Denk, onze (links) zijn altijd rood en tussen haakjes. Kijk omhoog, daar vind je je taal.

Think, our (left) are always red and in brackets. Look up, there you find your language

Hoopvol of Triest

Velen van jullie weten niet hoe de staat van de wereld is. 11 jaar geleden werd ik door de bamboewereld gevraagd om onderzoek te doen naar bamboe. Het verhaal is opgenomen in 56 blogs. Het is hoopvol, maar ook triest. Hoopvol, want de wereld is niet verloren en verdrietig omdat daders wegkijken.

OceanCurrents

(Zeestromingen) over de hele wereld, veroorzaakt door de zon. Zij kunnen de aarde energie geven die zelfs meer dan 15 miljard inwoners niet kunnen consumeren.

De Indische Oceaan is 20% van het aardoppervlak. Er zijn hier nog steeds enorme hoeveelheden fossiele brandstoffen in de grond. Iedereen weet dat dit het broeikaseffect bij verbranding verhoogt en dat er steeds minder zuurstof is. Het kost nu elke dag 27.400 levens. Er is geen zuurstof voor hen en het aantal doden zal stijgen. De aarde is de afgelopen paar duizend jaar veranderd door energiewinning? Tsunami’s waren er op dat moment nauwelijks. Nu regelmatig. Boren laat gaten achter, ze sluiten en de aarde beweegt. Daders zijn meesters in het ontkennen. Hun bankrekening wordt bijgevuld en de aarde kan stikken. Helaas zal Australië ook een beurt hebben. We moeten ervoor zorgen dat bamboe en onderwater (energie) zo goedkoop worden dat niemand iets koopt dat de aarde vernietigt. In de eerste blogs kun je lezen over een flinke beloning om de slechte mensen te stoppen. De wereld vraagt ​​je (hulp)

De link (voor) de website.

By | 2019-01-07T19:23:48+02:00 januari 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe