Men spreekt al van 11.000 bamboe producten.

Bronzige panda

Dry Bamboe. 6% Alcohol Vol.

Jonge bamboescheuten.

Ook jonge bamboescheuten voor het maken van medicijnen

Er gaat geen week voorbij zonder een innoverende toepassing die gebruik maakt van de voordelen van bamboe. Parket, design serviezen, stoelen en T-shirts: bamboe siert de schappen in de hipste biologische winkels. De hele economie is al onder de invloed van bamboe. Zelfs de technologie-industrie heeft bamboe ontdekt. Een zeer goede ontwikkeling !

Bamboe is multifunctioneel. De vezels worden geweven tot handdoeken, washandjes of badjassen en komen zelfs in koffiefilters. Bamboescheuten zijn eetbaar. Verder heeft bamboe een zorgzame, beschermende, decoratieve functie en kan je er mee fluiten of zingen. Want vergeet niet dat vele muziekinstrumenten (blaas of slagwerk) gemaakt zijn van bamboe . Dat geldt ook voor vishengels, bogen, keukengerei en andere dagelijkse gebruiksobjecten.  

High Tech.

Bamboe laptop

Een laptop is niets bijzonders, maar hij is wel van bamboe en dat nu nog bijzonder.

platendraaier

platendraaier Ricatech RMC350 5

Er zijn veel mogelijkheden met bamboe. Door de ontwikkeling van nieuwe legeringen op basis van bamboe dringen nieuwe hightech materialen door in ons dagelijks leven. Zoals voor de vervaardiging van fietsframes en van carrosserie voor auto’s. Computerfabrikant Asus pakt zelfs uit met de U6V Bamboe, een pc waarvan de behuizing, het aanraakpaneel en de polssteun van bamboe gemaakt zijn. ROOF produceert motorhelmen van bamboe. En wist u dat de eerste afspeelnaald van de platendraaier van Alexander Graham Bell van bamboe was?   

 

Bamboe fiets.

Fietsen van bamboe zijn erg sterk en biologisch afbreekbaar.

Ontwerp en traditie. 

Ekobo bamboe

Alles van bamboe is biologisch afbreekbaar.

Het milieubewuste bedrijf Ekobo ontwerpt hedendaagse handgemaakte objecten op basis van bamboe. Deze onderneming wil economische groei, milieubescherming en sociale gelijkheid verzoenen door design verzoenen aan traditionele knowhow. Het bedrijf ontwikkelt een duurzame activiteit voor ambachtelijke gemeenschappen in derde wereldlanden en stimuleert een ecologisch verantwoorde consumptiemethode. Het resultaat is een verzameling van praktische en kleurrijke voorwerpen om alle kamers in ons huis op te fleuren.

Muziekinstrumenten van bamboe

Wat zou de wereld zijn zonder muziek en liefde voor de wereld waarin wij mogen wonen

Wat zou de wereld zijn zonder muziek

Muziek 2

Indische (muziek)  Als u het mooi vind is hier nog (veel)  (andere)

By | 2018-03-07T14:57:01+01:00 maart 7th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe