Choose your language above. If your Science does not extended that far, pres the red links.

Opwarming van de aarde.

Elke respectabele persoon weet wat het broeikaseffect is, toch? En mensen kennen ook de oorzaak. Onderzoek wordt keer op keer gedaan door wetenschappers. Wij zijn bereid maatregelen met hen te nemen. We zullen in de volgende blog uitleggen wat er moet gebeuren. Het is onverantwoordelijk te wachten tot de specialisten actie ondernemen. De schade aan de aarde is zo groot dat we helaas de daders aansprakelijk moeten stellen. Er zijn meer dan 350 advocaten in dit netwerk die actie kunnen ondernemen.

Klimaatverandering

NASA: Poolijs op laagste niveau sinds 1978

Het ijs in de zee aan de polen is in deze tijd van het jaar miljoenen km² kleiner dan normaal. Er is nog nooit zo weinig ijs geweest in bijna 40 jaar. Geschokte klimaatdeskundigen spreken van een ‘noodsituatie’. Het is waar dat het moeilijk is om contact te maken met deze geleerden. Anderen zullen tegenmaatregelen moeten nemen. Er is een oplossing. Goede communicatie helpt de wereld het beste. President Trump wil Groenland kopen. Denemarken is verstandig om niet te verkopen. President Poetin doet er alles aan om de Noordpool voor te bereiden op het boren. Een ander hobbypaard van hem is een vaarroute over de Noordpool. Dit alles werkt tegen het einde van de wereld. We willen vooral woestijnen planten met bamboe en de gratis energie van oceanen. De consument zal altijd de goedkoopste kopen.

Stephen Hawking

Natuurkundige Professor Stephen Hawking en dochter Lucy

Helaas verliet Professor Stephen Hawking ons veel te vroeg na een langdurige ziekte. Hij en zijn dochter Lucy wisten en weten veel over het heelal en geloven ook sterk in leven buiten deze aarde. Mensen die de vliegende schotels hebben gezien zijn bevoorrecht. Als mensen op aarde vreedzaam samen kunnen leven, zouden ze ons zeker hebben ontmoet. Nu zijn zij gevlucht.

mars

Er zijn geen mensachtige ruimtewezens op deze planeet. Er is ook geen spoor van intelligent leven. Maar de kans dat er leven is op de rode planeet is aanwezig.

Het is zeker dat het leven op aarde elders kan worden voortgezet. Maar wat dan? De momenteel geschatte 2.600 miljardairs kunnen slagen met hun gevolgen. Maar met de andere meer dan 10 miljard zal dit niet werken. Voor hen moet CO² (giftige kooldioxide) worden omgezet in zuurstof. Dan kan de aarde blijven bestaan zoals voorspeld van 1,75 tot 2,25 miljard jaar. Vervolgens moeten de oprukkende woestijnen (momenteel jaarlijks 130.000 km²) worden omgedraaid. In het universum is er een komen en gaan van sterren, planeten en asteroïden. Komt er een oplossing voor aardbewoners?

Evenwicht kan worden opgelost

reuzenbamboe (Dendrocalamus giganteus)

Een van de meer dan 1.500 soorten gigantische bamboe. De dendrocalamus giganteus, 35 m hoog en 30 cm in diameter.

We moeten snel handelen. Tegenwoordig sterven elk jaar 10 miljoen mensen aan teveel CO² en te weinig zuurstof. De wereldbevolking moet krimpen, maar niet op deze manier. Laboratoria en plantages moeten komen om woestijnen te verminderen. Yogyakarta kan maximaal 1,5 miljoen bamboeplanten maken. Het laboratorium in België kan minder verdienen dan meer. Om de wereld te redden, zullen miljarden planten moeten komen. Bamboe heeft 4 keer meer CO² nodig dan bomen om te groeien en geeft 35% meer zuurstof terug. Vruchtbare grond wordt savanne en vervolgens woestijn. Door bamboe uit de savanne in omgekeerde volgorde te planten, worden woestijnen snel kleiner. Iedereen spreekt van een win-win situatie. Dit is een verkeerde benadering. Dit gaat over onze planeet.

Onderwaterenergie

Watermolen

Onderzeese wieken halen energie uit oceaanstromingen. De wieken bevinden zich op een diepte van ongeveer 100 m

We moeten ook onze zeeën en oceanen gebruiken. De gigantische hoeveelheid constante energie die word gemeten is een miljoen gigawatt per uur. Voor velen zegt dat niets, maar ter verduidelijking. Een grote kerncentrale levert constant 1 gigawatt/uur. Voelt u nu hoe we voor de gek worden gehouden? Mensen die fossiele brandstoffen uit de grond halen en energiebedrijven die ons de energie duur verkopen blijven lachen. In de volgende blog vind u hoe energie en gezondheid op aarde worden verkregen. Hier ziet u 1 manier, maar er zijn er zoveel dat je er gek van wordt. Er zit energie in elke druppel water.

Help de wereld

We willen elke wereldburger uitnodigen om bij te dragen.

Advocaten hebben de middelen voor een proces.

Iedereen kan geld inzamelen, je eigen intuïtie gebruiken en rekening houden met een substantiële beloning. Dit wordt uitgelegd aan het einde van de volgende blog.

Door te klikken op (Nieuwe longen)  komt u in de blog.

 

 

By | 2019-09-20T00:12:22+02:00 april 25th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe