Choose your language

Welkom In “de Wereld en Bamboe”

Een (link) is rood en tussen haakjes. Aan het einde van elk blog kun je via de link naar het volgende overschakelen.               Ik plaats een W voor Wikipedia en een y voor youtube. Als een link niet werkt, kunt u deze media gebruiken.

Waarom er minder informatie op internet staat dan in de blog. Dat is eenvoudig. Op internet kunt u kiezen uit 1 taal. Onze website is in 46 talen. Maar als u meer talen wilt, is dat mogelijk. Wij noemen dit blog iedereen. Dat betekend dat de wereld van iedereen is en niet alleen van hen die alles van de aarde stelen.

angklung

(Angklung) (y) Klik op mij

Muziek brengt vreugde in het leven. Wat wij doen is gewoon zoeken naar stukjes bamboe. Je begint te experimenteren en laat het op een bepaalde manier bewegen. Met vrienden beweeg je de stokjes en je hebt Angklung.

Wat kan bamboe doen

Woestijn met bamboe

Woestijn met bamboe

Je kunt veel meer maken dan alleen Angklung. Ook bruggen, energie, medicijnen, het beste textiel. Als ik alles moet noemen, moet ik naar meer dan 11.000 gaan. Tot nu toe zijn de tellingen zover gegaan en dat zijn geen sprookjes. Natuurlijk kunnen wij niet alle 11.000 bespreken maar wij zullen alles in de site uitleggen. Getijden ontstond samen met de aarde. Zij kan de aarde voorzien van energie. Ook ander bewegend water speelt hierbij een rol. Zonnecellen, windmolens en dergelijke zijn horizonvervuilers en moeten worden verboden. 

Een slecht kenmerk van veel mensen is dat zij zo snel mogelijk rijk willen worden. Zij vinden gezondheid niet interessant voor zichzelf en hun nageslacht. Van de rest van de wereld en wat er op leeft is ook de moeite niet waard. Dat is de reden waarom “De Wereld en Bamboe” je de weg wil wijzen.

Energie voor de hele wereld

Astroide

Om grondstoffen aan te vullen

Bedankt bamboe. Wij kwamen bijna gelijktijdig tot leven. Maar bamboe heeft voor het grootste deel een trekkracht wat 17% groter is dan staal. Hiermee kunt u eenvoudig alle grondstoffen van de binnenkant van de aarde vervangen. Als er weer tekort is, zijn er genoeg (asteroïden) in de ruimte. Zij kunnen een zachte landing maken met behulp van lazerstralen op aarde om de tekorten aan te vullen. Het is een technisch meesterwerk om grondstoffen uit de ruimte te halen. Vereist meer moed en kracht dan het illegaal uit de aarde te nemen. Dat er dan minder aardbevingen en tsunami’s zullen zijn is een zegen.

Getij is erg belangrijk

Onderwatervliegers

Onderwaterenergie is de enige manier om (schade) (y)  aan het milieu te voorkomen

De dichtheid van water is 832 keer groter dan die van lucht en water bevat ook 832 keer meer energie bij dezelfde stroomsnelheid. Gelukkig stroomt water vrijwel nooit bij stormsnelheden, maar zelfs ‘langzaam’ stromend water heeft een enorm vermogen.

Kleding Belgie 9

Ze is zo blij met bamboekleding omdat het zo heerlijk aanvoelt.

De vlieger krijgt een spanwijdte van twaalf meter en de turbine heeft een diameter van 1,5 meter. Door de grote energiedichtheid van het water is per megawatt 15 keer minder materiaal nodig dan in concurrerende systemen, zegt Minesto. Het schoonheid van getijdenstromen, samen met bamboe is dat ze voorspelbaar zijn. Je kunt altijd op hen rekenen.

Het is echt tijd dat iedereen zich realiseert dat de wereld van iedereen is. Mensen die iets van de aarde stelen moeten worden gestopt. Mensen die de horizon vervuilen, terwijl energie in veelvouden door getijden in water kan worden gewonnen, moeten worden gestopt. Zij moeten gestraft worden als zij van hun medemensen stelen.

Ga naar (berichten).

By | 2018-03-23T16:26:40+01:00 maart 23rd, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe