First choose your own language, because this site is alive.

Besteed speciale aandacht aan de links. Zij zijn rood van kleur, staan tussen haakjes en bevatten belangrijke informatie. Je krijgt dat wanneer je op de link klikt.

Het is mogelijk? Het moet! Nu. 

Een te snelle groei van de wereldbevolking is de reden dat de economie ook moet groeien. Dit kan duurzaam zijn, maar veel mensen geven de voorkeur aan een wereldeconomie waar de toekomst van de aarde verslechterd. Mineralen, olie en gas worden uit de grond gehaald. 

Prelude FLNG

(Prelude) boort gas in de Indische Oceaan. CEO Van Beurden haalt alle olie en gas uit de bodem.

De oceanen bevatten 1 miljoen gigawatt uur aan constant beschikbaar capaciteit. De hele wereld kan hier haar energie uit halen. Maar Royal Shell ziet een mogelijkheid om te boren op deze gigantische energiebron. De  (Prelude FLNG) met een lengte van 496 m doet dit. Zij creëren teveel CO². 10 miljoen mensen hebben elk jaar geen zuurstof, dus zij moeten dood. De schadelijke effecten op de aarde worden als vanzelfsprekend beschouwd. Ze zullen ongetwijfeld stukken maken in (Brazilië), zoals ze eerder in (Afrika) deden. Het is onvermijdelijk dat zij weten wat zij doen. Het verlangen naar geld en macht zal ongetwijfeld belangrijker zijn.

tsunami 2004

Tsunami 26/12/2004 kostte 237.000 mensenlevens

Alles dat van de aarde wordt genomen veroorzaakt gaten. Deze worden automatisch opnieuw gevuld. Dit veroorzaakt aardbevingen en de aarde word kleiner. In combinatie met erosie en kleinere dingen is deze reductie in diameter 27 km in 453.000 jaar. Zelfs wanneer tektonische platen bij elkaar komen zullen perceptie aardbevingen/zeebevingen ontstaan. Bovendien is het mogelijk dat zij elkaar activeren. Iedereen kent de gevolgen. De tsunami van 2004 had watersnelheden van 900 km/h en kostte 237.000 mensenlevens.

 

Woestijnen worden te groot

Woestijn Australie

De woestijn van Australië beslaat 75% van het landoppervlak

Woestijnen groeien nu 130.000 km² per jaar. Onze partner CEO van “Bambu Nusa Verde” plant miljoenen bamboes in Malawi. Bamboe vermindert woestijnen en krijgt 4 keer zoveel CO² uit de atmosfeer als andere vegetatie. Geen windmolen of zonnepaneel kan CO² uit de atmosfeer verwijderen.   

Bij “De Wereld en Bamboe” en partner zijn er plannen om miljarden planten op zee te maken. Een veilige plaats om overal zuurstof en CO² in evenwicht te brengen. Denk aan de 10 miljoen mensen die elk jaar sterven omdat er geen zuurstof voor hen is. Denk ook aan meer gelijkheid tussen luchtdruk, zodat er minder orkanen zullen zijn.

Veroorzakers

Bagger-garzweiler.jpg

(Baggers) maken de wereld kleiner en zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor het broeikaseffect.          

Het (baggeren)  en de (Prelude FLNG)vormen een  milieuprobleem. 

 

 

 

Wie waren hun ouders

Super rijken

Super rijk, maar hoe lang nog.

Zij waren daar, mensen in WO² die deelden met de vijand. Het word soms graaicultuur genoemd. We moeten het slim veranderen, zonder de wereld op zijn kop te zetten, of iemand pijn te doen. Kortom, de wereld moet zich ontdoen van de opwarming van de aarde en we zullen vertellen hoe.

Initiatief

We moeten dat milieuvriendelijke wereldeconomie creëren en dat kan alleen door zij die de wereld schade hebben  toegebracht ter verantwoording roepen. 

Getijdenenergie

Beneden ziet u toepassingen voor getijdenenergie. Wij kunnen met elke drijvende eenheid, veiliger dan aan land overal op de wereld komen, maar ook stoppen waar wij willen.

 

Toepassingen voor (getijdenenergie)

onderwatermolen

(Onderwatermolens) Hetzelfde dan een windmolen, alleen onder water en efficiënter.

Onderwatervlieger 1

(Onderwatervliegers)  voor meer, veiligere en constante energie

Onderwatervliegtuigen voor langzaam stromend water en onderwatermolens voor snel stromend water kunnen bijna overal worden geplaatst. Zorg ervoor dat watermolens 20 à 25 m beneden het wateroppervlak staan voor passerende schepen. Als je meer wilt weten, bekijk dan de Zweedse Minesto 

(Zeestromingen)

Zeetromingen

(Zeestromingen) over de hele wereld, veroorzaakt door de zon.

Zeestromingen zijn erg belangrijk voor de wereld. 

Eb en vloed en (zeestromingen) zorgen er voor dat alles op aarde constant in beweging is. Helaas doen mensen er tot nu weinig mee.

 

Scheepvaart maakt dankbaar gebruik van zeestromingen sinds het werd ontdekt. Het bespaart op brandstofkosten.  

a. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht.

b. Onderwaterinstallatie is 15 keer goedkoper.

c.    De energieopbrengst is 100 keer groter dan boven water.  

Bamboe moet

Oxigen generation

De groene vlakken staan voor bamboe en de bruine voor bomen.

41% van het vaste oppervlak van de wereld is woestijn. 130.000 km² word jaarlijks toegevoegd. Met “Bambu Nusa Verde” hebben we een project in Malawi. Hier gaan miljoenen planten de woestijn in. Dat moeten miljarden planten zijn, maar verspreid over de hele wereld. Degene die de aarde hebben beschadigd en CO² hebben veroorzaakt zijn verplicht om ons te ondersteunen. Wij werken vanuit de zee en worden geleid door zeestromingen.We krijgen energie uit de oceaan. We blijven waar nodig.

Waarom geen bomen

Wortels van bomen

De wereld kan niet leven zonder bomen, maar de wortels groeien naar beneden en zijn te zwak om in de woestijn te overleven.

bamboegroei

Razend snelle(bamboegroei)

Je moet een plant plaatsen waar hij thuishoort. Wortels van bomen zoeken water en groeien naar beneden. Bamboe is waterhoudend. De sterke wortels groeien horizontaal, zodat de plant op zijn plaats blijft en de wortels nieuwe scheuten geven. De treksterkte van bamboe is 17% groter dan staal. Er zijn al 11.000 verschillende producten gemaakt van bamboe. Bamboe zal bijdragen aan een nieuwe wereldeconomie. Bamboe krijgt vier keer meer CO² uit de atmosfeer dan bomen en ander vegetatie met hetzelfde volume. Vanwege efficiëntie maak je energie onderwater en zijn fossiele brandstoffen niet nodig.

Economie naar aarde-vriendelijk. 

In deze video (wortelgroei)  zie je één van de zegeningen  van bamboe. Sterke wortels vertragen modderstromen Het is zelfs gestopt.

Hoe kunt je de wereld, jezelf en ons helpen.

Je zult begrijpen dat voor het herstel van de wereld honderden miljarden euro’s nodig zijn. Dit  moet om reden op basis no cure, no pay.

Voor elke €. 1 miljard euro ontvangt u €. 10 miljoen euro, of een deel bij minder. De hoogte is onbeperkt, dus hoe meer u de wereld helpt des te hoger de bonus.

Wij wensen u veel succes en een gezonde wereld.

By | 2019-03-26T11:29:26+00:00 januari 23rd, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansአማርኛالعربيةEuskaraБългарскиCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishEsperantoEestiFilipinoSuomiFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaКыргызчаພາສາລາວBahasa MelayuMalteseमराठीनेपालीNorsk bokmålپښتوفارسیPolskiPortuguêsRomânăРусскийSlovenčinaSlovenščinaEspañolBasa SundaSvenskaTürkçeУкраїнська