Over (CO2), (Zuurstof), (Water) en (Biomassa)

Wat is een goede balans op aarde

Tegenstrijdige berichten komen over te veel kanalen: “Plant meer bomen” ! Wij hopen dat je aan het einde van deze blog van gedachte verandert. De kracht van kapitaal is misschien een belemmering. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op. 

Een ding is zeker. Wij zijn aanhangers van bomen. Zij hebben hun nut in de wereld meer dan bewezen. Het tropisch regenwoud is vrijwel verdwenen door de mensen. De koraalriffen zijn het volgende slachtoffer. En dat alles met het excuus dat de wereld energie moet hebben. Wij blijven het zeggen! Waterbewegingen in de wereld kunnen zoveel energie genereren dat je er in kan zwemmen. Probleem is de grootste ziekte van de mens. Dat word rijkdom genoemd.

boom met wortels

Een 150-jaar oude boom van 35 m geveld door de storm. Bij is ondenkbaar bij bamboe. De langste groeiperiode van bamboe is 5 jaar. Grootste bamboe is 40 m. Daarom eerst bamboe in de woestijn. Dan bomen, zodat ze beschermd zijn.

Bamboewortels 1

Bamboewortels minimaliseren erosie tot een minimum en houden de stelen onwrikbaar op hun plaats. Een boom er naast? Mogelijk. Bamboewortels beschermen ook de bomen en samen nemen zij CO2 op. Bamboe 4 maal meer dan bomen en door snelle groei kan dit tot 20 keer toenemen.

Nu willen wij het met u hebben over woestijnen, welke 41% vormen van het vaste grondoppervlak van de wereld. Natuurlijk begrijpt u net zo goed als wij dat dit komt door een vorm van verwaarlozing.

(K)Kleinere Woestijnen

Nu willen we met je praten over woestijnen, die 41% zijn van het vaste oppervlak van de wereld. Natuurlijk begrijpt u net zo goed als ons dat dit te wijten is aan een vorm van verwaarlozing en gebruik. Mensen moeten zichzelf beschermen, aankleden en voeden. 

Bamboe beschermt tegen alles. Eten doet iedereen op zijn eigen manier. Het aankleden gebeurde meestal met katoen. Er zijn 2 planten die zeer slecht zijn voor de bodem, dat zijn suikerriet en katoenplant. Als de bodem echter vervuild is, word deze weer met bamboe vruchtbaar gemaakt. Verschillende gerechten en zoetstoffen zijn gemaakt van bamboe. Een veelvoud aan textiel kan per m² kan worden gemaakt met bamboe. In onze informatie zijn bamboeblogs van kleding en textiel. 

Wij denken dat alles in het universum in balans is en dat de uitbreiding plaatsvind op de manier waarop de aarde is ontstaan. Met vindingrijkheid en zonder tegenstand van de mens, kan een prachtige planeet van de aarde worden gemaakt, die in het universum zal worden aanvaard.


Iets over de aarde en een energiedepot.

Als u op de (link) drukt kunt u in 245 talen lezen wat een beschaafde persoon zou moeten weten.

De aarde werd 4,57 miljard jaar geleden gevormd uit, (rotsen) , (meteorieten) , stof en gruis van onze Melkweg. De eerste levensvormen kwamen ongeveer 1 miljard jaar later.

Twee belangrijke elementen werden gegeven aan de oorsprong van de aarde.

1ste. Getijden, gegeven door maan en zon. Zij kunnen zoveel energie leveren, dat geen ander middel aan hoeft te worden toegevoegd.

2de. Universiteit Gent (B) ontdekte in 1987 de vezelcultuur die onbeperkte bamboe oplevert. 

3de. Astronomen hebben 1786 planetoïden geïdentificeerd die een bedreiging vormen omdat ze zich binnen 7,5 miljoen km van de aarde bevinden. Zij hebben een diameter van meer dan 140 meter.

Mensen weten waar de meeste planetoïden met een diameter van meer dan 1 kilometer zich bevinden. Volgens wetenschappers zijn er nog steeds 300.000 ruimterotsen, welke groter dan 40 meter en nog nooit zijn gezien. De aarde bestaat uit al dit materiaal, dus er is energie in deze rotsen. NASA kan de richting sturen met lazerstralen. Onderzoeken zullen ongetwijfeld worden voortgezet. Dat betekent dat er binnenkort teveel energie en meer veiligheid op aarde zal zijn. Met de huiige technologie kan deze energie worden gewonnen door de juiste instelling.

 

Koolstof vastlegging

Oxigen generation
De groene gebieden staan voor bamboe, het bruin voor bomen. Dit bepaalt de waarden tussen bamboe en bomen.

Kolom 1: mogelijkheid om CO2 op te slaan.

Kolom 2: vermogen om zuurstof voort te brengen.

Kolom 3: vermogen om water vast te houden.

Bamboe heeft een grotere kracht voor koolstoffixatie dan bomen.

Bamboe neemt 4 keer meer CO2-gassen uit de atmosfeer, geeft 35% meer zuurstof, houd 2 keer zoveel water vast en geeft 3 keer de hoeveelheid biomassa. Dit alles met hetzelfde volume.

De groeisnelheid tussen bamboe en bomen is heel anders, maar is niet eenvoudig vast te stellen. Dit is voorlopig vastgesteld op 20 keer, dus deze hoeveelheden zullen ook hoger liggen.

Mensen gaan door in blinde woede

Er is onvoldoende aandacht voor verkeerd menselijk gedrag. Zij moeten worden gestopt om de wereld veiliger te maken.

Toen het tropische regenwoud nog intact was en de mensen minder zelfzuchtig waren, was er een goede balans tussen (O) en (CO2).  We kunnen 100% van de wereldwijde CO2-uitstoot onder controle krijgen door veel bamboe te maken. (zie koolstofregistratie hier boven). Milieuorganisaties zullen blijven schreeuwen aan de zijlijn. Geen van hen weten precies wat bamboe is. Zij kunnen alleen bewegen als er iets te verdiend kan worden.

Woestijnen groeien jaarlijks 135.000 km². Aardbevingen zullen optreden als gevolg van gasboringen in de Indische Oceaan. Het gebeurde in de Nederlandse provincie Groningen zonder tektonische platen. Je kunt deze (platen) vinden door de link te openen. De aarde zal bewegen wanneer gecreëerde gaten zich weer vullen. 1+1=2. Misschien (237.000) slachtoffers zoals (2004) , maar kan ook meer zijn. Shell controleert het grotendeels. Shell zal niet stoppen. Dit verklaarde CEO Van (Beurden). Hij zal alle olie en gas uit de bodem verwijderen.

 

Wij kiezen wat de wereld ons geeft en zijn tevreden. Zij geven de voorkeur aan rijkdom en zijn altijd ontevreden.

 

 

 

 

 


By | 2017-12-24T10:24:58+01:00 december 24th, 2017|Uncategorized|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Dick 5 maart 2019 at 13:04 - Reply

    Klopt het dat een boom aan het einde van zijn leven net zoveel zuurstof verbruikt om te ontbinden als hij in zijn leven heeft geproduceerd en net zoveel co2 uitstoot als hij heeft opgenomen? En zo ja geldt dat dus ook voor bamboe? En is het dan te simpel gedacht dat als je bamboe laat groeien het co2 reduceert en zuurstof produceert en vervolgens niet laat ontbinden maar er een product van maakt?

    gr Dick

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe