Wij hadden besloten dat een link rood is en tussen haakjes staat. Omdat de wereld van iedereen is, kun je bovenaan je taal kiezen.

Begeleiding

Ik zal dit woord eerst presenteren. Begeleiding van. Maar eerst zou u mij een groot plezier doen als je de volgende (blog) wilt lezen. Dus lees eerst en dan ga ik je een voorstel doen.

Bang voor bamboe?

Wij gaan je ervan overtuigen dat degene die bang zijn voor bamboe eens goed moeten begrijpen wat we je gaan vertellen. Eerst en vooral hoef je niet als een getrainde persoon achter ons aan te lopen, maar keert je ons niet de rug toe. Zeg niet, doe het alleen en profiteer later van de voordelen. Als je genen anders zeggen hebben we daar vrede mee. Maar we hebben geen vrede met mensen die schade toebrengen aan de wereld . Wij willen je herinneren aan een verklaring van Gandhi.

“Wees de verandering die je wilt zien gebeuren in de wereld.”

bamboe in de woestijn

Bamboe in de woestijn zal voorlopig niet groter worden dan 20 m. Later zijn er meer mogelijkheden.

Dit is de verandering die wij willen zien.De beste manier om de CO2 te bestrijden is als vroeger met het tropisch regenwoud.

Wanneer gemaakt

De aarde is gemaakt zoals alles in het universum, van planetoïden, stenen, gruis en stof. Je kunt alle materialen vinden die op en in de aarde zijn.

Tides bestonden al bij maken van de aarde en met de volgende blog komen we hierop terug.

Bamboe behoorde tot een van de vegetatie die ontstond, toen de aarde 1 biljoen jaar later was afgekoeld.

Wat doet bamboe

Mensen haten het wanneer buren bamboe hebben en het in je tuin komt. Terecht. Maar dit is niet nodig en elk tuincentrum kan je hierover informeren.

Verschil tussen bomen en Bamboe

Bamboe neemt 4 keer meer CO2-gassen uit de atmosfeer, geeft 35% meer zuurstof, houd 2 keer zoveel water vast en geeft 3 keer de hoeveelheid biomassa. Dit alles met hetzelfde volume.

De groeisnelheid tussen (bamboe) en bomen is heel anders, maar is niet eenvoudig vast te stellen. Dit is voorlopig vastgesteld op 20 keer, dus alle genoemde hoeveelheden zijn ook hoger.

Als je met me meedenkt, zult je begrijpen dat we niet tegen bomen zijn. Mensen moeten begrijpen dat al de eigenschappen van bamboe bijdragen aan preventie van erosie. Maar ook aanbrengen van structuur in de grond, herstellen van slechte grond veroorzaakt door katoen, suikerriet en dergelijke.

Wortels van bamboe

Wortels van bamboe blijven leven. Zelfs als de stam word afgesneden, geven zij nieuwe bamboestammen en houden ze de grond bij elkaar. Zij voorkomen erosie.

bamboe-wortels

Deze wortels lijken monsters. Zij zijn de enige mogelijkheid om te zorgen dat vegetatie in de woestijn op de plaats blijft staan.

 Hoe maak je woestijnen kleiner

Bamboe heeft 17% meer trekkracht dan staal. Je kunt zoveel (bamboe) maken als je wilt en er 11.000 producten van maken. Het eindproduct is compost en groeit ook in (woestijnen).  Woestijnen beslaan 40% van het vaste oppervlag van de wereld, maar moeten zover mogelijk terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By | 2018-04-29T10:16:29+01:00 april 29th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe