Over zuurstof en energie

Bamboewortels 1

Bamboewortels minimaliseren erosie tot een minimum en houden bamboe op hun plaats.

Voor zuurstof te maken moet je eerst CO² uit de atmosfeer halen. Bamboe doet dit 4 keer meer dan andere vegetatie en geeft 35% meer zuurstof. Vasthouden van water is 100% meer dan bomen en biomassa is 3 keer meer met hetzelfde volume. Bamboe groeit niet meer na 5 jaar, maar nieuwe scheuten blijven komen. Dit maakt het moeilijk om het verschil met bomen te bepalen. Dit is 20 keer maximaal.

Energie winnen

Onderwatervlieger

Het bedrijf (SeaCurrent) test bij maritiem onderzoeksinstituut MARIN een vlieger die langs de kust onder water energie opwekt.

Energie maken is een ander verhaal. Best is om dit onderwater te doen. Waterdichtheid is 832 keer groter dan lucht en daarom is het bouwen van de faciliteiten 15 keer goedkoper dan boven water. Voor snelstromend water zijn er de vaste molens. Voor langzaam stromend water de onderwatervlieger. Het geeft 100 keer meer efficiëntie dan bovenwater. Waarom dan windmolen, zonnecellen en dergelijke? Economie! Dat kan ook onder water worden gedaan. 71% van het aardoppervlak is water. (Buccaneers) moeten buitenboord worden gehouden. Dan kan bamboe daar op de veiligste manier worden gemaakt. Economisch is dit beter, alleen sommige mensen krijgen minder welvaart.

Aarde structuur

Argentijnse Andes

Vanwege de opwarming van de aarde zullen de Argentijnse Andes en de aarde snel veranderen

Er is veel geschreven over de (Aarde). Als u de link hierboven drukt vind u een duidelijk verhaal met links in 49 talen.

Je ontdek dat alles wat van de aarde is, van de aarde moet blijven. De aarde geeft ons zo veel. Getij kan je benutten om energie op te wekken. Zoveel als je wilt en fossiele brandstoffen, windmolens en zonnepanelen zijn schadelijk en overbodig. Bamboe, dat overal kan groeien, van zeeniveau tot op 1.500 meter. Een plant welke 17% meer trekkracht heeft dan staal en waar meer dan 11.000 producten worden gemaakt. Toch eigenen mensen zich toe wat niet van hen is.

 

(Zeestromingen)

zeestromingen

Zeestromingen over de hele wereld, waarmee men zich kan verplaatsen waar men wil.

De gehele scheepvaartindustrie gebruikt zeestromingen door de koers te kiezen die het beste bij hen past. Wij maken energie met de onderwatervlieger om alles te laten werken, maar ook waar nodig om een andere koers te varen. Op deze manier willen wij zo dicht mogelijk bij woestijnen komen om de wereld te bevrijden van te veel CO² en de broeikaseffect te stoppen.

(Getijde)

De getijde is de periodieke verandering van de (waterniveau) en bijbehorende (getijstroom), die optreed op (Aarde) als gevolg van de (zwaartekracht) van de (Maan) en in mindere mate, die van de (Zon).

The_Earth_and_the_Moon_photographed_from_Mars_orbit

De aarde en de maan, gefotografeerd vanaf Mars

Stromingen worden gebruikt in de lucht en op zee. Deze geven brandstofbesparing en dus economische voordelen. Er wordt echter over het hoofd gezien dat met getij zoveel energie kan worden gemaakt als men wil. Het is de cultuur van de mensen die dit voorkomen. Mensen willen rijkdom. Zij gaan een deel van de aarde stelen, maar zij stelen van hun medemens. Arme, zielige dieven!

 

 

 

Orkanen reduceren

De wereld concentreert zich op hoe te handelen om zo min mogelijk orkanen te krijgen. Een oplossing hiervoor is bamboe. Dit gras, waarvan meer dan 1.500 soorten zijn en een ervan, Bambusa Arundinacea. Medicijnen zijn al eeuwenlang van deze soort gemaakt. Zijn maximum hoogte is 40 m en 40 cm dik. Omdat zij sterke wortels hebben en buigzaam zijn. Maar zij komen weer recht omhoog. Als gevolg daarvan en hun CO² inname zullen orkanen tot een minimum worden beperkt.

Veiligheid met bamboe

Medicijnen van bamboe

Behalve 11.000 producten van bamboe, is bamboe een uitstekende windremmer

Het vermogen van bamboe geeft meer veiligheid op aarde dan bomen en andere vegetatie. Bamboe geeft bescherming op veel gebieden. Iedereen heeft wel eens gehoord van dingen gemaakt van bamboe. De treksterkte van bamboe is 17% groter dan die van staal. Geen wonder dat al meer dan 11.000 applicaties zijn. En het gaat maar door. En word een product weggegooid? Geen zwerfvuil, maar compost.We hebben zelf een bijdrage geleverd met lantaarnpalen. Ze bieden een gezellige verlichting in onze tuin. Door de natuur te laten spreken, is dit heel bijzonder.

Wat kan je doen

Er zijn mensen die geïnteresseerd zijn in wat op de wereld gebeurt. Tot nu zijn dat onderzoeken van de ijsdikte op de polen. Van nageslacht weten zij niets. In oplossen van de situatie hebben zij geen kennis. En weg zijn ze. En toch sterven 10 miljoen mensen sterven elk jaar. In plaats van zuurstof is er alleen CO² voor hen. Het geheim zit in het planten van bamboe in de woestijn. Als je dat op de juiste manier doet, is succes verzekert en zal het broeikaseffect geleidelijk verdwijnen. Niet alleen dat, maar veel meer als je leest wat er staat geschreven in de 51 blogs van (www.de wereld en bamboe.nl). Type het in het Nederlands, in elk blog klikt je op een van de 40 talen die bij je passen. Is je taal er niet? Wij helpen je.

Denk na over wat je voor de wereld kunt doen na het lezen van deze blog. Niet morgen of later, neen nu ! Eigenlijk zijn wij al te laat en daarop word herstel steeds zwaarder. Maar de taak is nog niet hopeloos. Meer avontuurlijk. De 2 blogs die als laatste komen zijn avontuurlijk, maar het blijft spannend. Wereldbarometer en Zeestromingen. Hierin zie je hoe gemakkelijk je jezelf kunt verplaatsen met een eenheid over de hele wereld, het gezond kunt maken en voor je eigen energie kunt zorgen.

Natuurlijk zijn we op zoek naar de kortste manier om deze mensen, te laten betalen. Zij hebben de wereld in deze staat hebben gebracht. Waarschijnlijk zal het slechts een kleine bijdrage zijn van de ongelukkige wereldeconomie. Misschien heb je suggesties.

Onze dank aan de bedrijven die ons steunen. “Bambu Nusa Verde” uit Yogyakarta, “Bamboe Giant” uit Asten en Oprins-plant uit Rijkevorsel.

In het volgende blog zullen we praten over hoe orkanen kunnen worden verminderd. Maar ook over broeikaseffect en vergeet de energie niet. De aarde barst van de energie. In de toekomst kan het universum ook worden gebruikt. En vergeet aub eens die nutteloze windmolens en zonnepanelen. Werk aan een andere eerlijke economie..

(Wereldbarometer)

By | 2018-09-07T10:09:48+01:00 september 7th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

AfrikaansCatalà简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschŌlelo HawaiʻiBahasa IndonesiaItaliano日本語Basa JawaLatinNorsk bokmålPortuguêsSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçe