In opbouw

First choose your own language. The website is edited in the English language. This means, if you need needs improvement in your language, you can just switch to Englis

Links zijn rood van kleur, staan tussen haakjes en bevatten belangrijke informatie. U krijgt de info wanneer u op de link klikt.

Pas de economie aan

Er moet veel gebeuren als we de wereld weer op het goede spoor willen zetten. Dit wordt weerspiegeld in de lengte van het verhaal. Niemand kan de hele economie veranderen. Er zijn echter 2 dingen die aandacht verdienen. In de oceanen is er gratis energie die de huidige economie niet nodig denkt te hebben.  Maar ook wind en zon zijn gratis, alleen is dat er niet altijd.  Bovendien is het rendement veel lager. De aarde is zoals deze is ontstaan. Genoeg energie voor minstens 3 wereldbevolking. Aan het einde van de volgende blog kun je zien hoe mooie en schone energie wordt gewonnen uit het water.

Bamboe helpt het regenwoud

Woestijnen, die jaarlijks 130.000 km² groeien als gevolg van onjuist gebruik van de bodem, zullen nooit de opwarming van de aarde alleen kunnen oplossen. Onze partner “Bambu Nusa Verde” maakt jaarlijks 1,5 miljoen planten. Dit is niet genoeg. “The World and Bamboo” zal een serieuze poging doen om er miljarden van te maken.

Criminelen over de hele wereld, maar vooral in Brazilië, kappen de resterende regenwouden, steken ze in brand en verkopen die stukken land vervolgens illegaal aan boeren die er gewassen op verbouwen of waarop hun dieren grazen. Volgens de laatste berichten zijn 14 criminelen gepakt. Eindelijk doet hun regering iets. Straffen tot 50 jaar wachten op hen. Er zijn verschillende manieren om de aarde schoon te maken. Met de methode die we gebruiken, gaan we de woestijnen verminderen. Dat doen we met bamboe. Dit gebruikt 4 keer meer CO² om te groeien dan bomen en andere vegetatie. Bovendien geeft het 35% extra zuurstof aan de atmosfeer. De wereldbevolking zal beslissen wat ze kiezen. Dat zal altijd onze goedkoopste zijn, wat ook de gezondste is.

In Nederland vallen mensen over elkaar heen om zoveel mogelijk windmolens te plaatsen, vooral boven het water van de Noordzee. Ze hebben gehoord van het herstel van de aarde, maar jagen misschien nog steeds voor het grote geld. De dichtheid van water eronder is 832 keer groter dan die van lucht. Dit betekent ook dat de efficiëntie onder water 100 keer groter is. De infrastructuur is er en kan worden gebruikt.

Bamboevezelkweek.

Laboratorium voor Bamboevezel Kweek

Laboratorium van “Bambu Nusa Verde” in Yogyakarta. Klimatologisch gestuurd en schoner dan een Westers Ziekenhuis. (Deze video vertelt je het hele verhaal over bamboe, van geboorte tot compost.)

Bamboe word op vele manieren gemaakt. De sterkste, grootste, duurzaamste bamboe maak je in een klimatologisch gestuurd laboratorium zoals dat van “Bambu Nusa Verde”. De planten zijn vooral in het begin bijzonder kwetsbaar. Er zijn 2 laboratoria in de wereld. Een in  (Yogyakarta) en een in België. De capaciteit van ons laboratorium en onze plantages in Yogya is niet onbeperkt. Zonder uitbreiding is het aantal per jaar maximum 1,5 miljoen planten in 60 soorten.

Dit is momenteel te weinig voor de woestijnen in de wereld die elk jaar 130.000 km² groeien. Met hulp lossen wij het broeikaseffect op. Probleem blijft als sommigen blijven boren en graven in de wereld dan zal het een stuk moeilijker worden. Hiermee bedoelen wij handen van de wereld af, omdat deze van ons allemaal is. 

Dit is Goud

Onze planeet zal veranderen in een woestijn als we nu niets doen aan de opwarming van de Aarde

Als er nu niets gedaan wordt aan de opwarming van de Aarde, zal onze planeet de komende dertig jaar drastisch beginnen uit te drogen. Dat blijkt uit een nieuwe milieustudie in het magazine Nature Climate Change.

De woestijnen worden elk jaar 130.000 km² groter. Dit proces stopt op een bepaalt punt. Zojuist heeft u een video gezien van bamboefibercultuur. Ik zal u verderop laten dat je van een fiber 1,58 miljoen planten kunt maken in een jaar. Ik zal je ook laten waarom bamboe sterker is dan woestijn.

Het kan niet genoeg gezegd worden. Graven naar (mineralen) en boren naar olie en gas betekent roulette spelen met de aarde. Wij zullen doorgaan de aarde te behandelen als de moederplaneet en zorgen de temperatuur omlaag gaat.

Hoeveel planten

Bamboevezel Kweek

Balans in CO2 maken is zo simpel. Maar ja, er staan zo veel persoonlijke belangen op het spel.

U kunt zoveel bamboeplanten maken als je wilt. Als je een plant splitst een drie en je vier weken dan een jaar 1,58 miljoen planten.  Je moet vier weken wachten voor de vorige klaar is om gesplitst te worden. Met een eenheid            

 

 

Mensen die oneigenlijk gebruik van de aarde hebben gemaakt ontvangen ook deze gezondheid, hoewel ze het niet verdienen. We vragen echter wel om een deel van de verworven rijkdom terug te geven om daarmee de schade te herstellen welke zij hebben aangericht.

Wat doet bamboe in de grond?

Bamboe, met zijn sterke wortelgroei, groeiend van zeeniveau tot 1500 m hoog, kan elke grond weer vruchtbaar maken. Op deze manier neemt bamboe tijdelijk de taken van het tropisch regenwoud over. Koraalriffen in oceanen krijgen ook een kans om te overleven omdat oceanen CO² terug in de atmosfeer kunnen brengen. Bamboe is de oudste en meest nuttige plant ter wereld. Met hetzelfde volume neemt het 4 keer meer CO² uit de atmosfeer dan bomen en andere vegetatie. Woestijnen, groeiend door oneigenlijk gebruik van het land, kunnen worden beplant met miljarden bamboeplanten. Men moet dan beginnen in de savanne waar het probleem is geëindigd.

Gebruik de bamboe-eigenschappen.

Alles wijst in de richting dat bamboe niet ver na de aarde is ontstaan. De plant is zo veelzijdig dat hij zeker de titel van koningin van alle gewassen verdient. Kijk eens om je heen, denk je niet dat je steeds meer bamboeproducten ziet ontstaan? Dat is een van de grote kenmerken van bamboe.

Groei bamboe

wortelgroei)  Wortelgroei van bamboe is horizontaal. De stammen groeien hierop en de wortels brengen structuur in de grond. De lengte is verschillend van elke soort, maar het vormt een geheel en kan elke woestijnstorm weerstaan.

Van alle planten groeien de wortels naar beneden. Dit om zo snel mogelijk bij het water te komen. Van bamboe groeien de wortels horizontaal. Zij houden het water vast en kunnen hierdoor overleven in gebieden tot jaarlijks 200 mm neerslag. Bovendien komt een netwerk van wortels, waardoor de grond stabiel wordt.

Wortels van (bamboe) blijven leven. Zelfs als de stam word afgesneden, geven zij nieuwe bamboestammen en houden ze de grond bij elkaar. Zij voorkomen erosie.

Groei bamboe

wortelgroei)  Wortelgroei van bamboe is horizontaal. De stammen groeien hierop en de wortels brengen structuur in de grond. De lengte is verschillend van elke soort, maar het vormt een geheel en kan elke woestijnstorm weerstaan.

Van alle planten groeien de wortels naar beneden. Dit om zo snel mogelijk bij het water te komen. Van bamboe groeien de wortels horizontaal. Zij houden het water vast en kunnen hierdoor overleven in gebieden tot jaarlijks 200 mm neerslag. Bovendien komt een netwerk van wortels, waardoor de grond stabiel wordt.

 
Bamboebrug bij Wonosobo_1930

Bij Wonosobo werden deze bruggen 400 jaar geleden gebouwd. Dit gebeurde in Indonesië over supersnelle rivieren onder Nederlands gezag. In die tijd hadden zij niet de juiste kennis van hoeveel trekkracht iets had. Nu blijkt dat bamboe17% meer trekkracht heeft dan staal.

U zult het niet geloven, maar het zijn er al meer dan 11.000. Kleding, medicijnen, alle papier, fietsen, bier, het houd maar niet op en wist u dat de trekkracht van bamboe 17% groter is dan van staal? Honderden jaren geleden bouwden Nederlanders in Indonesië bruggen over snelstromende rivieren. Zij waren van bamboe, omdat voor andere materialen de overspanningen te groot waren. En wat een groot pluspunt is? Als bamboe niet meer word gebruikt, kan je er compost van maken. Betere vind je niet in de wereld en het laat geen enkel spoor na wat het milieu aantast.

Balans tussen Zuurstof en CO²

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

Graven naar (mineralen) en boren naar olie en gas betekent roulette spelen met de aarde.

De wereld Draait Door.

Een te snelle groei van de wereldbevolking is een reden dat de economie ook moet groeien. Dit mag nooit ten koste gaan van de aarde. Volg het voorbeeld van China. Ten slotte beheersen ze de groei van bewoners.

De wereld bestaat uit 198 landen. Daar wonen de mensen die daar zijn geboren. Het kan niet zo zijn dat iemand in de huidige toestand zomaar over de wereld gaat dwalen. Er behoren regels te zijn. Als deze er niet zijn moet het land ter plaatse worden geholpen. Zij moeten leren hun eigen verantwoordelijkheden te dragen en niet maar ergens heengaan waar zij denken het beter te hebben.

Met bamboe kunnen wij woestijnen kleiner maken. Bamboe heeft honderden eigenschappen die goed zijn voor de aarde. Even dit. De trekkracht is 17% groter dan van staal. Is dat niet een reden om te stoppen te graven? En vergeet dan ook niet om gelijktijdig te stoppen met moren. Wat u hiermee uit de aarde haalt zou ik persoonlijk weigeren om dit aan mijn nageslacht door te geven.

Oceanen

De meting werd gestopt met 1 miljoen gigawatt/h van de permanent beschikbare energiecapaciteit. Terwijl de hele wereld voor de gek wordt gehouden. Zelfs een windmolen of zonnepaneel heeft een relatief lage opbrengst. Ik zal je een vergelijking geven. Een grote kerncentrale levert 1 gigawatt/h. Als je geduld hebt, zal ik je later laten zien hoe je deze energie in je woonkamer of ergens met een honderd keer hogere efficiëntie kunt brengen.

Zij vermoorden de wereld

Prelude FLNG

De (prelude FLNG) boort aardgas en maakt het vloeibaar. De bedenker van dit monster had in 2017 een jaarsalaris van €.8,3,= en een bonus van €.20,=. Vol trots verklaarde hij voor Dutch TV dat hij alle olie en gas uit de bodem zal halen die er nog is.

De Nederlandse multinational Royal Shell is een van de bedrijven die de aarde uitputten. Hun CEO, van Beurden, met zijn jaarsalaris in 2017 van €. 8,3 miljoen en een bonus van € 20 miljoen, verklaarde voor de Nederlandse tv dat hij alle olie en gas van onze aardbol haalt. Een schip van 488 m ligt sinds 2016 in de Indische Oceaan. Het is de (Prelude FLNG), een drijvend complex waar aardgas wordt omgezet in vloeibaar gas. Als ze de kosten van het schip zouden gebruiken om gratis energie uit dezelfde oceaan te krijgen, zou dat een te verwaarlozen bedrag zijn van de € .12 miljard die dit schip kost. De opbrengst aan vrije energie is 100 keer en hetzelfde in 1,5 miljard jaar. Ze weten wat ze doen. Het verlangen naar geld en macht is ongetwijfeld belangrijker voor hen en voor regeringen. De consument kan niets anders doen dan de prijs betalen voor dergelijke dingen. Er is maar één oplossing. Stop zulke mensen met legale middelen.

 

tsunami 2004

Tsunami 26/12/2004 kostte 237.000 mensenlevens

Alles dat door boren of graven van de aarde wordt verwijderd, creëert holle ruimtes. Deze worden automatisch gevuld en hierdoor zal de aarde bewegen. Dit worden aardbevingen of tsunami’s genoemd. De aarde wordt kleiner en met andere dingen zoals erosie is dit in 453.000 jaar 27 km in diameter geworden. Zelfs wanneer tektonische platen samenkomen, zal er een aardbeving of zeebeving plaatsvinden. Bovendien is het mogelijk dat ze elkaar activeren. De tsunami van 2004 had watersnelheden van 900 km / u en kostte 237.000 mensenlevens. Daders die de patroon maken, moeten echter goed nadenken en overschakelen naar de grote energiebron in plaats van weg te kijken.

 

 

 

 

 

 

By | 2019-11-03T23:52:27+01:00 januari 23rd, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe