Verandering van de wereld

Een schone wereld.

Pas als de wereld er zo uitziet, en dat kan. Dan pas zal “De wereld en bamboe stoppen met haar acties. Hierna zullen wij ons concentreren op controle.

Met verandering van de wereld willen wij niet zeggen dat wij dingen beter weten. Nee, want iedereen ziet dat de wereld wordt behandelt op een manier die niet klopt. Wij willen u eraan herinneren dat wij niet de wijzen van de wereld zijn. We willen wel zeggen dat sommigen niet het recht hebben te weigeren wat de wereld u gratis geeft en vervolgens andere dingen van de wereld steelt. Wij zeggen opzettelijk steelt, want de wereld is niet de jouwe, maar ook de onze. Je gaat er iets van maken en kom terug om het aan ons te verkopen. Dat is het toppunt van brutaliteit.

Hoe wil “De Wereld en Bamboe” het doen

Wij hebben twee dingen nodig, namelijk getijden en bamboe. Hiermee kun je de wereld voorzien van alles om normaal te leven en het veiliger te maken. Iedereen zal begrijpen dat individuele behoefte voor mens en dier hiervan gescheiden zijn.

Duidelijkheid in een eerlijke wereld.

Wij gaan met “De Wereld en Bamboe” en ondersteuning van “Bamboe Oprins” Rijkevorsel België, “Bambu” Nusa Verde” Yogyakarta Indonesië en “Benny Nielen bamboe” Asten Nederland, dat de bamboe levert voor de reuzen panda’s in Europa.
Samen zullen wij ons inspanning voor een wereld als die hierboven. Wij zullen u in vier reeksen vertellen hoe het in de wereld kan worden gedaan. Wij moeten andere middelen gebruiken, zodat de wereld veiliger en gezonder wordt. Welvaart moet ook beter verdeelt worden.

Jammer is lezen op een klein scherm 

Mensen houden er van nieuws liefst zo dicht mogelijk bij hen hebben. Dat is vaak op een klein scherm van iPhone e.d. Berichten als deze die over uw wereld gaan kunnen beter later op groot scherm worden bekeken.

a. Bamboe maken volgens het vezelkweek systeem

b. Welk effect heeft dit op de wereld

c. Wat kan van bamboe worden gemaakt

d. Hoe kan de wereld volledig draaien op energie van bewegend water

Deze series zullen in willekeurige volgorde worden aangeboden.

Nu. Wat kun je van bamboe (maken).     

 

 

 

By | 2018-04-15T13:32:58+01:00 april 15th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe