Blijf niet stilstaan aan de zijlijn.

Beste mede wereldburger(ster),

logo

Bamboe, gezond, sterk en noodzakelijk voor de wereld

Mensen met hebzucht stelen van de wereld en willen ouderen afschrijven met creatief organisatorische talenten. Hier is het idee voor de gezonde wereld waar je van droomt.

Zij kunnen niet worden gestopt, maar moeten worden gewekt om de schade te betalen die zij hebben veroorzaakt. Dan alleen kan onze wereld die smerig is door olie, gas en een gevaar vormen voor onze leefomgeving verbeteren.

Je weet dat fossiele brandstoffen CO² veroorzaken en getijden kunnen dit probleem (oplossen). (y) Geen windmolens, zij veroorzaken schade aan het milieu, energie is veel minder, zijn veel duurder, zijn een bron van inkomsten voor rijke mensen en veroorzaken schade aan de consument.

Woestijnen die jaarlijks 135.000 km² groeien, geven de wereld minder ruimte om te leven en bemoeilijken ademhalen door minder zuurstof. Woestijnen kunnen (vermindert) (y) worden met miljarden (bamboeplanten). (y) Als je ruimte geeft aan “De Wereld en Bamboe” kunnen wij deze planten maken en ervoor zorgen dat woestijnen weer normaal worden.

Wij hebben een onbalans tussen zuurstof en CO² ondervonden en het is niet prettig. Mensen en dieren kunnen slechts een paar minuten zonder zuurstof zijn.

Op deze manier kun je zien dat je echt niets meer nodig hebt van de binnenkant van de aarde. Je kunt meer dan 11.000 dingen van bamboe maken. Als je op (Anklung) (y) klikt luister je naar de meest mooie geciviliseerde muziek. De meeste bamboestukken hebben een treksterkte die 17% groter is dan staal. Bovendien kent NASA zeker oplossingen. Zij kunnen de baan van (Asteroïden) veranderen. Dit materiaal is onder andere de oorsprong van de aarde. Er zullen ongetwijfeld dingen zijn die de aarde kan gebruiken. Als een planetoïde van koers kan veranderen, kan hij ongetwijfeld ook een zachte landing op aarde maken. Met Gandhi zeggen we, “wees de verandering die je in de wereld wilt zien”.

Onze stichting heeft 6.700 volgers, groep “De Wereld en Bamboe” heeft 145 leden. Dit moet toenemen, omdat de groep de plaats is waar we moeten praten en waar wij elkaar moeten begrijpen. Met meerdere kunnen wij elkaar ondersteunen en een goed resultaat behalen. Wij vragen je daarom om lid te worden van de groep. We zijn er zeker van dat de zon een einde zal maken aan het leven op aarde. Berekeningen gaan uit van 7,72 miljard jaar, als we nog niet zijn uitgeroeid door een nieuwe ramp. En dat is wat wij zeker niet willen bereiken. De aarde zelf zal tot 2,25 miljard jaar meegaan, als wij hem goed onderhouden.

 

Hartelijke groeten,   Kors van Es  (voorzitter van “De Wereld en Bamboe”)

p.s. Wij willen je niet storen, maar moeten je iets vertellen. De Nederlandse overheid en hun excellenties hebben een tekort aan geld. Zij gaan een extra windmolenpark bouwen op 25 km van de kust in de Noordzee.

Ter informatie. De dichtheid van water is 832 keer groter dan die van lucht en water bevat ook 832 keer meer energie bij dezelfde stroomsnelheid. Vanwege de grote energiedichtheid van het water is per megawatt 15 keer minder materiaal nodig dan in concurrerende systemen. Dat geld ook voor windmolens, dus is een windmolen ook 15 keer duurder. Meer gedetailleerde uitleg is te vinden in blog (onderwatervliegers). (W)

Hetzelfde geld voor bomen en bamboe. Dit zie je tegen als je de gehele website leest.
Wij kunnen natuurlijk niet zeggen dat regeringen en excellenties corrupt zijn. Maar twijfel kan worden toegestaan.  

Open de (website)

 

By | 2018-03-11T21:57:13+01:00 maart 11th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe