Denk, onze (links) zijn altijd rood en tussen haakjes. Kijk omhoog, daar vind je je taal.

Think, our (left) are always red and in brackets. Look up, there you find your language

De wereld draait door. De mensen blijven draaien. Of is het allebei?

Leefklimaat

Woestijnen groeien elk jaar 130.000 km². Het gevaar is dat de aarde kan branden. Dit zal niet gebeuren zolang we een podium hebben.

Wat zeker is, is dat de mensen van de wereld niet langer weten hoe verder te gaan. De huidige heersers in de wereld, maar ook degenen die de aarde willen uitputten van groot naar heel klein, zijn volledig blind en hebben alleen oog voor hun eigen gewin. Ze klimmen meestal over de rug van anderen naar de hoogste posities en nestelen zich in de hoop dat ze door de massa worden gekozen (kiezers). Als ze daar zijn, is het belang van hun ondergeschikten weer ondergeschikt. Ze proberen dan het moment te verlengen waarop ze worden afgewezen. Het gaat erom dat zij ervoor zorgen dat zij vanuit een overheidspositie voordelen bieden aan de machtigen, zodat zij de vruchten kunnen plukken als ze later door de kiezers worden afgewezen.

Het aardoppervlak beslaat ongeveer 510 miljoen km² en kan op verschillende manieren in hemisferen worden verdeeld. Ongeveer 365,5 miljoen km² van het aardoppervlak (71%) is bedekt met water tegen 144,5 miljoen km² (29%) van het land.

 

 

 

By | 2019-10-02T23:45:03+01:00 januari 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe