Beste ,

10 miljoen mensen elk jaar op aarde, dat zijn er per dag gemiddeld 27.400. Moeilijk te geloven, maar zij sterven omdat voor hen geen zuurstof meer is. De atmosfeer en Oceanen zijn vol CO² en vooral oosterse steden willen zuurstof. In een wereld waar we als je het ons toestaat, we een balans gaan vinden tussen zuurstof en CO². Door ons te lezen en te begrijpen bent u al een steun. Door ons te helpen het tropisch regenwoud te steunen en woestijnen kleiner maken met bamboe, zelfs nog meer. Onderwaterenergie geeft een 100 voudige efficiëntie met boven het water. Dus geen fossiele brandstoffen meer. Plaatsen van voorzieningen boven water zijn 15 keer duurder dan onderwater. Klik op het rode woord, dan hopen we dat je een kracht vind in minder opwarming van de (aarde).

Wij wensen u veel wijsheid, kracht en gezondheid in 2019 voor jou en iedereen waar je van houd.

Kors, Jopie, familie en samenwerkende bedrijven.  (De Wereld en bamboe)

please, choose your language

Wake up

Word toch wakker. Bij een verdubbeling van de CO²-concentratie stijgt de wereldgemiddelde temperatuur na tientallen jaren tussen de 2 en 4,5 graden Celsius. Dientengevolge zullen de Noord en Zuidpool smelten, waardoor de zeespiegel in de wereld zal stijgen. Berekend aan het einde van deze eeuw 1 tot 2 meter. 

De aarde kan nog steeds bestaan 1.75 tot 2.25 miljard jaar. Maar zal voortijdig verdorren door te hoge temperaturen en verkeerd gebruik van land. Woestijnen groeien jaarlijks 135.000 km² over de hele wereld. Dat is meer dan het oppervlak van Griekenland.

Bij ontstaan van de wereld kregen wij getijde. Dit is de periodieke verandering van de (waterstand), en de bijbehorende (getijstroom), Deze gebeurt (Aarde) als gevolg van de (zwaartekracht) van de (Maan) en in mindere mate die van de (Zon).

Bamboe

Bamboebrug bij Wonosobo_1930

Deze bruggen werden 400 jaar geleden gebouwd in Wonosobo. Dit gebeurde in Indonesië op supersnelle rivieren onder Nederlands gezag. Op dat moment hadden zij niet de juiste kennis van hoeveel trekkracht er was. Nu blijkt dat bamboe 17% meer trekkracht heeft dan staal.

Wij hebben 1.500 grassoorten. Een daarvan is bamboe, dat weer uit meer dan 1.500 soorten bestaat. Bamboe is de naam voor een aantal plantensoorten die een (geslachtengroep) tribus van de (grassen) Gramineae oftewel Poaceae.[1] Deze tribus Bambuseae behoort tot het supertribus (Bambusodae) en de onderfamilie (Bambusoideae). De naam bamboe komt uit (Maleis) en is in alle talen  bekend als bambu, bamboo etc.

 Onze methode

Wereldreis

Met zeestromingen kunt u bijna alle plaatsen in de wereld bereiken

Een flottielje van schepen en/of drijvende eenheden je over de wereld kunt verplaatsen zonder energie. Wel maak je onderweg je eigen onderwaterenergie met de molen of de vlieger. De scheepvaart en dieren maken hier gebruik van. Het is een betrekkelijk veilige manier van reizen. Aan land kan je in oorlogen en conflicten terecht komen. Op zee kan dit hooguit een groep zeerovers zijn welke aan land geen toekomst hebben. Overigens zijn er berichten welke ook bamboe langs kusten plaatsen. Goede ontwikkeling, als je daarover weet, aub vertel het ons. 

Kronkelen voor rijkdom.

Het is grappig en gelijk zielig om te zien hoe vooral de rijken in de westerse wereld bamboe en onderwaterenergie onder het tapijt schuiven. Alleen met een basis opleiding zou men al moeten weten dat er dagen zijn dat er geen wind en zon is. Bovendien haal je met deze methode geen CO² uit de atmosfeer. Erger nog, het zit gevangen. Buiten de atmosfeer kan het niet gaan, zeeën zitten vol en daar word het honderden jaren vastgehouden. Koralen worden aangetast en kleuren grijs en grauw. Wat is het nut van deze soort van energie. De aanschaf ervan is 15 keer duurder dan onderwater energie, waarvan ook nog een het rendement 100  voudig meer is. Geen zorg voor de rijken, want de rekening moet door de consument betaald worden. Zij noemen dat wereldeconomie, wij noemen het diefstal.

De werkelijkheid.

Eerst energie. Terwijl o.a. Koninklijke Shell in de Indische oceaan, 200 km ten noorden van Australië haalt vrolijk met zijn 497 m lange Prelude FLNG alle olie en gas uit de bodem. (26/12/2004) was er een ramp met 137.000 doden veroorzaakt door een aardbeving welke zeker versterkt worden door het het boren van olie en gas. Deze mensen zullen hun standpunt verdedigen, maar ontkennen is niet mogelijk.

Weer een

Bij toeval bij het maken deze blog komt een zware aardbeving 7,2 op de schaal van Richter. Een tsunami komt daarna. Locatie Sulawesi. Hier is een logische verklaring voor wat niemand kan ontkennen. Alles wat door boren uit de aarde word gehaald maakt holle ruimten. Het kan niet anders dan dat deze ruimte weer zal opvullen. De aarde beweegt en deze word doorgegeven aan het water. Omdat water een dichtheid heeft welke 823 keer groter is dan lucht zal water extra snel gaan verplaatsen. Dit kan leiden tot snelheden van meer dan 900km/h. Niemand gelooft echt dat aanraking van tektonische platen dergelijk leed kan veroorzaken. Een aardbeving zal ruimten opvullen en dit lijden veroorzaken. Dit is op verschillende plaatsen in de wereld aangetoond, zoals in Nederland.

Vervolg

Wat wij gaan doen is een bericht sturen naar mensen waarvan wij denken dat zij serieuze aardbewoners zijn. Natuurlijk zijn er miljarden meer, maar dit is onwerkbaar. Maar aarzel niet om met ons mee te doen. Schade aan de aarde brengen terwijl er andere middelen zijn, is niet mogelijk. Internet is een geweldig middel om samen te zijn. Het is belangrijk om een subgroep in onze groep “The world and bamboo” te maken, zodat wij sterker zijn in de wereld zijn dan wat dan ook.

Het kan niet zo zijn dat elk jaar miljoenen mensen moeten sterven omdat er mensen zijn die hun rijkdom moeten vergroten. Voor energie zijn er andere manieren die een honderdvoudig rendement opleveren. Elk jaar sterven 10 miljoen mensen vanwege je manier van energie omdat er geen zuivere zuurstof voor hen is. En aub, laten we de dieren niet vergeten

Van de 51 blogs kan je er 3 volgen, allemaal in 40 talen.

(Over zuurstof en energie)

(Wereldbarometer)

(Zeestromingen)      

By | 2018-09-26T11:14:52+01:00 september 26th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe