Opwarming van de aarde.

Elke respectabele persoon weet wat het broeikaseffect is, (toch?). En mensen kennen ook de oorzaak. Onderzoek wordt keer op keer gedaan door wetenschappers. Wij zijn bereid maatregelen met hen te nemen. We zullen in de volgende blog uitleggen wat er moet gebeuren. Het is onverantwoordelijk te wachten tot de specialisten actie ondernemen. De schade aan de aarde is zo groot dat we helaas de daders aansprakelijk moeten stellen. Er zijn meer dan 350 advocaten in dit netwerk die actie kunnen ondernemen. Doe dat.

Klimaatverandering

NASA: Poolijs op laagste niveau sinds 1978

Het ijs in de zee aan de polen is in deze tijd van het jaar miljoenen km² kleiner dan normaal. Er is nog nooit zo weinig ijs geweest in bijna 40 jaar. Geschokte klimaatdeskundigen spreken van een ‘noodsituatie’. Het is waar dat het moeilijk is om contact te maken met deze geleerden. Anderen zullen tegenmaatregelen moeten nemen. Er is een oplossing. Goede communicatie helpt de wereld het beste. President Trump wil Groenland kopen. Denemarken is verstandig om niet te verkopen. President Poetin doet er alles aan om de Noordpool voor te bereiden op het boren. Een ander hobbypaard van hem is een vaarroute over de Noordpool.

Stephen Hawking

Natuurkundige Professor Stephen Hawking en dochter Lucy

Helaas verliet Professor Stephen Hawking ons veel te vroeg na een langdurige ziekte. Hij en zijn dochter Lucy wisten en weten veel over het heelal en geloven ook sterk in leven buiten deze aarde. Mensen die de vliegende schotels hebben gezien zijn bevoorrecht. Als mensen op aarde vreedzaam samen kunnen leven, zouden ze ons zeker hebben ontmoet. Nu zijn zij gevlucht.

mars

Er zijn geen mensachtige ruimtewezens op deze planeet. Er is ook geen spoor van intelligent leven. Maar de kans dat er leven is op de rode planeet is aanwezig.

Het is zeker dat het leven op aarde elders kan worden voortgezet. Maar wat dan? De momenteel geschatte 2.600 miljardairs kunnen slagen met hun gevolgen. Maar met de andere meer dan 10 miljard zal dit niet werken. Voor hen moet CO² (giftige kooldioxide) worden omgezet in zuurstof. Dan kan de aarde blijven bestaan zoals voorspeld van 1,75 tot 2,25 miljard jaar. Vervolgens moeten de oprukkende woestijnen (momenteel jaarlijks 130.000 km²) worden omgedraaid. In het universum is er een komen en gaan van sterren, planeten en asteroïden. Komt er een oplossing voor aardbewoners?

Van Beurden.

Prelude FLNG

Hij boort gas op een energiebron van een miljoen gigawatt/h aan constant beschikbaar vermogen.

We kunnen het erover eens zijn dat Ben van Beurden ’s werelds grootste vijand is. Voor een Nederlands tv-programma verklaarde deze heer dat hij alle olie en gas die erin zit, zou onttrekken. We weten niet wat voor soort persoon hij is, maar het is zeker dat hij moet weten dat er een permanente hoeveelheid energie in de oceanen is die niet kan worden opgebruikt en daar altijd zal blijven. Een mens? werd ir. aan de Universiteit van Delft (nl) Had een jaarsalaris van €. 8.3 en in 2017 ontving hij een extra bonus van €.20, =. Hij zal ongetwijfeld genieten van de meningen die over hem bestaan.

Invloed op de wereld

Elk mens zou moeten begrijpen als je olie of gas uit de aarde haalt dat dit gaten maakt. De ervaring leert dat de aarde zich op een goed moment zal herstellen en dat de aarde zal bewegen. Op het vaste gedeelte van de wereld zijn dit aardbevingen. Gebeurt dit op zee, dan zijn het tsunami’s. Deze kunnen ook ontstaan wanneer tektonische platen elkaar zouden raken. Iets wat in de praktijk zelden gebeurt. Wat wel gebeurt zijn al die mensen die van alles uit de aarde halen om er rijk van te worden. Dit gedrag waaraan soms de meest geleerden dames en heren deel aan nemen noemen wij onwaardig en zijn schadelijk voor hun status. Handhavers van de wet moeten hierop toezien eb tegen optreden.      bewegingen van de aarde, kunnen rampen optreden zoals bij de tsunami van 26/12/2004. Daders kijken weg en zijn meesters in ontkenning. Niemand heeft het gedaan. Mensen als daders van de “Prelude FLNG” hebben weer veel verdiend, terwijl “Moeder Aarde” het je gratis geeft.   Het wordt   bij de consument gebracht,   Iedereen weet hoe, maar het verdient minder dan het te stelen. Advocaten kunnen dwangmaatregelen nemen en “De Wereld en Bamboe” helpen u daarbij.

 

Evenwicht kan worden opgelost

reuzenbamboe (Dendrocalamus giganteus)

Een van de meer dan 1.500 soorten gigantische bamboe. De dendrocalamus giganteus, 35 m hoog en 30 cm in diameter.

De aarde wordt verwaarloosd, maar tienduizenden jaren zijn beroofd door gewetenloze mensen die niet weten wat ze doen. Deze mensen zijn ziek en zielig. Het is ziek als je begint te boren naar olie, gas en graaft naar vaste materialen, terwijl oceanen vol energie zijn en je al meer dan 11.000 dingen kunt maken van bamboe.

Elk mens zal begrijpen als de dichtheid van water 832 keer groter is dan van lucht, dat je onderwater 100 keer meer energie hebt dan bovenwater. Molens geplaatst onder water zijn 15 keer goedkoper dan molens boven water. Dus geen horizonvervuiling van windmolens.

inspanning kan worden gewonnen en wat je niet kunt krijgen met 10 wereldbevolking. Delven van grondstoffen gaat ook vrolijk door, terwijl als je bamboe plant, je alles kunt maken wat je wilt. De teller is op dit moment al ruim 11.000. De wereldbevolking is misschien wat lager, maar zoals momenteel gebeurt, sterven elk jaar 10 miljoen mensen omdat ze door zuurstofgebrek CO² moeten inademen. De laboratoria in Yogyakarta kunnen maximaal 1,5 miljoen bamboeplanten per jaar produceren. Het laboratorium in België heeft dezelfde capaciteit. Natuurlijk kunnen planten op een andere manier worden gemaakt, maar in de beginperiode totdat ze de grond ingaan, zijn de planten het meest kwetsbaar. Op dit moment proberen mensen te overleven door naar betere gebieden te verhuizen. De grootste reden is een betere economische positie. Die positie kan je hen ook geven door die positie bij hen te brengen. Hierdoor krijg je stabiliteit in de wereld.

Ongeacht vanaf welke kant je kijkt, er moeten miljarden planten komen. Er is CO² voldoende om bamboe 4 keer meer CO² te geven. dan bomen om te groeien. Je krijgt 35% meer zuurstof dan bomen. Nu wordt vruchtbare grond savanne en vervolgens woestijn. Begin met het maken van miljarden bamboeplanten en niet miljoenen, want op deze manier zit je in het systeem van de huidige bamboewereld. Begin met planten op de scheiding van de vruchtbare grond en de savanne in de richting van de woestijn. Dit is de manier om een ​​leefbare aarde te krijgen voor minstens 2,25 miljard jaar. Persoonlijk denk ik dat een win-win situatie als het gaat om onze planeet het lelijkste woord is dat er is.

Onderwaterenergie

Watermolen

Onderzeese wieken halen energie uit oceaanstromingen. De wieken bevinden zich op een diepte van ongeveer 100 m

We moeten ook onze zeeën en oceanen gebruiken. De gigantische hoeveelheid constante energie die word gemeten is een miljoen gigawatt per uur. Voor velen zegt dat niets, maar ter verduidelijking. Een grote kerncentrale levert constant 1 gigawatt/uur. Voelt u nu hoe we voor de gek worden gehouden? Mensen die fossiele brandstoffen uit de grond halen en energiebedrijven die ons de energie duur verkopen blijven lachen. In de volgende blog vind u hoe energie en gezondheid op aarde worden verkregen. Hier ziet u 1 manier, maar er zijn er zoveel dat je er gek van wordt. Er zit energie in elke druppel water.

Help de wereld

We willen elke wereldburger uitnodigen om bij te dragen.

Advocaten hebben de middelen voor een proces.

Iedereen kan geld inzamelen, je eigen intuïtie gebruiken en rekening houden met een substantiële beloning. Dit wordt uitgelegd aan het einde van de volgende blog.

Door te klikken op (Nieuwe longen)  komt u in de blog.

 

 

By | 2019-10-19T11:19:16+01:00 april 25th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe