Een link is (rood) en staat tussen kaakjes

CO² Resultaat

logo

Bamboe, gezond, sterk en noodzakelijk voor de wereld

Alles in de wereld is gericht op het verkrijgen van geld en rijkdom. Zou het niet beter zijn als deze focus zou verschuiven naar de gezondheid van de Wereld? Want als de wereld gezond is, hebben mensen en dieren ook grote kans om gezonder te worden.

“De Wereld en Bamboe” doet inspanningen om niet alleen meer bamboe in de wereld te krijgen, maar ook om (getijdenenergie)  aan de mensheid te geven. Op basis van de dichtheid van water, wat 832 keer groter is dan lucht is onderwaterprestatie 100 keer groter dan energie die boven water word gewonnen. De materiaalkosten voor onder water zijn ook 15 keer minder. Energie is overal in overvloed, maar het probleem is dat mensen de meest onlogische manier kiezen om zo rijk mogelijk te worden. 

Mensen praten veel en luisteren weinig

Mensen die veel praten en weinig luisteren weten ook niet veel. Hun grootste bezwaar is dat bamboe aanzienlijk uitbreid. Met rizoombegrenzer houd je runners in toom. Maar je houd ook schone zuurstof van je weg! Bamboe capaciteit staat overal uitgebreid door ons beschreven. De belangrijkste capaciteit van bamboe is dat bij hetzelfde volume bamboe 4 keer zoveel CO² uit de atmosfeer wordt gehaald als bomen en andere groene. Bamboe geeft ook 30% meer zuurstof.

Geen respect voor de levens van mensen en dieren

milieuvervuiling

Elk jaar sterven er 2 miljoen mensen door gebrek aan zuurstof (dieren worden gemakshalve vergeten). Weet je dat elke vezel die in bamboe zit, word teruggegeven als compost in de natuur.

Toch sterven jaarlijks 2 miljoen mensen door gebrek aan zuurstof. Het aantal dieren is niet bekend, maar dat zal ongetwijfeld hoger zijn. Mensen en dieren kunnen een paar weken zonder voedsel, een paar dagen zonder te drinken, maar slechts een paar minuten zonder zuurstof. Dus voor mensen welke het nog niet hebben begrepen, is bamboe de hoofdoorzaak dat je kunt ademen. Deze gegevens zijn niet om bomen de wereld uit te helpen. Met een sterke wind worden zij door zwakkere wortels in de lucht geblazen. Als bamboe de bomen beschermd met de sterke wortels kunnen ze alle stormen overleven. Desalniettemin word bamboe op alle fronten afgebroken en proberen ze, net als onderwater energie de toegang tot de wereld te belemmeren. Normale mensen doen dit niet, alleen veel mensen voor wie welvaart boven alles gaat. Veel mensen halen hun schouders op voor de levens van deze 2 miljoen mensen. In het verleden was geluk nog steeds normaal.

Een manier voor een betere wereld

Wij willen deze mentaliteit opnieuw zien. Ademhaling begint zoals wij hebben gekozen in  (Bhutan). (Bhutan), met 38.394 km² landoppervlak en een bevolking van minder dan 800.000 mensen is voor ons doel het meest gekwalificeerde land ter wereld. Het zuidelijke gedeelte van Bhutan ligt op het (Indische subcontinent).   Van daaruit kunnen de meeste planten met alles wat zeewaardig is op een ongewone maar natuurlijke manier naar hun bestemming worden vervoerd. Het is waar dat er stromingen zijn op zee en in de lucht. Routes worden geplant die het meest gunstig zijn op zee en in de lucht. Het vaartuig kan met kleine correcties naar de juiste plaats worden gestuurd. Het kan duren tot de plant groot genoeg is om geplant te worden. Dat is 6 maanden. In essentie worden deze schepen daarom als plantage gebruikt.

Goede aardatmosfeer.

Een goede atmosfeer op aarde zou een meer gelijke luchtdruk en minder stormen veroorzaken. Maar veroorzaken ook minder rampen .

Onderweg kan de helikopter planten brengen waar de nood hoog is. Wij zien Australië voorlopig als belangrijkste doel. Misschien zien de bevolking en de regering dit anders, maar Australië is 75% woestijngrond. Om de aarde is de atmosfeer van de aarde, die geen grenzen kent. Deze woestijn, maar ook andere woestijnen kunnen worden beplant met bamboe. Zij nemen vier keer zoveel CO² uit onze atmosfeer dan dat bomen en ander groen. Bamboe geeft ook 30% meer zuivere zuurstof. Bamboe waarvan enkele van de meer dan 1.500 verschillende soorten een hoogte van 35 m en een doorsnede van 33 cm bereiken. De soort word 40 m en 40 cm dik, waarvan medicijnen worden gemaakt. Zo, wat is het probleem voor sommige mensen? Er is weinig te verdienen, maar het is een zegen voor iedereen.

Stop woestijnstormen

bamboe-wortels

Deze wortels lijken monsters. Zij zijn de enige mogelijkheid om te zorgen dat vegetatie in de woestijn op de plaats blijft staan. Zij voorkomen ook woestijnstormen en dus erosie.

Deze bamboe, die door veel mensen als een waardeloze plant wordt behandelt, heeft wortels welke de grond niet alleen gezond maken. Zij brengen ook structuur erin. Zij kunnen woestijnen bewoonbaar maken, op voorwaarde dat het planten begint in de savanne. Na het oogsten kunnen meer dan 11.000 dingen van bamboe gemaakt worden. Wij spreken veel mensen die hebben niets met bamboe te maken willen hebben, maar zij denken r niet over na. Bamboe kan veel beschermen in de wereld met zijn treksterkte, 17% groter dan staal. Samen met getijden veranderen veel dingen in goede vorm in de wereld.

Als laatste woord hebben wij het vermoeden dat er wat weerstand tegen onze plannen van bamboe en getijdenenergie is. Facebook heeft ons een maand lang geblokkeerd en het is niet langer toegestaan om van LinkedIn uitnodigingen te verzenden. Wij vermoeden wel dat zij uitnodigingen voor ons verzenden. Er komen veel registraties binnen. Soms zijn dit volgers en zijn we niet geloofwaardig. Vervelend, maar kom gerust. De Wereld is ook de jouwe. Probleem is alleen dan sommige mensen boos worden. Het is jammer dat Facebook en LinkedIn deze structuur gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in de wereld, ga dan naar het volgende (blog)

 

By | 2018-05-29T16:45:57+01:00 mei 29th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe