Begin opnieuw.

Welnu, wat er eerst moet gebeuren om het roer 180° te draaien en het schip schoonmaken.
. Iedereen die de wereld in deze toestand heeft gebracht moet bijdragen aan herstel. Belangrijkste overtreders zijn natuurlijk grote en kleine bedrijven.

Terugkeer

De dichtheid van water is 832 keer groter dan die van lucht. Het is daarom logisch dus dat daar enorme winsten kunnen worden behaald. Wij stellen u voor aan SeaCurrent, of Oceaanstromingen en Minesto. Hiervan kunnen wij later meer gebruik van maken.

Gebruik maken van Zeestromingen

De belangrijkste zeestromingen. In werkelijkheid zijn deze complexer en veranderlijker dan deze vectoren suggereren

Zeetromingen

Zeestromingen over de hele wereld, veroorzaakt door de zon. De beelden zijn verfijnt.

Uitgesproken witte lijnen duiden de belangrijkste zeestromingen van de wereld aan

Zeestromen zijn continue bewegingen van het oceaanwater, voor het grootste deel veroorzaakt door de energie van de zon. Deze stromen vormen een complex en veranderlijk verschijnsel. Ze worden onderscheiden van de (getijdestromen) die een cyclisch karakter hebben. De verschijnselen worden beschreven door de (fysische oceanografie). In de oceanen bevinden zich hoofdcirculaties die bestaan uit meerdere stromen. De belangrijkste circulaties staan met elkaar in verbinding met een wereldwijde transportband, de (thermohaliene circulatie). Dit is een combinatie van zeestromingen aan de oppervlakte, onderzeese stromingen, en (opwellingen) die samen de (algemene circulatie) vormen die het warmtetransport over de aarde verzorgt.

Oceaan energie       

TidalStream_Tidal_Farm.

Er zijn honderden manieren van energie onder en met water te maken. Er komen 2 links voor (onderwaterenergie) en die tevens verschillende soorten muziek van bamboe bevatten.

Vele van jullie zullen het nog niet weten, maar wij zullen je laten zien dat het plaatsen van uitrusting in zee 15 keer (goedkoper) is dan op het land. Regeringen en maatschappijen welke de energie in de wereld verzorgen hebben een trukendoos met heel ingewikkelde formules. Deze formules, welke de doorsnee van de wereldbevolking niet begrijpen Dat energie uit de aarde en van het land moet komen moet. Dat heet economie, of geld verdienen. De werkelijkheid is echter dat 71% van de wereld oceaan is, dat het schoon en onzichtbaar is en dat de efficiëntie honderdvoudig is.  De consument betaald.

Alles over Bamboe

In alle blogs die zijn gemaakt staat duidelijk wat bamboe is en wat het doet. Ik geef je 1 link die zegt hoe je (woestijnen) met bamboe kunt verkleinen, zodat het tropisch regenwoud word versterkt en in de de gelegenheid komt om zichzelf ook weer op te richten. Belangrijk punt is dat bamboe per zelfde inhoud 4 keer de hoeveelheid CO² uit de atmosfeer haalt.

Ga door met de (volgende)

By | 2019-01-01T14:44:24+01:00 januari 1st, 2019|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarwens

About the Author:

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe