Overwinning

 

Een schone wereld.

Pas als de wereld er zo uitziet, en dat kan. Dan pas zal “De wereld en bamboe stoppen met haar acties. Hierna zullen wij ons concentreren op controle.

Je kunt mijn leven in het profiel vanaf 1937 zien. Hoewel 1960/1961 diepe indruk op mij heeft gemaakt, heeft het ook geleerd dat je bevolkingsgroepen moeilijk met elkaar kunt mengen. Zeker i.v.m. geloven. Iedereen heeft zijn verstand en denkt dat hij gelijk heeft. Niemand heeft het recht om te domineren. Iedereen moet de wetenschap volgen die democratisch is bewezen.

De aarde is in geen geval een platte pannenkoek waar je van afvalt, maar het heelal bestaat uit meer dan 200 miljard sterrenstelsels. Dit betekent, als bij onze Melkweg, een zon, maan en alle andere planeten die bij ons horen. Bij ons is het waar dat de maan en iets minder de zon een zuigend effect op de aarde uitoefenen. Deze attractie zorgt er voor dat water in zeeën en oceanen eerst twee keer per dag word aangezogen en vervolgens twee keer de andere richting word opgezogen. Dit word (getijde) of waterbeweging genoemd.

Getijden energie

TidalStream_Tidal_Farm.

Een van de duizenden manieren waardoor de aarde je van energie kan voorzien.

Mensen die gemeen zijn, alles doen om rijk te worden en alles beter willen dan hun medemens. Zij zullen nooit van de natuur houden en de natuur gebruiken. Zij gaan stelen omdat iemand die eerlijk is minder snel rijk zal worden. Als je eerlijk bent, gebruik je wat de natuur je geeft. Je plaats vinnen met generatoren in het water zodat ze worden geactiveerd door de zon en de maan. In dit geval kunt u de hele wereld van energie voorzien. Als er mensen zijn die nog meer nodig hebben, kan bamboe energie leveren. Wat u nooit zou moeten doen is stelen van de aarde.

 

 

 

Als je van de aarde steelt

Meerdere boorplatvormen.

Het materiaal, de bouw, techniek en om dit alles te bedienen kost zo veel dat de lange neus van natuurlijke energie een prachtig plaatje vormt.

Wat wij van je gaan vragen, is goed nadenken over wat er gebeurt als je iets uit de aarde neemt dat niet van jou is, maar van ons allemaal. Als u zegt: “Ik heb geen bezwaar tegen berooft te worden”. Dan hebben wij daar geen probleem mee. Als u echter zegt dat mensen alles uit de aarde kunnen stelen en het vervolgens langs illegale aan ons kunnen verkopen hebben wij samen een probleem. Misschien bent u dan wel een van de mensen die deze praktijken gebruiken.

 

Wat is een (Aardbeving) en wat een (Tsunami)

Prelude FLNG

Tsunami 2004 scoorde 237.000 doden. Alles dat uit de aarde word genomen veroorzaakt gaten, die opnieuw vullen en aardbevingen/zeebevingen veroorzaken. Zal de score met deze gigant hoger worden?

Een aardbeving is een trilling of schokkende beweging van de aardkorst. Aardbevingen komen voor wanneer er veel energie vrijkomt in de aardkorst. De energie plant zich vervolgens voort in een golfbeweging van het centrum naar de omgeving.

Een zeebeving is een aardbeving waarvan het (epicentrum) op de zeebodem ligt. Het hypecentrum van een zeebeving ligt loodrecht onder het epicentrum onder de zeebodem. Dit kan een onderstroming veroorzaken (met snelheden van meer dan 900 km/h) die tot overstromingen kan leiden in landen rond het epicentrum.

Wat hebben ze gemeen met elkaar.

Gevaarlijke gekken die iets uit de grond stelen, verdienen op de plaats te leven waar hun slachtoffers terechtkomen tijdens de uitbarsting van dergelijk (geweld).  De €.8.3 miljoen CEO van Shell zei ooit in een (verklaring) dat hij alle olie en gas uit de bodem zal halen. Hij is al jaren druk bezig, heeft nu zijn (Prelude FLNG) en als hij niet word tegengehouden, zal hij zijn plannen uitvoeren. Wat de wereld meebracht met zijn ontstaan in zijn bagage, wij moeten het gebruiken als wij niet willen stikken in de CO2.

Bagger-garzweiler.jpg

Bagger 288 maakt de wereld kleiner en is verantwoordelijk voor het broeikaseffect.

Wat Shell doet, kan een fatsoenlijk persoon niet bedenken. Boren naar olie en gas maakt gaten. Deze zullen automatisch vullen. Gebeurt dit wanneer (tektonische platen) bij elkaar komen dan gaan zij elkaar activeren. Ook apart creëren zij rampen. Soms als (26/12/2004)  Hoe gewetenloos kan een wereldburger zijn !

De rampen welke Shell, Krupp, Gazprom en anderen in hun stompzinnigheid maken zijn inhumaan. Zij veroorzaken rampen en op sommige plaatsen stikken mensen vanwege CO2. Toegegeven, de wereld is overvol. Het moet minder zijn. Vooral plaatsen waar groepen denken dat zij sterk zijn met veel.

Hoe dan?

ropisch regenwoud met waterval 2

Tropisch regenwoud met waterval

Als je alle vegetatie verwijdert zal de aarde meegaan met het water en zul je modderstromen krijgen. Als je roterende messen met generatoren in de baan van het water plaatst, krijg je een enorme energiebron.

Deze wereld moet eerst worden hersteld en dat is alleen op deze manier mogelijk. Onze stichting wil er eerst voor zorgen dat (tropische regenwouden) kunnen herstellen. Dit kan gebeuren met dit wapen en onze hulp.

De Filippijnen heeft nog maar 10% regenwoud over. Tenminste 1 keer p/j zijn er rampen.

 

Hoe is het (milieu) en hoe moet het worden.

VuilstrandStrandLinks ziet u plastic? Opruimen, of maak het van bamboe. Bamboe ruimt zichzelf op, word compost. Rechts ziet u een Schoon strand zonder plastic.

By | 2018-03-04T16:24:30+01:00 maart 4th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe