Wij hadden besloten dat een link rood is en tussen haakjes staat. Omdat de wereld van iedereen is, kun je bovenaan je taal kiezen.

Methode

Methode vertegenwoordigd de manier waarop wij willen proberen de gezondheid van de wereld te verbeteren. Maar eerst zou je mij een groot plezier doen als je de volgende (blog) wilt lezen. Daarna gaan wij verder en aan het einde maken wij een voorstel. Maar houd aub de volgorde aan.

Bang voor bamboe?

Wij gaan je ervan overtuigen dat degene die bang zijn voor bamboe eens goed moeten begrijpen wat we je gaan vertellen. Eerst en vooral hoef je niet als een getrainde persoon achter ons aan te lopen, maar keert je ons niet de rug toe. Zeg niet, doe het alleen en profiteer later van de voordelen. Als je genen anders zeggen hebben we daar vrede mee. Maar we hebben geen vrede met mensen die schade toebrengen aan de wereld . Wij willen je herinneren aan een verklaring van Gandhi.

“Wees de verandering die je wilt zien gebeuren in de wereld.”

Dit is de verandering die wij willen zien. De beste manier om de CO2 te bestrijden is als vroeger met het tropisch regenwoud.

Wanneer gemaakt

bamboe in de woestijn

Bamboe in de woestijn zal voorlopig niet groter worden dan 20 m Later zijn er meer mogelijkheden.

De aarde is gemaakt zoals alles in het universum, van planetoïden, stenen, gruis en stof. Je kunt alle materialen vinden die op en in de aarde zijn.

Tides bestonden al bij maken van de aarde en met de volgende blog komen we hierop terug.

Bamboe behoorde tot een van de vegetatie die ontstond, toen de aarde 1 biljoen jaar later was afgekoeld.

Wat doet bamboe

Mensen haten het wanneer buren bamboe hebben en het in je tuin komt. Terecht. Maar dit is niet nodig en elk tuincentrum kan je hierover informeren.

Verschil tussen bomen en Bamboe

Bamboe neemt 4 keer meer CO2-gassen uit de atmosfeer, geeft 35% meer zuurstof, houd 2 keer zoveel water vast en geeft 3 keer de hoeveelheid biomassa. Dit alles met hetzelfde volume.

De groeisnelheid tussen (bamboe) en bomen is heel anders, maar is niet eenvoudig vast te stellen. Dit is voorlopig vastgesteld op 20 keer, dus alle genoemde hoeveelheden zijn ook hoger.

Als je met me meedenkt, zult je begrijpen dat we niet tegen bomen zijn. Mensen moeten begrijpen dat al de eigenschappen van bamboe bijdragen aan preventie van erosie. Maar ook aanbrengen van structuur in de grond, herstellen van slechte grond veroorzaakt door katoen, suikerriet en dergelijke.

Start in de savanne

Om u echter een idee te geven van de haalbaarheid van deze plannen zullen wij u laten zien hoe groeien van bamboe in de (woestijn) zal gaan. Deze bamboe is voorlopig een van de vijf soorten die in de woestijn wordt gebruikt. Deze kan 20 m hoog worden, ook andere soorten zijn later mogelijk. Hier stopt het niet, want als bamboe in de woestijn zijn werk heeft gedaan dan kan alles er weer groeien. Dit gebeurt ook in gebieden waar de grond is vergiftigd door planten van katoen en suikerriet.

Wat gaan woestijnen doen

Wortels van bamboe

Wortels van bamboe blijven leven. Zelfs als de stam word afgesneden, geven zij nieuwe bamboestammen en houden ze de grond bij elkaar. Zij voorkomen erosie.

Bamboe wordt gemaakt in het laboratorium in Bhutan. Vervolgens geplant van de plantage in de grond. Zij brengen vruchtbare structuur in de grond met hun wortels. Met de sterkste orkaan buigt Bamboe zijn stam, als nodig tot de grond en weer rechtop. Om enig idee te krijgen van de atmosfeer in de wereld is het goed om opnieuw de koolstofvastlegging te bekijken.

Een van de grootste gevaren in de wereld is (erosie). Als het regent en het gaat snel, spoelt de grond weg met het water. (Zandstormen.) Misschien heb je het in Europa meegemaakt. Het zand uit de woestijn blaast over de wereld. De echte oplossing hiervoor is de wortels van bamboe.

Verover 1/3 van de Wereld weer terug.

bamboe-wortels

Deze wortels lijken monsters. Zij zijn de enige mogelijkheid om te zorgen dat vegetatie in de woestijn op de plaats blijft staan.

Zoals in dit blog beschreven kan dit.  Als u met heel veel mensen met een paar bamboeplantjes de woestijn in gaat zult u niet slagen. Dat is het systeem van geef de mensen een vis en zij leven een dag langer. (Hulporganisaties) worden meestal bemand door mensen welke door electoraat niet zijn gekozen, of zij die wel eens op avontuur willen.  Personeel verdient salarissen die niet in overeenstemming zijn met het doel en de wereld word er niet beter van.  “De Wereld en Bamboe” wil de mensen een vishengel geven, zodat zij voor zichzelf kunnen zorgen.

Hoe maak je woestijnen kleiner

Houd de bamboe2

De dikst gemeten bamboe is 39 cm dik. ir. Mark Peeters, CEO van “Bambu Nusa Verde” Yogyakarta. De Belgische koning heeft Marc onderscheiden. 

Bamboe heeft 17% meer trekkracht dan staal. Je kunt zoveel (bamboe) maken als je wilt en er 11.000 producten van maken. Het groeit ook in (woestijnen).  Woestijnen beslaan 41% van het vaste oppervlag van de wereld. Zij voegen jaarlijks 135.000 km² toe. Dat moet terug komen en nog veel meer.

Wat kan je van bamboe maken

Dat zijn meer dan 11.000 producten. De ruimte is te klein om alles te tonen, maar ik zal er een paar laten zien. Open ze met een klik.

Alles van (bamboe)  (medicijnen) (Kleding)

(Energieblog) Wij hebben meer dan 200 miljard zonnestelsels

 

Als u niet alles heeft gelezen, begrijpt u ons voorstel niet.

Wat zei de filosoof Gandhi?

“Wees de verandering die je wilt zien gebeuren in de wereld.”

Wij gaan je eerst aan iemand voorstellen, (Van Beurden). CEO van Shell. Hij zegt, ik haal alle olie en (gas) uit de grond. Wij willen dit persoon vervolgen wegers poging tot doodslag. Met hem vele anderen omdat zij rampen veroorzaken. Wie denkt je dat rampen veroorzaken. Het gebeurde op (26/12/2004). Wij gaan het niet spellen, maar elk mens met gezonde hersens begrijpt dit. Vertel ons of u juridisch bent opgeleid, of iemand kent.

 

 

 

 

By | 2018-04-29T18:46:58+01:00 april 29th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe