De plantage is van dringend belang

Emissies CO²

Uitstoot van co2

CO2, voedsel voor tropisch regenwoud en ander groen. Bamboe heeft 4 maal meer nodig en door snelle groei tot 20 keer. Het genereert ook 35% meer zuurstof. Wist u dat?

1: Olie, aardgas en  productie van cement: Stoten 32,6 miljard ton CO2 per jaar uit.

2: Dieren en mensen Stoten 15,8 miljard ton CO2 per jaar uit.

3: Afbranden van bossen Stoot 3,3 miljard ton CO2 per jaar uit.

4: Oceanen nemen 9,5 miljard ton CO2 per jaar op.

5: Planten wereldwijd nemen 10,6 miljard ton CO2 per jaar op.

Bij dergelijke berichten zouden alle alarmbellen moeten rinkelen. In plaats daarvan worden olie, gas en ruwe materialen nog steeds uit de grond gewonnen.

Astronomen hebben 1786 planetoïden geïdentificeerd. Zij kunnen een bedreiging vormen, omdat ze de aarde naderen tot op 7,5 miljoen km. Sommigen hebben een doorsnede van meer dan 140 meter.

We weten waar de meeste planetoïden met een diameter van meer dan 1 kilometer zich bevinden, maar volgens wetenschappers zijn er nog steeds 300.000 ruimterotsen groter dan 40 meter die we nog nooit hebben gezien.

De  (oerknal) is iets dat mensen moeilijk kunnen begrijpen.

 Het verhaal over bamboe gaat verder. Je ziet het proces van planten maken totdat ze zijn geplant in de film van het bamboelaboratorium. Dit is interessant. U kunt zien hoe (kolossaal) bamboe kan worden.

Laat de wereld leven

Goed verzorgde planten komen uit een bamboelaboratorium. Het gebeurt daar door klimatologische omstandigheden, vakmanschap en helderheid. Toch is deze bamboe nog niet klaar om te planten. Zij moeten eerst 6 maanden groeien en sterken tot zij 1 m hoog zijn om in de woestijn geplant te worden. Deze plantages kunnen overal worden geplaatst. Zo dicht mogelijk bij het planten. De eerste noodzaak zijn woestijnen. Maar het is ook mogelijk op plaatsen waar de bodem is verwaarloosd door erosie, gif en meststoffen. b.v. katoen of suikerriet. Er is weinig water in de woestijn, maar bamboe houdt water vast en heeft daarom maar weinig nodig. In zijn holle stam maakt het zijn eigen antilichamen en heeft daarom geen pesticide of mest nodig om te groeien. Deze antistoffen beschermt hen tegen ziektes in hun leven.

 

Bamboeplantage

Bamboeplantage

Je plant geen kleine bamboeplanten zomaar in de natuur. Je laat ze groeien in een plantage tot 1m, onder zorgvuldige begeleiding.  Zij hebben dan hun eigen (antistoffen) en hebben geen pesticide of mest meer nodig.

De eerste oogst van bamboe kan na 1 jaar worden gedaan. Na vier tot vijf jaar kan bamboe als product voor bijna alles worden gebruikt. Ook als een bouwproduct.

Bamboe kan al voor veel producten worden gebruikt. Gesproken word van zelfs 11.000, maar dat hebben we niet geteld. Een van deze producten is energie die alle olie en gas in de wereld kan vervangen. Een andere goede mogelijkheid om energie te winnen is met  (getijden), wij geven dit absolute voorkeur, omdat dit een direct effect geeft . Bovendien schoon en onzichtbaar. Getijden word veroorzaakt door aantrekkingskracht van de maan en in mindere mate van de zon. Het is geheel gratis.

Wij kunnen niet begrijpen, waarom windmolens en zonnecellen nog steeds worden gebruikt. Of het moet zo zijn dat het met commercie te maken heeft. Energie kan met een kabel vanuit de zee worden vervoerd. Verbonden op het net kan dit 800 km zonder noemenswaardige verliezen. Zonder horizonvervuiling en lawaaioverlast. Het is belangrijk en meer zal ongetwijfeld volgen.

  

Bamboekleding kan beter tegen woestijnzand

Kop in het zand steken.

Zijn sommige mensen wel bewust dat zij leven? Zit uw hoofd ook in het woestijnzand?

Natuurlijk zijn er mensen die hun hoofd in het zand blijven steken. Mensen zijn met zichzelf bezig en denken niet aan en voor anderen. Wat voor ramp er ook in de wereld gebeurt. Of mensen in steden als Mumbai, Changhai of Jakarta bijna geen adem kunnen halen vanwege CO², dat is niet hun probleem. Zelfs niet de rampen, welke worden versterkt door hun gedrag buiten de normale functioneren van de aarde. In de afgelopen 456 miljoen jaar is de aarde 27 km kleiner geworden. Werking van de aarde, OK. Maar ook vanwege menselijk gedrag. Het kan nog erger, want als de mensen op deze wijze aan zichzelf blijft denken zal deze reductie in de komende 546 miljoen jaar 10x meer zijn. Wat zal er dan gebeuren, omdat de hebzucht van mensen moeilijk te veranderen is. Dit is ons plan. Als u naar ons wilt luisteren is dat OK. Als u ons wilt helpen, nog beter

Wij moeten de mensheid in een andere richting sturen. 71% van de wereld bestaat uit (water).   Water begint door getij te stromen, generatoren kunnen worden geactiveerd, aangedreven door propellers. Mensen welke olie en gas en grondstoffen uit onze aarde blijven stelen moeten verantwoording afleggen.

Plasticafval

Plastic? Opruimen, of maak het van bamboe. Bamboe ruimt zichzelf op, word compost. Slimme mensen begrijpen dit

Dit moment is meer dan 40% van de aarde (woestijn). 135.000 km² per jaar word toegevoegd door gedrag van mensen. Ons volledige plan word beschreven op onze website. Maar zelf denken is ook een optie. Woestijn en bamboe? Je kunt er alles van maken. Als het niet langer word gebruikt kun je het nergens ter wereld vinden als (afval). Je ziet het niet, omdat het compost word en de aarde weer groter en gezonder zal maken.

 

 

 

By | 2017-10-14T12:49:22+01:00 oktober 14th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe