First choose your own language, because this site is alive.

Besteed speciale aandacht aan de links. Zij zijn rood van kleur, staan tussen haakjes en bevatten belangrijke informatie. Je krijgt dat wanneer je op de link klikt.

Graven naar (mineralen) en boren naar olie en gas betekent het spelen van roulette met de aarde.

Een te snelle groei van de wereldbevolking is de reden dat de economie ook moet groeien. Dit hoeft niet het ten koste te gaan van de aarde. De trekkracht van bamboe is 17% groter dan staal. Alles is nog niet mogelijk, maar bamboe kan al 11.000 producten produceren.

Oceanen

Prelude FLNG

(Prelude) boort gas in de Indische Oceaan. CEO Van Beurden haalt alle olie en gas uit de bodem.

De oceanen bevatten 1 miljoen gigawatt uur aan constant beschikbaar capaciteit. De hele wereld kan hier haar energie uit halen. Maar Royal Shell ziet een mogelijkheid om te boren op deze gigantische energiebron. De  (Prelude FLNG) met een lengte van 496 m doet dit. Zij creëren teveel CO². 10 miljoen mensen hebben elk jaar geen zuurstof en moeten sterven. Het zou een bewijs van duurzaamheid zijn als Shell dit blog tot het einde zou lezen. De aarde is bijna uitgeput. Ga niet door, maar stop. Ze zullen ongetwijfeld stukken maken in (Brazilië), zoals ze eerder in (Afrika) deden. Zij weten wat zij doen. Het verlangen naar geld en macht zal ongetwijfeld belangrijker zijn.

tsunami 2004

Tsunami 26/12/2004 kostte 237.000 mensenlevens

Alles dat van de aarde wordt genomen veroorzaakt gaten. Deze worden automatisch opnieuw gevuld. Dit veroorzaakt aardbevingen en de aarde word kleiner. In combinatie met erosie en kleinere dingen is deze reductie in diameter 27 km in 453.000 jaar. Zelfs wanneer tektonische platen bij elkaar komen zullen perceptie aardbevingen/zeebevingen ontstaan. Bovendien is het mogelijk dat zij elkaar activeren.  De tsunami van 2004 had watersnelheden van 900 km/h en kostte 237.000 levens.

Woestijnen worden te groot

Woestijn Australie

De woestijn van Australië beslaat 75% van het landoppervlak

Woestijnen groeien nu 130.000 km² per jaar. Onze partner CEO van “Bambu Nusa Verde” plant miljoenen bamboes in Malawi. Alleen de vegetatie haalt CO² uit de atmosfeer. Maar bamboe vier keer meer dan de anderen.
 

Bij “De Wereld en Bamboe” en partner zijn er plannen om miljarden planten op zee te maken. Een veilige plaats net zo lang totdat overal zuurstof en CO² in evenwicht is. Orkanan verminderen door middel van luchtdrukgelijkheid.

Veroorzakers

Bagger-garzweiler.jpg

(Baggers) maken de wereld kleiner en zijn deels verantwoordelijk voor het broeikaseffect.          

Het (baggeren)  en de (Prelude FLNG) vormen een  milieuprobleem. 

et

Wie waren hun ouders

Super rijken

Super rijk, maar hoe lang nog.

Zij waren daar, mensen in de tweede wereldoorlog die deelden met de vijand. Het word ook Graaicultuur genoemd. We moeten het slim veranderen, zonder de wereld op zijn kop te zetten, of iemand pijn te doen. Kortom, de wereld moet zich ontdoen van de opwarming van de aarde en we zullen vertellen hoe.

Initiatief

We moeten dat milieuvriendelijke wereldeconomie creëren. Dat is mogelijk op vrijwillige basis. Dwing ze ook te betalen wat zij van de aarde hebben genomen. De aarde is van iedereen.

Elke druppel water is een bron vol energie.

Met de stroom van de oceanen kan je langs de kusten varen en ondertussen miljarden bamboeplanten maken. Schepen gebruiken stromingen om brandstof te besparen. Anker waar nodig. Begin met planten in de savanne en maak woestijnen kleiner op deze manier. Zo’n eenheid is de meest praktische en veiligste manier en kan zichzelf van energie en andere bronnen voorzien. Alle belangrijkste elementen voor het maken van bamboe zijn aanwezig op zee.

(Getijdenenergie)

onderwatermolen

(Onderwatermolens) Hetzelfde dan windmolens, alleen onder water. (Ocean Energy – Tidal Current Turbine – YouTube)

Onderwatervlieger 1

(Onderwatervliegers)  voor meer, veiligere en constante energie

Onderwatervliegtuigen voor langzaam stromend water en onderwatermolens voor snel stromend water kunnen bijna overal worden geplaatst. Zorg ervoor dat watermolens 20 à 25 m beneden het wateroppervlak liggen voor passerende schepen. Bouwen onder water is 15 keer goedkoper. De efficiëntie is honderdvoudig.

(Zeestromingen)

Zeetromingen

(Zeestromingen) over de hele wereld, de zon als belangrijkste oorzaak. 

Zeestromingen zijn onmisbaar voor de wereld. 

Eb, vloed en (zeestromingen) zorgen er voor dat alles op aarde constant in beweging is. Mensen doen er niet genoeg mee.

Scheepvaart maakt dankbaar gebruik van zeestromingen. Het bespaart op brandstofkosten.  

a. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht.

b. Onderwaterinstallatie is 15 keer goedkoper.

c.  De energieopbrengst is 100 keer groter dan boven water.  

Bamboe moet

Oxigen generation

De groene vlakken staan voor bamboe en de bruine voor bomen.

41% van het vaste oppervlak van de wereld is woestijn. 130.000 km² word jaarlijks toegevoegd. Met “Bambu Nusa Verde” hebben we een project in Malawi. Hier gaan miljoenen planten de woestijn in. Dat moeten miljarden planten zijn, maar verspreid over de hele wereld. Degene die de aarde hebben beschadigd en CO² hebben veroorzaakt zijn verplicht om ons te ondersteunen. Wij werken vanuit de zee en worden geleid door zeestromingen.We krijgen energie uit de oceaan. We stoppen waar nodig.

Waarom geen bomen

Wortels van bomen

De wereld kan niet leven zonder bomen, maar de wortels groeien naar beneden en zijn te zwak om in de woestijn te overleven.

bamboegroei

Razend snelle(bamboegroei)

Je moet een plant plaatsen waar hij thuishoort. Wortels van bomen zoeken water en groeien naar beneden. Bamboe is waterhoudend. De sterke wortels groeien horizontaal, zodat de plant stevig op zijn plaats blijft en de wortels nieuwe scheuten geven. De treksterkte van bamboe is 17% groter dan staal. Er zijn al 11.000 verschillende producten gemaakt van bamboe. Bamboe zal bijdragen aan een nieuwe wereldeconomie. Bamboe krijgt vier keer meer CO² uit de atmosfeer dan bomen en ander vegetatie met hetzelfde volume. Vanwege efficiëntie maak je energie onderwater. Fossiele brandstoffen zijn schadelijk voor de wereld.

Hoe kunt je de wereld, jezelf en ons helpen.

Je zult begrijpen dat voor het herstel van de wereld honderden miljarden euro’s nodig zijn. De exploitatie en de nieuwe economie zullen daarbij helpen.  Dit  moet om reden op basis no cure, no pay.

Voor elke €. 1 miljard euro ontvangt u €. 10 miljoen euro, of een deel bij minder. De hoogte is onbeperkt, dus hoe meer u de wereld helpt des te hoger de bonus.

By | 2019-08-16T13:12:21+02:00 januari 23rd, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe