Wat doen tegen aardopwarming

 

logo

Logo van “De Wereld en bamboe”   Motto: Sterk en Gezond

“De wereld en bamboe” zal strijden tegen opwarming van de aarde.

En wel middels planten van miljarden bamboeplanten in woestijnen, maar ook door toepassen wat het heelal en de aarde ons heeft gegeven. (Getijden)

 

 

 

 

Wie geeft de meeste CO2 uitstoot

Uitstoot van co2

Er moet minder CO2 worden toelaten. Dit moet tevens drastisch verminderen

1: Olie, aardgas en  productie van cement: Stoten 32,6 miljard ton CO2 per jaar uit.

2: Dieren en mensen Stoten 15,8 miljard ton CO2 per jaar uit.

3: Afbranden van bossen Stoot 3,3 miljard ton CO2 per jaar uit.

4: Oceanen nemen 9,5 miljard ton CO2 per jaar op.

5: Planten wereldwijd nemen 10,6 miljard ton CO2 per jaar op.

Bij dergelijke berichten zouden toch alle alarmbellen moeten gaan rinkelen. In plaats daarvan blijft olie, gas en ruwe materialen nog steeds uit de grond worden gehaald. 

Astronomen hebben 1786 planetoïden geïdentificeerd die mogelijk een bedreiging vormen, omdat ze binnen een straal van 7,5 miljoen km van de aarde komen en een doorsnede van meer dan 140 meter hebben.

We weten waar de meeste planetoïden met een diameter van meer dan 1 kilometer zich bevinden, maar volgens wetenschappers zijn er nog steeds 300.000 ruimterotsen groter dan 40 meter die we nog nooit hebben gezien.

De  (oerknal) is iets wat niet is te bevatten voor ons simpele zielen.

Heelal

Een ieder die denkt dat buiten de aarde geen leven bestaat leeft niet. (Eliens) bestaan. Niemand kan zeggen dat een heelal met honderden miljarden zonnestelsels geen vorm van leven heeft voortgebracht. Zij waren hier, maar zijn gevlucht. Zij dachten, dit is niet mogelijk.

Mensen die rijk door onze aarde zijn geworden moeten hiervoor berecht worden.

 

Nu 4 blogs uit deze serie.

(profiel)

Bommen los

Boven ons huis werden de bommen geworpen en de stoker en de machinist vluchten voor hun leven. Maar ach je was nog een kind en zag dit als een spel. Maar oorlog is geen spel.

WO2 was niet leuk voor ons

 

 

 

 

 

 

 

(laboratorium)

Lab2.

Laboratorium “Bambu Nusa Verde” in Yogyakarta.

Mis niet de film.

In een jaar kunnen van een vezel 1,59 miljoen planten worden gemaakt.

Splits een plantje in 3. Herhaal deze actie elke 4 weken en je hebt in 52 weken 1,59 miljoen bamboeplanten

 


 

 

 

 

 

 

 

(Bamboeplantage)

Kleine Bamboeplantage

Plantages in de savanne mogen niet te groot zijn. Zij moeten verplaatst kunnen worden om logistiek te beperken.

Vanaf het begin tot de plant in de grond staat duurt 6 maanden. Volledigheid bestaat nooit, maar met (bamboe)  zo groot, is mislukken bijna nihil. Kijk de film en oordeel zelf.

 

 

 

 

 

 

 

Het hele proces

Om een plaats te hebben om te beginnen moer er een startpunt zijn. Dat is Bhutan.

Huis van bamboe

Dit huis heeft alle eigenschappen als omschreven in de tekst en is uitstekend, ook in de tropen en aardbevingsbestendig.

Een heelal met honderden miljarden zonnestelsels en wij mogen wonen in een van deze. Op een planeet die heet aarde en wat doen wij. Wij zijn zieke monsters welke proberen de aarde op allerlei manieren kapot te maken. Wij stelen met onze slimme technieken uit de aarde wat niet van ons is. De aarde is van ons, maar dat betekend dat wij haar moeten bewaken. Wij stelen olie, gas, grondstoffen en vermoorden elkaar, om als rijkste over te blijven. En zijn wij de rijkste? Neen, wij zijn afgrijselijke zielige figuren en Aliens waren voor ons gevlucht. Want wat is er aan de hand.

Alles wat wij nodig hebben om gelukkig en gezond te leven word ons geschonken door God, welke bij ons is. Het heelal, de aarde en de natuur. De natuur welke geholpen door maan en zon ons energie geeft via getijden. Welke ons voedsel geeft met alle wat erop groeit. Als wij ons hieraan houden, mits de aarde goed onderhouden en aanwas van bevolking in de hand kan dit.

Als wij braaf zouden zijn zodat “De Wereld en Bamboe” ons kan helpen. Alle woestijnen met bamboe, zodat dit geschenk samen met getijden de wereld gezond kan maken.

Als de wereldbevolking deze boodschap begrijpt zal het lukken en gaan wij verder met wat je van bamboe kunt maken.

 

 

 

By | 2017-10-30T14:39:22+01:00 oktober 30th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe