Uitnodiging

dweb

Logo van “De Wereld en bamboe” Motto: Sterk en Gezond

In deze promotie willen wij eigenlijk aangeven wat je al wist. Atmosfeer en de oceanen vol zitten me CO². Door ontbossing is het tropisch regenwoud voor het grootste gedeelte verdwenen. Woestijnen worden elk jaar 130.000 km² groter. Dat is geen goed vooruitzicht voor het aanmaken van nieuwe zuurstof. CO² moet lager zijn, niet hoger.

Structuur en landschap

Sunset Desert Beauty

De woestijnen in Australië zijn prachtig. Zij hoeven hun schoonheid niet te verliezen wanneer zij meer zuurstof in de wereld brengen. En wat gebeurt er met het (Great Barrier Reef)?

Het gevaar komt van alle kanten. Eerst uit de zee. De Prelude FLNG blijft boren naar gas ten noorden van Australië. Dezelfde situatie kan zich voordoen als (26/12/2004) in de buurt Thailand. Daar waren 237.000 doden. Maar hoeveel dieren waren er? Zware golven verwoesten de noordwestelijke kust van het (Oceanische) land.

Shell heeft veel minder gas geboord in het noorden van Nederland. Aardbeving na aardbeving en het hele landschap veranderde. Bijna alle huizen van de mensen onbewoonbaar en de grond is 5 cm gezakt. Betaling van de schade blijft onbetaald en Shell met partners heeft de winst. Holle ruimtes komen de aarde binnen door te boren naar gas. Bovendien zetten zij elkaar in beweging met een echte zeebeving. De aarde trilt en het geheel werkt als een ontsteker. Bovendien zijn deze veroorzakers meesters in het ontkennen.

IJstijd

Deze ijstijd wordt uitgebreid behandelt in een blog van deze korte serie.

Gas boren

boorplatform van 5 voetbalvelden lang

(Prelude FLNG) het grootste schip ter wereld. Hij boort aardgas ten noorden van Australië.

Bekijk dit schip. 488 meter lang, 80 meter breed en 134 meter hoog. De onderstaande video zegt genoeg. Zij en al die anderen hebben het natuurlijk niet gedaan. Misschien hopen zij op een zeebeving. Wij noemen hen de moordenaar van de wereld en deze mensen moeten worden tegengehouden. Zij willen rijk worden met energie uit olie en gas. Hun CEO, (Ben van Beurden) zei in een interview voor de Nederlandse televisie. Ik haal alle olie en gas uit de grond die er nog steeds is. 

Grondstoffen

Goud

Zuid Papua heeft veel goud gegraven

Dat word uitgegraven. Soms is dat nodig. Niet alles kan van bamboe worden gemaakt. Al 11.000 producten. Alle kleding en textiel, maar ook fietsen, bier, geluidschermen langs wegen enz. De treksterkte van bamboe is 17% groter dan die van staal. En ja, ook deze veroorzaken gaten in de bodem. Dat zal minimaal zijn in vergelijking bij al het ander

 

Energie

TidalStream_Tidal_Farm.

Er zijn honderden manieren van energie onder water. Voor langzaam stromend water is er de onderwatervlieger. En toch 100 keer de kracht van boven water.

Met (Minesto) uit Zweden krijg je onbeperkt energie van eb en vloed. Dit is 100 keer efficiënter met molens op de zeebodem en vliegers, omdat de dichtheid van water 832 keer groter is dan die van lucht. Met 71% aardoppervlak kan je vanuit zee, niet met enorme pijpleidingen, maar met een simpele kabel. Over een afstand van 800 km kan je zonder noemenswaardige verliezen zoveel energie vervoeren als je wilt. Niemand pijn en nergens schade.

 

Kleinere Woestijnen 

Chinese-Wit-Papier-Lantaarn-met-Zwarte-Bamboe-Huis-Tuin-Decoratie

Een wereld met balans in de atmosfeer en Zwarte bamboe.

Pas dan kan de wereld overleven.Dit is mogelijk met onze partner (“Bambu Nusa Verde”) (snelgroeiende) bamboe. Je krijgt 4 keer meer CO² van de atmosfeer met bamboe in vergelijking met ander vegetatie. Dit bamboe groeit op droge grond in de savanne. Dit stopt de groei van woestijnen en duwt ze terug. Samen met het tropisch regenwoud worden ze dan de longen van de aarde. We zijn begonnen met een (plantage) en planten van miljoenen bamboes in Afrika, (Malawi). Met miljarden bamboes in woestijnen in de wereld krijg je een balans tussen zuurstof en CO² en een uniforme luchtstroom. Iedereen moet vrij kunnen ademen. Overleven in de wereld moet een balans zijn in de (Aardse atmosfeer). Alleen dan kan de wereld overleven.

Rijkdom of overleven

Fienancieren van oorlog

Al sinds mensenheugenis financieren bankiers oorlogen. Het zou van verstand getuigen als zij hun geld in de gezondheid van de aarde zouden steken. Dus vrede.

Ideeën kunnen worden gedeeld. Om de plannen uit te voeren, is in het begin een aanzienlijke som geld vereist. Later ondersteunen wij de dingen die moeten worden gemaakt. De sterkste schouders kunnen altijd de grootste last dragen. Die sterkste schouders zijn het bezit van ongeveer 4.000 miljardairs. Dit aantal gaat elk jaar met honderden omhoog. Een goede manier voor goede fondsenwervers of handige mensen om een som geld alleen of met meerdere te krijgen. Je verdient 1 miljoen euro voor binnenhalen van €100 miljoen. Je verdient 10 miljoen euro voor binnenhalen van € 1 miljard. etc. Er moet altijd contact zijn met het bestuur van “De Wereld en Bamboe”. 

Doe iets terug

Gerechttigheid

Justitie en rechtvaardigheid

De aarde heeft zichzelf niet in deze slechte positie geplaatst. Mensen of bedrijven hebben dat gedaan. Het getuigd van redelijkheid dat zij gedeeltelijk de kosten van reparatie op zich nemen. Als dit vrijwillig gebeurt is dat genereus. Iedereen kan dit  doen. Het kan worden afgedwongen. De kosten worden dan hoger. Advocaten, soms met meerderen zullen dit betalingsregeling van advocaten is dezelfde, maar zij zijn autonoom.

Het ding is zeker, wij stoppen niet voor de wereld weer ademt. En kijk alstublieft niet de andere kant op?

Er zijn 4 blogs over hoe wij willen (werken)

 

By | 2018-12-26T11:00:16+01:00 december 26th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe