Zeestromingen

Zeestromingen Wikipedia

De belangrijkste (zeestromingen). In werkelijkheid zijn deze complexer en veranderlijker dan deze (vectoren) suggereren. Scheepvaart maakt er dankbaar gebruik van. Je kunt deze zeestromingen gebruiken om elke plaats in de wereld te bereiken zonder voortstuwing. 

Zeestromingen zijn continue bewegingen van het oceaanwater, voor het grootste deel veroorzaakt door de energie van de zon. Deze stromen vormen een complex en veranderlijk fenomeen. Ze verschillen van de (getijdestromen) die een cyclisch karakter hebben. De verschijnselen worden beschreven door de (fysische oceanografie). Er zijn belangrijke circulaties binnen de oceanen die uit meerdere stromen bestaan. De belangrijkste circulaties zijn verbonden met een globale transportband, de (thermohaliene circulatie). Dit is een combinatie van zeestromingen aan de oppervlakte, onderzeese stromingen. (impulsen) die samen de (algemene circulatie ) vormen die zorgt voor het warmtetransport over de aarde.

De (stroomsnelheid) wordt meestal uitgedrukt in m3/s of (Sv), de snelheid (knopen) of (nautische mijlen) per dag en de richting in (slagen) of graden waar de stroom naartoe gaat. Dit laatste in tegenstelling tot de windrichting die aangeeft waar het naartoe gaat. Aan de oppervlakte is de stroming het sterkst, met toenemende diepte neemt deze af en draait zich om, de zogenaamde (Ekmanspiraal).

Er wordt onderscheid gemaakt tussen warme en koude stromen. Bij deze grenzen is vaak (frontgenese) en formatie (fronten). Er is ook veel (mist) daar.

 

 

Zoals in de ban van de ring

WO² was als een hel, vooral voor arme mensen, maar zoals gebruikelijk overleeft de sterkste. Groep “Rijkdom heeft macht” domineert. Met geld kun je mensen verleiden tot bepaalde dingen. Later zie je zelfs de nakomelingen profiteren van hun geld. Als zij dan hebben gestudeerd en hun hersenen correct zijn ontwikkeld, zullen deze arme mensen gelukkig zijn? Velen moeten worden vastgehouden als oorlogmisdadigers. Deze mensen durven niet vanwege hun eigen positie.

Een wereld met CO²-balans

Scheepskonvooi 3

Met zeestromingen kom je overal in de wereld. Hoofddoel  graag Australië. 

onbalans

Dit is een vaartuig wat niet in aanmerking komt vanwege onbalans

Zeestromingen zijn over de hele wereld. Alles wat drijft en in balans is kan zich verplaatsen met zeestromingen over de hele wereld. Mensen kunnen leven wat de zee geeft. Zelfs energie gaat met de onderwatervlieger(s). Iedereen die heeft gevaren kent de vriendschap op zee. Bamboevezelcultuur, plantage, alles wat nodig is voor het planten van bamboe is aan boord. Waarom op zee? De zee bevat een belangrijkste hoofdvoedsel voor bamboe. Tijdens de eerste levensjaren heeft bamboe een optimale levenskans in de woestijn nodig. Alles is aan boord, zelfs kameraadschap en veiligheid voor het proces.

Woestijn met bamboe

Woestijn met bamboe

Overal zijn woestijnen welke jaarlijks 130 tot 135.000 km² groeien. Ieder mens en dier heeft recht op zuurstof. Elk jaar sterven 10 miljoen mensen omdat er voor hen geen zuurstof is. Iedereen weet dat al het groen CO² uit de atmosfeer absorbeert en daarvoor zuurstof teruggeeft. Bamboe neemt 4 keer meer CO² uit de atmosfeer en bied 35% meer zuurstof. Je kunt meer lezen in deze (blog). Minder luchtdrukverschillen, wat meer stabiliteit geeft. Iedereen, arm en rijk moet kunnen ademen. Als wij de middelen krijgen, zal dit gebeuren.

 

Onderwaterenergie

Volgens gangbare wetenschappelijke inzichten is de (Aarde) ongeveer 4,56 miljard jaar (Ga) geleden gevormd door (accretie) van materiaal uit de (Zonnenevel).[1]  (De ouderdom van de Aarde) word bepaald door (radiometrische datering) van de oudste (gesteenten) en (meteorieten) de andere (planeten) uit ons (zonnestelsel) zijn ongeveer tezelfdertijd ontstaan.

onderwatermolen

Onderwatermolen. De dichtheid van water is 832 keer groter dan lucht. De efficiëntie is 100 keer groter

Minesto Zweden heeft de primeur voor onderwaterenergie en zijn daarin ver gevorderd. Hopelijk zullen Nederland en andere landen volgen. Energie van eb en vloed moest honderden jaren eerder gebeuren. Zeeën beslaan 71% van het aardoppervlak. Snelstromend water met onderwatermolens en langzaamstromend water met (onderwatervliegers). Zij kunnen voor alle energie van de wereld zorgen. Met ons systeem kunt u zelfs een rustig leven op zee creëren.

 

Onderwatervlieger 1

Onderwatervlieger voor meer, veiligere en constante energie

Als je de tekst en de inhoud van de links hebt begrepen, dan weet je hoe de aarde en het heelal zijn samengesteld. Het is niet nodig gaten in de aarde te maken en er dingen uit te halen. Omdat deze gaten weer sluiten, treden er aardbevingen op. Alles was voorbereid voor mensen en dieren op aarde. De energieopbrengst onderwater is 100 keer groter dan bovenwater. Onderwatermolens voor snel stromend water en (onderwatervliegers) voor langzaam stromend water zijn de grootst mogelijke economische slimheid.

Economische voordelen in vergelijking met bovenwater

a. Dat betekent dat u onderwater 100 keer meer energie hebt met minder middelen. 

b. Windmolens die meestal niet productief zijn en het zonnepaneelpark dat alleen de juiste zonnestraal produceert. Zij consumeren 15 keer meer materiaal dan onderwater.

c. Onderwater-energie is gebruiksvriendelijk en ongevaarlijk.

d. Verbonden van de zee met het elektriciteitsnet heeft het bijna geen verliezen tot 800 km. Windmolens en zonnepanelen zijn vervelende horizonvervuilers.

Onnodig te zeggen dat diegene die windmolens en zonnepanelen maken en dit ook ondersteunen dit doen om meer geld te krijgen, wat de consument moet betalen.

 


By | 2018-06-22T23:18:29+01:00 juni 22nd, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe