Samenwerking maakt gezondheid

Elk jaar sterven tien miljoen mensen aan het inademen van vuile lucht. Lucht veroorzaakt door inademen van CO2, dat door verbranding van fossiele brandstoffen in de atmosfeer terechtkomt. Natuurlijk sterven mensen, maar dit is wetenschappelijk bepaald. Het is goed dat de wereldbevolking krimpt, maar  zeker niet groeit. Er zijn echter humanere methodes hiervoor. In ieder geval kan “De Wereld en Bamboe” ervoor zorgen dat iedereen schone zuurstof in zijn longen krijgt. De Kip met de gouden eieren moet dan echter verdwijnen.

Universum

Heelal 2

Ziet het universum er zo uit? Maar welk universum bedoel je, er zijn gesprekken over vier of meer.

Maar welk universum bedoel je, er zijn gesprekken over vier of meer.

Toen 4,57 miljard jaar geleden die oerknal er was, was niemand van plan om zijn eigen weg te gaan. Nee zij hadden de intentie om samen te werken.

Het is vreemd om te denken dat de aarde de enige bewoonde planeet is. Misschien is er zelfs leven in ons eigen zonnestelsel en zelfs zijn al meer dan 200 miljard zonnestelsels bevinden in ons eigen universum. Dat is meer dan 30 keer het aantal mensen op aarde. En nu praten we al over ten minste vier universums.

Sentani-1

Sentanimeer. Jayapura-voormalig Nederlands Nieuw-Guinea. 400m boven zeeniveau en er zijn alle vissoorten welke ook in de zee zwemmen.

Wetenschap

Het zou beter zijn als iedereen de wetenschap als waarheid zou aannemen. Persoonlijk weet ik dat iemands vader elke dag naar het Sentanimeer in Jayapura ging. Hij ging een krokodil bezoeken. Dat was zijn God. Ja, de man was een Papua. Zoveel mensen hebben hun eigen God. Maar ook groepen van klein of groot en zelfs groepen van miljoenen mensen. Deze Papua kende tenminste zijn God, maar is dat met iedereen? Er is altijd een charismatische leider die rijk en meestal welvarend is. Het zou ideaal zijn als iedereen naar elkaar zou luisteren, met één leider die ook zou luisteren en niet rijk en welvarend zou zijn.

Afblijven

Mensen die van alles zonder toestemming of met toestemming van de overheid uit de grond halen, zijn zowel verkeerd als strafbaar. Getijden stroming word veroorzaakt door eb en vloed en met ander bewegend water ruim genoeg voor alle energie in de wereld. (zie blog wereld) Getij wordt veroorzaakt door de aantrekkingskracht van de maan en in mindere mate door de zon. Hoe de opwarming van de aarde op simpele manier kan worden opgelost bespreken we in het methodeblog. Het grootste probleem is dat het te goedkoop is.

Blogs

 

(Profiel) “De Wereld en bamboe” Sterk en Gezond

bamboe en stenen

Logo

1 mei, de dag van de arbeid werd het bericht de ether ingestuurd dat jaarlijks tien miljoen mensen sterven door vuile lucht, zeg maar te veel aan CO². 3 mei het bericht dat windmolenparken in de Noordzee jaarlijks een schade veroorzaken van €. 700 miljoen per jaar. Miljoenen vissen die vluchten en sterven. Het volgende blog word methode genoemd.

 

 

(Methode)

 

woestijn2 Mongolië

Het komische verhaal van een woestijn in Mongolië, zoals hulporganisaties het willen.         Wij gaan tientallen miljarden bamboeplanten (planten) . Het verschil is CO²-stabilisatie.

Vuile lucht kan met het grootste gemak kan worden gereinigd. De voorwaarde is dat al die mensen bereid zijn hun zakken met geld te legen. Zij moeten dat nemen om een gezond te leven te leiden en de rest gebruiken om de wereld te maken, zodat iedereen gelukkig kan zijn. Wij gaan naar de volgende blog wat gaat over het volgende stokpaardje van regeringen, dat van de wereld.

 

 

(Wereld)

Onderwatervlieger 1

(Onderwatervlieger) voor meer, veiligere en constante energie

Met bloedende harten hoorde wij dat het plaatsen van windmolens op zee zoveel schade aan het milieu toebrengt, m.n. aan de visstand met €. 700,= miljard per jaar. Windmolens op zee, te gek voor woorden. Door de harde slagen van het verankeren slaan alle dieren op de vlucht en de meesten sterven. Onderwaterenergie, een zegen voor de wereld is 15 keer goedkoper in materiaal. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht. Dit betekend dat opbrengst onder water 100 keer groter is. Bijna alles kan zelfs gemaakt worden van bamboe. Dan is het zelfs goedkoper. Overheden en geldkloppers worden minder rijk en de consument betaalt minder. Wil je meer vrolijk nieuws? Dan een paar van de 11.000 dingen die van bamboe kunnen worden gemaakt. 

Natuurlijk is er meer te vertellen over bamboe en en energie, maar ook over een paar van de 11.000 producten gemaakt van bamboe.

(Medicijnen)

medicijnen van bamboe

medicijnen

De Farmaceutische industrie is er niet blij mee. Begrijpelijk, maar voor verschillende dieren is het niet alleen een delicatesse. mensen eten ook bamboescheuten. Het helpt tegen artrose, gewrichtspijnen, lage rugpijn, beschermd gewrichtskraakbeen en een reeks van andere ziekten. Maar lees aub het blogs en je zult het met ons eens zijn. Het volgende gaat over bamboetextiel.

 

 

(Bamboetextiel)

Kleding Belgie 9

Bamboekleding

 De volgende is wat gemaakt kan worden van bamboe. In 2003 was het 1.500 en nu meer dan 11.000.

 

 

(Bamboeproducten)

Bronzige panda

Dry Bamboe. 6% Alc. Vol.

Wat van bamboe kan worden gemaakt, is goed voor de aarde. Het volgende is bamboepapier. Elk jaar worden wereldwijd miljoenen bomen gekapt voor de productie van papier. 

 

 

(Bamboepapier)

Afbeelding van papier

Papier

Kleding en textiel is een belangrijk product voor de mensheid. Daarom het volgende over bamboekleding

 

 

 

(Bamboekleding)

Bamboeondergoed

Bamboekleding

Wel genoeg

Met bamboe heb je een product dat in alle opzichten goed is voor de aarde. Waar bamboe nog niet toe in staat is, is geleiding van elektriciteit. NASA kan asteroïden hun baan laten veranderen met lazerstralen. Wij denken dat het zal gebeuren dat een dergelijke asteroïde op aarde kan landen. De aarde is daaruit voortgekomen, na onderzoek kan het juiste materiaal misschien uit de ruimte worden gehaald.

Meer bamboe

Het is duidelijk dat, om het broeikaseffect te verminderen, CO² in de wereld moet worden teruggebracht tot een normaal niveau. Dat word geblokkeerd door regeringen en fans van windmolens, zonnepanelen en tegenstanders om woestijnen te verkleinen.

Wat is noodzakelijk

Het is duidelijk dat dit miljarden euro’s kost. Geld wat in veelvouden is verdiend door mensen die de aarde in de huidige staat hebben gebracht. Het is ook duidelijk dat dit ook door hen moet worden betaald.

Gerechttigheid

Gerechtigheid

Wij vragen advocaten om de moed te hebben om gerechtigheid te verdedigen op basis van no cure no pay.

 

 

 

By | 2018-05-01T15:58:45+01:00 mei 1st, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe