Opnieuw in opbouw

Rode woorden zijn een link

De (Nieuwe longen) van de Aarde

aardopwarming

CO²-toename door opwarming van de aarde. Met de hulp van alle aardbewoners kan dit veranderen.

In honderden jaren heeft de wereldbevolking ervoor gezorgd dat het tropisch regenwoud een ruwe dood sterft. Niemand geeft er iets om.Voor veel mensen blijft dit een geheim, zij botsen gewoon een beetje rond met de menigte. Sommigen doen dat niet en voor hen hebben wij deze manier van leven bedacht. We wedden dat de menigte achter je aan zal komen.

Als u iets wilt weten over de oorsprong van de aarde, verwijzen wij naar (wikipedia)

 

Zo maak je longen

Houd de bamboe2

De dikste bamboe heeft 39 cm gemeten. Ir.Mark Peeters. CEO van “Bambu Nusa Verde is gekroond door Koning Filip van België met de hoogste onderscheiding, de Belgische Kroonorde. Hij werd ook aangesteld tot adviseur economische zaken bij de Belgische ambassade in Jakarta.

Elk jaar sterven er 10 miljoen mensen op aarde omdat er niet genoeg zuurstof voor hen is.

Daarom hebben “De Wereld en Bamboe” met “Bambu Nusa Verde” samen vriendschappelijk de degens gekruist om CO² te veranderen in zuurstof.

Waarom mensen?

Al die verschillende rassen en overtuigingen kunnen op gelijke voet leven. Iedereen moet dezelfde welvaart kennen en je mag niet miljoenen verdienen en de ander enkele tientallen. Verschillen moet op elk niveau kunnen worden besproken en opgelost.

Energie voor urgentie

Bamboebrug bij Wonosobo_1930

Bij Wonosobo werden deze bruggen 400 jaar geleden gebouwd. Dit gebeurde in Indonesië over supersnelle rivieren onder Nederlands gezag. In die tijd hadden zij niet de juiste kennis van hoeveel trekkracht iets had. Nu blijkt dat bamboe 17% meer trekkracht heeft dan staal.

Voor ons is het een verloren missie als de rijken der wereld blijven boren naar olie en gas. Graven voor metalen en dergelijke moet ook stoppen. Als andere metalen nodig zijn, dan kan misschien NASA iets van buiten de dampkring krijgen. Zij kunnen astroiden van baan veranderen met lazerstralen.

Eigenschappen

Eigenschappen horen bij bamboe. Bamboe heeft het. Noem een product en het is daar. Het zijn al meer dan 11.000. Heb je ooit een bamboe kledingstuk gedragen? Ooit een medicijn van bamboe genomen, of een biertje gedronken? Misschien reed je op een bamboefiets?

Hoe maak je (bamboe)

Bamboelaboratorium

Van een plant kunnen in een jaar 1,58 miljoen planten worden gemaakt.

De sterkste, grootste, duurzaamste bamboe maak je in een klimatologisch gestuurd laboratorium als die van “Bambu Nusa Verde” De sterkste, grootste en meest duurzame bamboe word gemaakt in een klimaat-gestuurd laboratorium zoals dat van “Bambu Nusa Verde”. De capaciteit van ons laboratorium en onze plantages is niet onbeperkt. Zonder uitbreiding is ons aantal maximum 1,5 miljoen planten in 60 soorten. Dit is op dit moment zelfs te weinig om de woestijnen in de wereld die elk jaar 130.000 km² groeien.

Opwarming van de aarde

Bamboeoptimaal

Plant de savanne eerst met de zo best mogelijke bamboe. Ga verder in de richting van de woestijn. Dan wordt de woestijn savanne. Plant deze savanne weer en ga zo door tot je doel is bereikt. De bamboe met zijn extreem sterke wortels zal al die zandkorrels gemakkelijk overwinnen.

Er zijn ongeveer 30.000 onbewoonde eilanden op aarde. Ze zijn groot genoeg voor een permanent of tijdelijk laboratorium. De meeste kunnen zelfs worden geplant. Zij kunnen dienen als longen voor de aarde. Wanneer de bewoonde wereld daar rijp voor is kan ook geplant worden.

Ideale situatie

Natuurlijk zijn er duizenden schepen in de wereld, waarvan huid en binnenwerk goed zijn. Zij liggen ergens om gesloopt te worden. Wel geschikt, maar stel dat wij schepen zoals de “Prelude FLNG” in de keten kunnen krijgen. De zee heeft stromingen om je overal mee naar toe te nemen en is een energiebron van 1 miljoen gigawatt/h. Ze heeft alles wat nodig is om bamboeplanten het maken en de zee geeft alles om van te leven. In de territoriale wateren zijn onze eigen geciviliseerde wetten van toepassing. De (kracht) van de zee neemt je mee over de hele wereld. Als ergens hulp moet worden gegeven dan laat je het anker vallen.

Geheimen van Bamboe

koolstofvastlegging

De groene vlakken zijn de gegevens van bamboe en de bruine van de bomen

Kolom 1: mogelijkheid om CO2 op te slaan.

*   Kolom 2: vermogen om zuurstof te produceren.

*   Kolom 3: vermogen om water vast te houden.

°   Bamboe heeft een groter vermogen voor koolstoffixatie dan bomen.

°   Bamboe minimaliseert 4 keer meer CO2-gassen dan bomen en ander groen.

°   Bamboe genereert tot 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen.

°   Bamboe kan uitstekend water vasthouden en is daarom ideaal in droge gebieden.

°   De biomassa van bamboe stijgt met 10-30% per jaar, vergeleken met 5-10% voor bomen.

°   Het potentieel van handel in emissierechten is een concrete zakelijke optie, mits deze goed wordt gecontroleerd en er een geschikt eindproduct wordt gemaakt.

Wortels van bomen

Bomen zijn het gebruik van de wereld, maar de wortels groeien naar beneden en zijn te zwak om te overleven in de woestijn. Dit is mogelijk na verwerking door bamboe.

 

Groei bamboe

(wortelgroei)  Wortelgroei van bamboe is horizontaal. De stammen groeien hierop en de wortels brengen structuur in de grond. De lengte is anders, maar het vormt een geheel en kan elke woestijnstorm weerstaan.

 

 

                                             

                                          Net zo goed dat de wereld voor de gek word gehouden met fossiele brandstoffen gebeurt dat ook met bamboe. De wereld en nog het meest de milieuorganisaties roepen het hardst om bomen. Met een storm en zeker in woestijnen zijn het bomen die in de lucht gaan. Verdere eigenschappen zijn hiervoor en in het schema zichtbaar.

Verschillen

bamboegroei

(Snel) Extreem snelle bamboegroei. Het groeit 1m in 24 uur

Bamboe is erg divers. Er zijn meer     dan 1.500 soorten en als met ander vegetatie komen telkens nieuwe soorten bij.

Het getuigd van veel vindingrijkheid als je ziet hoe de mens een economie heeft op weten te bouwen met olie, gas en allerlei grondstoffen die van de aarde zijn. dus ook van alles wat leeft en op de aarde woont. Dus simpel gezegd, mensen welke dit doen eigenen zich deze grondstoffen wederrechtelijk toe. Of wel, de rest van de wereld word bestolen.

Economie

De wereld is ontstaan uit astroiden,  gruis en stof. In de Oceanen is alles wat je nodig hebt om te leven. Zelfs is er energie in overvloed voor ieder. Op de aarde kan je alles verbouwen. Bamboe wat groeit van zeeniveau tot 1.500 m hoog heeft een trekkracht van 17% groter dan staal en  je kunt er meer dan 11.000 dingen van maken. 

Wat is er nodig. 

 

Plannen

Zo’n kolossaal schip zou passen in onze plannen. Daarom vragen wij u ons te helpen onze plannen uit te voeren, zodat de wereld eindelijk een leefruimte krijgt. Zij moeten hun schade herstellen en hiervoor betalen. U krijgt daarvoor een beloning. Voor elke miljard euro krijgt u tien miljoen of een gedeelte ervan. 

 

 

 

Bericht bewerken

Eerst een toekomst met schone energie.

Dat betekent dat eerst vervuilers weg moeten. Beginnen met de (grootste).

By | 2019-07-15T22:44:57+02:00 juni 15th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItalianoBasa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe