Wereldbarometer

Met WO² nog steeds duidelijk voor de geest en 81 jaar lange universiteit van leven wil ik een wereld voor je maken. Een wereld zonder broeikaseffect en waar iedereen kan ademen. Ook energie met honderd keer meer efficiëntie dan boven water.

Broeikaseffect, gewelddadige kettingreactie dreigt

Als het warmer wordt, smelt het poolijs en stijgt de zeeniveau. Als gevolg hiervan kan de geologische balans van de aarde verschuiven. Dit leidt tot een kettingreactie van vulkanische hyperactiviteit, enorme methaanexplosies en aardbeving na aardbeving. 

Uitstoot van co2

CO2 is voedsel voor tropisch regenwoud en ander groen. Bamboe neemt 4 maal meer Co2 uit de atmosfeer en dit kan door de snelle groei oplopen tot 20 maal. De afgifte van zuurstof door bamboe is 35% meer bij gelijk volume.

De opwarming van de aarde is al jaren aan de gang. Indonesië bestaat uit 17.508 eilanden, maar eilanden verdwijnen regelmatig en anderen komen omhoog. Dit is geen meter, maar metingen in waterhoogte. Ook in combinatie met voorspellingen, oplopend tot 4°C tegen het einde van deze eeuw .  Natuurlijk voorspellingen en ik ben er niet meer, maar alleen als de helft waar is. En dan te denken dat het zo eenvoudig op te lossen is. Het is de CO² die moet worden gestabiliseerd. Als je de blogs van “www.de wereld en bamboe.nl” in 40 talen leest?  Deze rampen zullen niet gebeuren als we er samen voor zorgen dat het niet gebeurt. 

Opwarming van de aarde gebeurt niet, maar word gemaakt door mensen die alleen denken aan rijkdom en macht. Als zij door gaan? Niets!

Het is de hebzucht van veel mensen en erger, corruptie die de wereld niet goed doet. Mensen met een duidelijke gevoel, die bereid zijn zich in te zetten voor twee dingen: “onderwaterenergie en bamboe moeten een stap vooruit zetten”. Als mensen zich realiseren dat deze dingen die bijna gratis kunnen worden gemaakt, zal de wereld dit ook accepteren.

Planetoide bestrijden met lazerstralen

Planetoïden kunnen met lazerstralen van baan veranderen. Dus ook naar de aarde toe.

Wat ik ga voorstellen is een andere economie. Hij zal gericht zijn op andere materialen. Alles wat van de aarde is zal van de aarde blijven. Olie en gas zullen later worden besproken. Alle materialen kunnen worden vervangen door bamboe, wat een trekkracht heeft, 17% groter dan staal. Mocht er iets anders nodig zijn, kan NASA-lazerstralen worden gebruikt om asteroïde in een andere richting te sturen. Daar kunnen de juiste materialen zijn. We zullen je later vertellen hoe je genoeg bamboe kunt krijgen.

Sinds minderolie en gas mag worden geboord. En weer proberen mensen zich als palingen in de wereld te wringen om rijk te worden. Het doel is windmolens, zonnepanelen en andere manieren om energie te genereren. Dit levert weinig rendement op.

Een mysterie blijft Shell welke met zijn Prelude FLNG van 500 m lang, dood en verderf zaait in de Stille Zuidzee. Met de dood van 237.000 mensen als gevolg van de tsunami van 26/12/2004 nog vers in het geheugen kan een dergelijk schip dit aantal ver overschrijden. Niemand weet hoeveel dieren.

Waarom? Welke voordelen heeft dat voor ‘de wereld en bamboe’? Dus voor de wereld.

Bamboeoptimaal

Bamboe voor medicijnen is nog groter in omvang

Twee Factoren zijn belangrijk. Zorg er voor dat de bevolking in de wereld stabiel blijft (bij voorkeur een beetje minder) en dat iedereen voldoende overlevingskansen heeft. Momenteel sterven 10 miljoen mensen omdat voor hen geen zuurstof is. Alles wat groen is, inclusief bomen heeft CO² uit de atmosfeer nodig om te leven. Zij geven  zuurstof terug. Veel mensen geven er de voorkeur aan om geen bamboe te gebruiken. Het is als met kinderen en dieren, als je hen beschaafd behandelt doen zij precies wat jij wilt. Bamboe neemt vier keer meer CO² uit de atmosfeer en geeft 35% meer zuurstof. Wist je dat de treksterkte van bamboe 17% groter is dan die van staal? Bamboe heeft duizenden goede functies wat mensen niet kennen. Draag een bamboe kledingstuk, gebruik medicijnen uit bamboe, schrijf op bamboepapier of gebruik een van de 11.000 producten gemaakt van bamboe.

Over woestijnen

Erosie en verkeerde behandeling van land zijn de grootste oorzaak dat woestijnen jaarlijks 135.000 km² groeien. Van de savanne kan bamboe woestijnen terugsturen voor zover als je wilt.  Je kunt alles over bamboe en energie lezen je in 50 blogs van www.de wereld en bamboe.nl Mogelijk in je eigen taal.

Woestijn Australie

De woestijnen van Australië beslaat 75% van het landoppervlak

Aan het einde van dit verhaal is een link die leidt naar een verhaal over hoe gemakkelijk je  kunt verplaatsen over de hele wereld met zeestromingen . Je kunt leven van wat de zee geeft en toch de opwarming van de aarde voorkomen door bamboe te maken en in de woestijn af te leveren. Velen  weten wat de zee geeft, maar er is nog veel meer. De zee is 71% van de aarde en zolang wij de woestijnen niet verminderen heeft de zee een toenemende voorsprong. Niemand kan zeggen wat er met de zeestromingen zal gebeuren als het zeeniveau 4 m stijgt.

Laten we deze ramp niet laten gebeuren en veilig spelen. Er zijn veel manieren om veel bamboe te maken. De beste is de bamboevezelkweek. Hiermee kunt u 1.58 miljoen planten per jaar maken van een plant. Als je ons toestaat, gebeurt dit op een vloot van zeewaardige eenheden die over de zeeën bewegen. Tijdens word wordt alle energie gewonnen door de onderwatervlieger.

We reken er op dat alle beschaafde mensen zullen opstaan en zeggen: “Die wereld van ons verdient het om beschaafd te zijn”. Om elke vorm van corruptie te voorkomen zal “De Wereld en Bamboe” dit grote project leiden. Ondersteuning is van “Bambu Nusa Verde” uit Yogyakarta, “Oprinsplant” Merkplas België en “Bamboe Giant” Asten Nederland.

(Zeestromingen)

 

 

By | 2018-08-22T23:38:30+01:00 augustus 22nd, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe