Helpt u de wereld opnieuw indelen?

Als wij willen herstellen moeten wij onze eigen energie produceren, zonder gas en olie. Grondstoffen uit de bodem worden ook overbodig.

 (Professor  Stephen Hawking) heeft ongetwijfeld veel kennis voor alles buiten de aarde. De mens heeft invloed over het voortbestaan van zijn planeet. Helaas stierf hij op 14 maart 2018.

Plannen

Het einde van de wereld is er nabij zegt Astrofysicus Stephen Hawking. Hij waarschuwt voor de (Apocalyps). Hij schat nog eens 100 jaar. Voor ons is hij een van de meest waardevolle mensen op aarde en met een aantal van zijn punten kan hij gelijk hebben. Maar voor de aarde hebben wij dit voor een groot deel zelf in handen. Onze blogs zijn hiervoor aangepast, waarna uzelf kunt beoordelen.  

Hawking waarschuwt ons. We hebben nog maar 100 jaar op aarde

Mars

Als je en keuze kunt maken?

We moeten andere planeten koloniseren. En er is haast bij, aldus de superster onder de astrofysici, Stephen Hawking.

We moeten vóór 2020 mensen op de maan hebben, en uiterlijk in 2025 op de planeet Mars.

Dat is het advies van de gerenommeerde astrofysicus Stephen Hawking.

Op het onlangs gehouden wetenschapsfestival (Starmus) in Noorwegen benadrukte de Britse wetenschapper andermaal dat we andere planeten moeten koloniseren, (schrijft de BBC). En daar moeten we liever vandaag dan morgen mee beginnen.

Het doel is 2117, zorgen dat de aarde zichzelf van energie voorziet.

Over 100 jaar moeten we een bruikbaar alternatief hebben voor de aarde om op te wonen, aldus Hawking. Hij heeft er meerdere redenen voor.

Ten eerste hebben we meer ruimte nodig, doordat de wereldbevolking groeit. Daarnaast putten we de natuurlijke hulpbronnen van de aarde uit én neemt het gevaar toe dat een meteoriet al het leven op aarde uitroeit.

Volgens Stephen Hawking is het daarom tijd dat we uitkijken naar (alternatieven). Het is te gevaarlijk om alles op één kaart – de aarde – te zetten.

Maanbasis is het startschot

Afbeelding van de maan die bijna vooe de zon staat

Zonsverduistering. De maan bedekt bijna in zijn geheel de zon.

Binnen drie jaar moet er een maanlanding plaatsvinden, als eerste stap naar een (permanente basis op de maan).

Daar kunnen ruimtevaartuigen worden klaar gemaakt voor hun verdere reis naar andere planeten.

Kolonisatie is echter niet de enige reden waarom Hawking Operatie Opzoek naar een nieuwe woonplek wil opzetten. Er zit ook een politiek motief achter.

Volgens de astrofysicus leven we in een verdeelde wereld en kan een project om de ruimte te koloniseren de afzonderlijke landen verenigen, als in 1969 bij de maanlanding.

Ter beveiliging van de aarde

 In de toekomst zullen er grote planetoïden zijn die rechtstreeks op de aarde afkomen. NASA wil daarom nu een ruimtesonde op een planetoïde laten botsen om hun richting te laten veranderen.

Als een planetoïde van een paar honderd kilometer groot op aarde inslaat, zijn we reddeloos verloren. Daarom doet NASA onderzoek naar de perfecte methode om de enorme ruimtestenen af te weren.

Onlangs heeft (NASA) een project gelanceerd om planetoïden uit hun baan te duwen.

Wat kunt u samen met “DE Wereld en Bamboe” doen?

Op de punten die Professor Hawking schrijft, hij heeft gelijk. Maar als je buiten dit probeert het beste van de aarde te maken, dan heb je dubbele winst. Wij hopen dat u ook een kans schenkt op uw aarde. Elke hulp op leven voor hem is welkom. Vervanging van fossiele brandstof is een kleine oplossing, maar de grote oplossing zal zijn de wereld bevrijden van CO2 en daar kunnen wij een balans in brengen. Er zijn veel manieren om contact op te nemen.

Hoe die dubbele winst er uit ziet ga ik u in het blog waarop u kunt drukken zien. Hoe die dubbele winst er uit ziet? Wij laten zien hoe je bamboe maakt. Hierna gaat het naar de savannen in een plantage. Als eindbestemming gaan zij de woestijnen in met het doel deze te stoppen en hen zoveel mogelijk terug te dringen. Alleen moet een systeem komen, zodat de hoogte van de bevolking in de wereld niet te hoog kan (oplopen).

Erosie, wereldwijd het grootste probleem.

Dit (blog) heeft u gelezen wij hopen dat u begrijpt dat met bamboe dit probleem op z’n minst kan verminderen.

 

Meest nodig voor ons als (zoogdier)

Met dit bericht willen wij dit blog sluiten.

Mensen en Dieren zijn zoogdieren met verschillen, maar:

a. Wij kunnen een paar weken zonder eten,

b. Een paar dagen zonder drinken,

c  Maar niet meer dan een paar minuten zonder zuurstof.

Terug naar samenvatting (vervolg 1)          

By | 2017-07-17T22:43:15+01:00 juli 17th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe