Vrijheid

 

Branden in de ruimte

Bestaat vrijheid?

Is er vrijheid?

 

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag

Neen, vrijheid bestaat nog niet. In Nederland vieren wij de Bevrijdingsdag, want op 5 mei 1945 werden wij bevrijd van de Duitse bezetting. Op 4 mei 20.00 uur stond ik 2 minuten in de houding, zoals ik bij de marine had geleerd en mijn gedachten gingen terug. Terug, terwijl ik de bommenwerpers als zeven jarig jongetje zag terwijl ik opkeek. Zij hebben de bommen boven ons huis laten vallen. Dat gebeurde regelmatig, omdat een paar honderd meter verder treinen passeerden met Duits oorlogsmateriaal. Op 5 mei 1945 kwamen de bommenwerpers ook, maar vreemd genoeg uit de richting Rotterdam. Zij gooiden geen bommen, maar Zweeds wit brood. Heerlijk na suikerbietenpannenkoek en ander voedsel wat wij als kind hebben moeten ervaren.

School was niet mogelijk

gemeentehuis-strijen-collaborateurs-nsbers-mei1945

Gemeentehuis-strijen-collaborateurs-nsbers-mei1945

In 5 jaar had ik het vak van metaalbewerker geleerd. Later leerde ik Instrumentmaker bij de marine. Tijdens WO² en later was studeren alleen mogelijk als ouders rijk waren. Wimpie was een jaar jonger, leefde 15 km verder in de aanvliegroute van de bommenwerpers. Zijn ouders hadden een grote houtbewerkingsfabriek en werden op onverklaarbare wijze gespaard door de Duitsers. Onze buurman was lid van de NSB en werd op 5 mei doodgeschoten. Wimpie werd premier, er waren meer van deze mensen. Ik denk niet dat zij gelukkiger zijn, maar rijker. Ik vroeg ooit onderzoek bij een oorlogscorrespondent die oorlogsmisdadigers onderzoekt, maar hij heeft het te druk? Het is natuurlijk gevaarlijk om dergelijke personen te onderzoeken en dan worden zij laf.

Bamboe onderzoek  

Lab. Yogyakarta

Bamboelaboratorium (Yogyakarta)

Een lang verhaal hoe bamboe in beeld kwam. In 2008 werd mij door de CEO van “Bambu Nusa Verde” uit Yogyakarta gevraagd onderzoek te doen naar bamboe en om te proberen de plant meer bekendheid te geven. Een probleem zijn de wortels van de plant, maar dat is gemakkelijk op te lossen met de wortelbegrenzer. Tijdens het onderzoek heb ik wat kennis opgedaan met internet en was er ook contact met Twitter, Facebook en LinkedIn. LinkedIn is een vreemd netwerk en begrijpt niet hoe de wereld werkt.

Corruptie maken

Fienancieren van oorlog

Bankiers financieren oorlogen omdat zij denken dat zij rijker worden. Het zou verstandig zijn als zij hun geld in de gezondheid van de aarde zouden stoppen. Dus vrede.

LinkedIn heeft een systeem waarmee je mensen kunt uitnodigen je te volgen. Op een goed moment is “De Wereld en Bamboe” geblokkeerd. Na informatie weten zij dat we te veel uitnodigingen hebben verzonden. Bepaalde mensen hebben aangegeven “De Wereld en Bamboe” niet te kennen. Dat kan natuurlijk, maar dan hoef je gewoon niet te reageren. Dat denken wij tenminste. Het is echter vreemd dat we ongeveer 500 uitnodigingen hebben verstuurd en dat er 1.500 nieuwe volgers zijn aangekomen. Wij hebben zelfs opgemerkt dat mensen welke via deze promotie registreren als donors in het netwerk wel in het netwerk verschijnen, maar niet worden toegevoegd. Je kunt schrijven wat je wil, maar LinkedIn heeft de macht. Zij willen niet zeggen wie deze mensen zijn die ons niet kennen, dus dat is een fabel. Zij weten ook niet hoeveel uitnodigen je kunt versturen. De eerste van de maand word het systeem gereset, maar niet voor ons. Meneer Dennis heeft de macht en je krijgt wel zo’n 125 keer mogelijkheid om een premium abonnement te nemen. Kosten minimum €.400,= per jaar. Dat doen we in principe niet, omdat dergelijke systemen corruptie in de wereld veroorzaken.

Welke persoon met hersens kan zoiets bedenken

Zonneparken

Zonneparken, wat een horizonvervuiling. Heb je ooit onderwatervliegers gezien? Maar zij geven honderdvoudige aan energie.

winmolenpark

Weet je, zelfs als je alle zeeën vult met deze horizonvervuilende moordenaars, los je niet het probleem op van jaarlijks 10 miljoen doden en €. 700.000 schade per jaar in de Noordzee. Kijk naar de site.

Maandag 30 april 2018 was er in Nederland geen zon en wind. Er is een systeem dat samenwerkt tussen een paar landen in West Europa om elkaar in dergelijke situaties te helpen. Al deze systemen zijn gebaseerd op het spelen van het spel dat de verantwoordelijke persoon veel geld krijgt. (verdient het in geen geval) maar de consument heeft betaald.

We zullen je in de blogs uitleggen hoe rijke mensen, vernietigers van de aarde en regeringen hun rijkdommen vergroten ten koste van de aarde. Maar wij weten hoe alles wat nodig is om gezond en eerlijk te leven, op een natuurlijke manier kan worden verkregen. De rijken zullen het verwerpen, maar iedereen met een goed werkend verstand begrijpt het.

Gerechttigheid

Gerechtigheid

Wij denken dat hij de grootste slechterik ter wereld is. (CEO) van Koninklijke Shell Nederland. Dat zegt in een interview voor (TV) dat hij alle olie en gas zal extraheren die nog is in de aarde is. En hoe zit het met alle sterfgevallen door (tsunami’s)?

Welke advocaten willen dit aanpakken?

Als je geïnteresseerd bent in de wereld, ga dan naar het volgend (blog)

 

 

 

 

 

 

 

By | 2018-05-06T11:03:14+01:00 mei 6th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe