstoffen) zijn totaal overbodig en met name de uitstoot van CO2 is zeer schadelijk voor onze wereld. Het volumeverlies kan worden opgevuld met bamboe-biomassa.

De wereldwijde CO2-uitstoot moet worden verminderd. (I.E.A.) wil een maximale limiet om catastrofale klimaatverandering te voorkomen door een maximale temperatuurstijging van maximaal 2°c. Hebzuchtpraat zegt “De Wereld en Bamboe”. Wij willen zoals het was, helemaal geen toename.

Als je de vorige blog nog niet bent vergeten, weet je dat de wereld voor 71% uit water bestaat. Als gevolg van het smelten van de poolkappen neemt de hoeveelheid water toe. Al dat water beweegt in mindere of meerdere mate en door deze bewegingen kunnen generatoren energie genereren. Niemand kan ons vertellen dat deze energie de behoefte in de wereld niet zal overstijgen. Wij weten nog steeds dat wij in de Tweede Wereldoorlog voldoende licht in ons huis hadden met een eenvoudige fietsdynamo.

Niettemin stelen Shell, Krupp, Gazprom en vele anderen de grondstoffen van de aarde, dus van ons. Na verwerking verkopen ze het opnieuw aan ons.

Beschaving

De wereldbevolking bestaat uit verschillende groepen met verschillende manieren van (denken). Zolang het geciviliseerd is, is dat OK. Is dat niet het geval, dat moeten groepen worden gescheiden om oorlog te voorkomen. Kijk naar de verschillende islamitische overtuigingen en sommige migranten. Zij slachten elkaar en dat zijn wij in de westerse beschaving niet gewend.

De spectaculaire uitvinding.

Tot 1987 maakte bamboe elk jaar 9 stekken. Je kunt nu zelf bamboe maken. Voor ons is het de bedoeling dat wij een laboratorium bouwen in (Bhutan) en daarmee beginnen. Wij doen dit liever gedeeltelijk automatisch, dus iets (anders) dan (Yogyakarta). Dit omdat het maken van bamboe gevoelig is. (Hygiëne) is verplicht.  Wij houden een optie open op schepen, dichtbij waar de planten de grond in gaan. Locatie van de schepen is gunstig waar gunstige getijden zijn. Op deze manier kunnen zij verschillende soorten energie van (getijden) leveren. De apparatuur kan op en van het schip zijn.

Bhutan

Huis van bamboe

Dit huis heeft alle eigenschappen als omschreven in de tekst en is uitstekend, ook in de tropen en aardbevingsbestendig.

Planten moeten overal heen

 

Royal Bhutan Airlines

Royal Bhutan (Airlines)

Uit het laboratorium vandaan kan alles naar elke plaats in de wereld worden getransporteerd. Eerst in woestijnen, Vervolgens waar (veilig) en noodzakelijk. De plantages moeten verplaatsbaar zijn, dus niet groot. Dit moet zoveel mogelijk worden vermeden. Daarom streven wij in de toekomst naar onze eigen logistiek. Om u een idee te geven van het veilige Bhutan presenteren wij een (youtube film bhutan) over het land.


 

 

 

Energie is overal

R81-Hr.Ms_.-Karel-Doorman.-Waarvan-nog-veel-actievideos-op-onternet-zijn-te-zien.

(R81 Hr. Ms. Karel Doorman). Er zijn nog veel actiefilms op youtube.

Exploitanten van illegale fossiele brandstoffen zullen het nooit begrijpen, maar energie uit water kan overal worden gegenereerd. Bamboe kan op elk schip worden gemaakt. De “Karel Doorman” werd helaas naar de zeebodem in de (Falklandoorlog)  gestuurd. Duizenden andere schepen zijn nog steeds werkloos. Elke denkbare faciliteit is meestal aan boord. Maar de logische wil is er niet. Het is ook noodzakelijk om te strijden tegen de gravers van grondstoffen en boren naar olie en gas. Door deze meestal miljardairs op hun verantwoordelijkheid te wijzen moeten wij een start kunnen maken. Ons grote voordeel is dat onze producten goedkoop worden. Ook positief is dat de wereld op alle fronten beter zal worden.

 

 

We kunnen de aarde laten leven!

Het is bizar dat mensen energie uit en van de grond halen terwijl deze overvloedig aanwezig is op aarde. Alleen al op zeeën en Oceanen waar water 832 keer het vermogen heeft dan lucht produceert door

Bovendien word elektriciteit zonder aanzienlijke verliezen over een afstand van 800 km vervoerd. Een goedkopere manier van logistiek bestaat niet.

 

Nergens is er gevaar of schade op aarde veroorzaakt door getijden.

Het geval (Prelude FLNG)  staat in schril contrast met onze liefde voor de aarde.  De kans bestaat dat de gecombineerde gaswinning van Shell in combinatie met het functioneren van de aarde een ramp kan veroorzaken. Zoals op (26/12/2004) in de Indische Oceaan. Deze mensen moeten worden gestopt.

 

 

Deze prachtige weg leidt naar het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten, Hawaï!

 

Zo goed als vruchtbare grond woestijn werd, word woestijn ook vruchtbare grond.  

 

Om je een idee te geven van de haalbaarheid zullen wij u laten zien hoe bamboe groeit in de (woestijn). Deze bamboe is voorlopig een van de vijf soorten die daar is geplant. Deze word 20 m hoog, andere zijn later mogelijk. Zoals vruchtbare grond woestijn werd, word woestijn ook een vruchtbare grond. Terwijl bamboe groeit en zijn werk doet, kan alle vegetatie daar ook weer groeien. Het gebeurt ook in gebieden waar de grond is vergiftigd waar katoen en suikerriet werd geplant. Dat was op verschillende plaatsen in de wereld. De bodem werd weer vruchtbaar.

(Volgende)    (Terug)

 

By | 2017-11-10T12:11:58+01:00 november 10th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe