(Bamboe en Energie)

Rode woorden zijn een link

We willen orde scheppen in een wereld van CO², opwarming en bedrog. Laten we de aarde 4 keer sterkere longen geven met bamboe. Met 15 keer goedkoper energie uit oceanen met een altijd onzichtbare capaciteit van 1 miljoen gigawatt/h. De werking van de oceanen geven ons dit en daar moet je dankbaar gebruik van maken. Help ons daders te wijzen op het leed dat ze de wereld toebrengen. 

Met dit bericht zijn vele van u verwelkomt. Juist omdat bamboe 4 keer meer CO² nodig heeft om te groeien. “De Wereld en Bamboe” kan als de wereldeconomie bereid is haar medewerking te geven zorgen voor deze verandering. Dit blog behandelen wij energie wat onderwater wordt gemaakt. Niemand ziet het. Geen molens en zonnepanelen welke horizonvervuiling maken. Alleen een markering waar de bron van energie zich bevind. Doordat de dichtheid van water 832 keer groter is dan lucht is ook de opbrengst honderd  keer groter. Efficiëntie maakt de kostprijs 15 keer minder.

CO² toename

aardopwarming

CO²-toename door opwarming van de aarde

 

Het (zonnestelsel) is het planetaire systeem dat bestaat uit de Zon en de hemellichamen. Zij zijn gebonden aan de zon door de zwaartekracht.

Tot die tijd ging alles goed. De volledige controle over planeet aarde werd beheerst door ons zonnestelsel. (252) talen vertellen hoe alles was geregeld om van de aarde een paradijs te maken. De meeste mensen zijn van goede wil. Een paar mensen veroorzaken onrust. Wij willen er alles aan doen om ze op één lijn te krijgen. Zij zullen weer in de rij moeten staan.

Niet elk mens is hetzelfde. Wel moeten minder eisen worden gesteld. Wij willen ons programma splitsen in twee gedeelten. Dan was de CO²-balans niet verstoort en hadden wij nog tropisch regenwoud als longen van onze aarde.

De oplossing van de aardse problemen bestaan uit 2 gedeelten. Eerst moet alle energie uit de oceanen worden gehaald en niet uit de aarde. En geloof mij, het systeem wat met ons zonnestelsel is ontstaan zal nooit vergaan. Desgewenst kan iedereen er net zo veel energie uithalen als men wil.

De oorzaak dat van de stijgende lijn in de schets is  het verbranden van fossiele brandstoffen. Is natuurlijk goede business voor Shell en kompanen, maar zij kijken weg van de woestijnen welke elk jaar 130.000 km² groter worden.

Rampen

Prelude FLNG

(Shell) Shell boort gas op een energiebron van een miljoen gigawatt/h aan constant beschikbaar vermogen. Voor Dutch TV verklaarde hun CEO alle olie en gas uit de bodem te gaan halen

Voor alle rampen die deze meesters in ontkennen veroorzaken zijn keiharde wetten. Leg al hun werktuigen aan de ketting.

Laat de aarde dicht, want alles wat je eruit haalt veroorzaakt holle ruimten. Deze gaan zich weer vullen en maken met of zonder tektonische platen aard en/of zeebevingen. (zie 26/12/2004)  Juist al deze universitair geschoolde mensen met soms salarissen van boven €. 8 miljoen p/j zijn de veroorzakers dat de aarde onleefbaar word. Als zij weigeren, moeten zij gedwongen worden. Het kan niet zijn dat mensen met geld ongeremd hun gang kunnen gaan.

Onderwaterenergie

Zeestromingen

(Zeestromingen) worden door de scheepvaart gebruikt om hun routes zo economisch mogelijk te plannen.

Het bewijsmateriaal wordt aan verschillende kanten verstrekt. Oceanen kunnen meer bieden dan de energie die de wereld nodig heeft.

NASA maakt in alle talen van de wereld duidelijk hoe zeestromen lopen in de wereld. Schepen maken er dankbaar (gebruik) van.

Getijden

Behalve voordelen voor de scheepvaart kan de maan en in mindere mate de zon het water in de oceanen vier keer per dag naar een andere kant stuwen. Door (generatoren), overal in de baan te plaatsen genereren deze stroom en voorzien elke gebruiker in de wereld van energie.

Energie

Er zijn veel toepassingen om energie bij de industrie en consument te brengen. We behandelen er twee:

Onderwatervlieger 1


Onderwatervlieger voor meer, veiligere en constante energie

onderwatermolen


Een molen onderwater is in alle opzichten onderwater efficiënter.

(Onderwatermolens) voor snelstromend water

(Onderwatervliegers) voor langzaam stromend water

Legale energie

Alle energie verkregen op de manier zoals ons zonnestelsel is ontstaan is legaal. Alle andere energie is overbodig en op corrupte manier verkregen.

a. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht.

b. Onderwaterinstallatie is 15 keer goedkoper.

c.  De energieopbrengst is (100) keer groter dan boven water

By | 2019-07-08T14:29:01+02:00 april 25th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe