Bamboevezelcultuur

Bamboesoorten

Meer dan 1.500 soorten. Sommigen zijn zo mooi dat je stil wordt. Sommigen zijn zo dik dat je ze nauwelijks kunt omhelzen.

Bamboe? Alleen onderzoek kan een definitief antwoord geven voor hoelang het bestaat. Waarschijnlijk is bamboe ontstaan toen de wereld zover afkoelde dat er vegetatie zou komen. Dat was iets meer dan 1 miljard jaar nadat de aarde ontstond, dat is 3,5 miljard jaar geleden. Onderzoek heeft aangetoond dat de eerste mensen 1,5 miljoen jaar geleden in Afrika werden geboren. Toen begon alle onrust op aarde. Zij aten dieren en stalen alles van de aarde wat niet van hen was. Je kunt zeggen dat ze dom waren. Dus konden zij ook niet weten dat bamboe en getijden de basis vormen voor het leven op aarde. Je kunt de rest zelf laten groeien.

Voor mensen die moeite hebben met leren

De aarde is van iedereen. Dus wanneer iemand iets binnen de aarde steelt, moet dat aan iedereen worden gevraagd, omdat de aarde niet opkomt voor haar rechten. Als mensen iets nodig hebben, is het verstandig om te gebruiken wat van bamboe is gemaakt. Bamboe heeft uitstekende eigenschappen. In feite is de treksterkte van bamboe 17% groter dan staal.

(B) Bamboelaboratorium, de beste wereldbescherming

(D) De plantage is van dringend belang

(E) Een goede balans op aarde

(E) Erosie en Sedimentatie

(B) Bamboe beschermd het regenwoud

Ons eigen project is geplant in Bhutan. Items kunnen in overleg worden geautomatiseerd. Niet alleen zijn woestijnen een enorm project, maar ook andere gebieden die dreigen onder water te lopen, of dat al doen. Gebieden die vervuild zijn door aanplant van katoen en suikerriet kunnen met vruchtbaar worden gemaakt door aanplant van bamboe.

Een handige tip voor mensen die graag veel geld willen verdienen.

Kijk in de ruimte.

Astronomen hebben 1786 planetoïden geïdentificeerd die een bedreiging vormen, omdat ze dichterbij komen dan een straal van 7,5 miljoen km van de aarde komen en een diameter hebben van meer dan 140 meter.

Dat is de reden waarom de NASA een 7-stappenplan heeft ontwikkeld om planetoïden eerder te ontdekken, hun baan nauwkeuriger te bepalen en voorkomen dat ze in botsen komen met onze planeet.

 

Planetoïden ontdekken, in kaart brengen en meer

In de komende jaren zullen nieuwe telescopen op aarde en in de ruimte in gebruik genomen. Hiermee wil NASA planetoïden en kometen ontdekken, en kijken hoe groot ze zijn, waar ze van zijn gemaakt en naar welke baan ze gaan.

Een van die nieuwe telescopen is NASA Neal Earth Object Camera (NEO Cam) die in 2021 in in gebruik zal worden genomen. Deze telescoop moet twee derde van alle planetoïden en kometen registreren, als zij binnen een periode van vier jaar op ramkoers met de aarde kunnen komen.

De infrarode telescoop van NEO Cam heeft een spiegel met een doorsnede van 50 centimeter, waarmee hij planetoïden en kometen met een doorsnede van slechts 30 meter kan zien.

Gevaar moet met alle middelen worden bestreden

Planetoide bestrijden met lazerstralen

Planetoïden kunnen met lazerstralen van baan veranderen.

NASA heeft een aantal wapens om te voorkomen dat de aarde getroffen wordt door een planetoïde. Welk wapen de organisatie kiest, is afhankelijk van hoeveel tijd er is om te reageren op de bedreiging .

Als er te weinig tijd is, is een atoombom het meest effectieve wapen tegen planetoïden.

Als een mogelijk botsing van tevoren kan worden voorspeld, kunnen kleine ruimtesondes de planetoïde uit zijn baan brengen met laserstralen. Deze laserstralen creëren een stofwolk van hete stenen en metaal die als een soort straalstroom de planetoïde uit zijn baan verwijdert.

Misschien is er dan de gelegenheid om een dergelijke expeditie persoonlijk te begeleiden.

We hebben nu de bamboevezelcultuur

 


By | 2018-04-18T20:45:39+01:00 april 18th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe