Denk, onze (links) zijn altijd rood en tussen haakjes. 41 talen vind je boven in de site.

Hoopvol of Triest

Velen van jullie weten niet hoe de staat van de wereld is. 11 jaar geleden werd ik door de bamboewereld gevraagd om onderzoek te doen naar bamboe. Het verhaal is opgenomen in 56 blogs. Het is hoopvol, maar ook triest. Hoopvol, want de wereld is niet verloren en verdrietig omdat daders wegkijken.

OceanCurrents

(Zeestromingen) over de hele wereld, veroorzaakt door de zon. Zij kunnen de aarde energie geven die zelfs meer dan 15 miljard inwoners niet kunnen consumeren.

De Indische Oceaan is 20% van het aardoppervlak. Er zijn hier nog steeds enorme hoeveelheden fossiele brandstoffen in de grond. Iedereen weet dat dit het broeikaseffect bij verbranding verhoogt en dat er steeds minder zuurstof is. Het kost nu elke dag 27.400 levens. Er is geen zuurstof voor hen en het aantal doden zal stijgen. De aarde is de afgelopen paar duizend jaar veranderd door energiewinning? Tsunami’s waren er op dat moment nauwelijks. Nu regelmatig. Boren laat gaten achter, ze sluiten en de aarde beweegt. Daders zijn meesters in het ontkennen. Hun bankrekening wordt bijgevuld en de aarde kan stikken. Helaas zal Australië ook een beurt hebben. We moeten ervoor zorgen dat bamboe en onderwater (energie) zo goedkoop worden dat niemand iets koopt dat de aarde vernietigt. In de eerste blogs kun je lezen over een flinke beloning om de slechte mensen te stoppen. De wereld vraagt ​​je (hulp)

Met hartelijke groeten,

Kors van Es (voorzitter ‘De Wereld en Bamboe)

Beste ,

Denk, onze (links) zijn altijd rood en tussen haakjes. 41 talen vind je boven in de site.

Wij leven in een wereld van rijkdom en macht. Wij bieden je een wereld van gezondheid en kracht.  Dit is een belofte die wij kunnen geven. In Malawi zijn wij al bezig. (Bambu Nusa Verde) plant daar miljoenen bamboes.  Als dat voor alle woestijnen moet gebeuren, moeten het er miljarden worden. Je haalt er 4 keer CO² mee uit de atmosfeer en brengt er 30% meer zuurstof voor terug. 71% van de wereld bestaat uit oceanen en als je in de website kijkt, zie je hoe het werkt. Een honderd voudige rendement aan energie. Als je doel geen rijkdom en macht is, krijg je gezondheid en kracht. Het verhaal wat volgt  bevestigd dat.

Niemand wil graag van zijn rijkdom af. Meestal zal een (Magistraat) daar uitspraak over doen. Zij die dit niet nodig hebben houden van de wereld. Een klein gedeelte van de huidige (economie) zou voor ons genoeg zijn om gezondheid en kracht te geven. De rest doen wij doordat wij alles heel erg goedkoop kunnen maken. Van bamboe wat een trekkracht heeft, 17% groter dan staal kunnen al 11.000 producten worden gemaakt. Alle producten van toen worden niet meer gekocht, te duur en de wereld zal een andere economie krijgen. In princite niets meer uit de grond. Ook zal iedereen meer eenzelfde levensstandaard kunnen krijgen. Dan moet iedereen wel op dezelfde wijze zijn verstand gebruiken.

Ik ben Kors van Es. Voorzitter van “De Wereld en Bamboe”.

Wij hopen dat je onze wereld een kans wilt geven door aandacht aan onze wereld te (geven).

 

 

By | 2019-01-07T19:18:31+01:00 januari 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe