4. Overwinning.

Je kunt mijn leven in het profiel vanaf 1937 zien. Hoewel 1960/1961 diepe indruk op mij heeft gemaakt, heeft het ook geleerd dat je bevolkingsgroepen moeilijk met elkaar kunt mengen.

Zeker i.v.m. geloven. Iedereen heeft zijn verstand en denkt dat hij gelijk heeft. Niemand heeft het recht om te domineren. Iedereen moet de wetenschap volgen die democratisch is bewezen.

Unuversum

Het universum bestaat uit meer dan 200 miljard melkwegstelsels zoals de onze

De (aarde) is in geen geval een platte pannenkoek waar je van afvalt, maar het heelal bestaat uit meer dan 200 miljard sterrenstelsels. Dit betekent, als bij onze Melkweg, een zon, maan en alle andere planeten die bij ons horen. Bij ons is het waar dat de maan en iets minder de zon een zuigend effect op de aarde uitoefenen. Deze attractie zorgt er voor dat water in zeeën en oceanen eerst twee keer per dag word aangezogen en vervolgens twee keer de andere richting word opgezogen. Dit word (getijde) of waterbeweging genoemd.

Hoe geeft de aarde je energie

 

TidalStream_Tidal_Farm.

Een van de duizenden manieren waardoor de aarde je van energie kan voorzien.

Mensen die gemeen zijn, alles doen om rijk te worden en alles beter willen dan hun medemens. Zij zullen nooit van de natuur houden en de natuur gebruiken. Zij gaan stelen omdat iemand die eerlijk is minder snel rijk zal worden. Als je eerlijk bent, gebruik je wat de natuur je geeft. Je plaats vinnen met generatoren in het water zodat ze worden geactiveerd door de zon en de maan. In dit geval kunt u de hele wereld van energie voorzien. Als er mensen zijn die nog meer nodig hebben, kan bamboe energie leveren. Wat u nooit zou moeten doen is stelen van de aarde.

 

Als je van de aarde steelt

Wat wij van je gaan vragen, is goed nadenken over wat er gebeurt als je iets uit de aarde neemt dat niet van jou is, maar van ons allemaal. Als u zegt: “Ik heb geen bezwaar tegen berooft te worden”. Dan hebben wij daar geen probleem mee. Als u echter zegt dat mensen alles uit de aarde kunnen stelen en het vervolgens langs illegale aan ons kunnen verkopen hebben wij samen een probleem. Misschien bent u dan wel een van de mensen die deze praktijken gebruiken.

 Wat is een (Aardbeving) en wat een (Tsunami)

tropisch-regenwoud

De Filipijnen heeft nog maar 10% regenwoud over. Tenminste 1 keer p/j zijn er rampen.  

Deze wereld moet eerst worden hersteld en dat is alleen op deze manier mogelijk. Onze stichting wil er eerst voor zorgen dat (tropische regenwouden) kunnen herstellen. Dit kan gebeuren met dit wapen en onze hulp.

Nog een voorbeeld

 

 Bagger-garzweiler.jpg

(Bagger 293), het grootste van deze 240.000’baggers, zijn met de de Prelude/FLNG de grootste (wereldvernietigers) sinds WO2. 

 

Houd de bamboe2

De dikst gemeten bamboe is 39 cm dik. Boven ziet u Bambusa sinicus. En zo moet het.

Bamboe en Getij.

Met (bamboe) kunnen volgens bronnen al meer dan 11.000 producten worden gemaakt en grondstoffen worden vervangen. (Getijden) kan alle energie leveren die nodig is in de wereld. Dan nog duizenden waterbewegingen die in verschillende toepassingen kunnen worden uitgevoerd. Ook van bamboe kan energie worden gemaakt.

Hoe is en hoe word het.

 

Vuilstrand

Plastic verpakkingen, gemaakt van olieproducten

Strand

Schoon strand zonder plastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Volgende)      (terug)

 

 

 

 

By | 2018-02-26T15:39:32+01:00 februari 26th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe